Bestil tilbud på kaffeautomat her
Modtag op til 4 tilbud på en kaffeautomat
Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører.

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører.

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser.

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kaffeautomater - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvor mange kopper forbruger I pr. dag?

Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 01. maj 2020

Find en god, billig løsning inden for kaffe til virksomheder

Hvad er mulighederne for kaffe til virksomheder?

- De fleste medarbejdere kræver, at det er muligt at drikke kaffe døgnet rundt på arbejdspladsen. Derfor er virksomheder tvunget til at have en kaffemaskine eller kaffeautomat på kontoret eller i køkkenet. Hvis du er ved at undersøge mulighederne for kaffe til virksomheder, kan du læse mere herunder.

Ønsker du at købe, leje eller lease din kaffeløsning?

Det er forskelligt fra virksomhed til virksomhed, hvilken kaffeløsning der er bedst. Nogle vælger at betale fuld pris for en kaffeautomat, hvis de på forhånd ved, at den skal holde i mange år. For andre virksomheder er det den bedste løsning at leje eller lease sin kaffemaskine. Ved leje og leasing slipper virksomheden for det store engangsbeløb og kan til gengæld fordele udgifterne over mange måneder eller år. Fordelen ved at leje eller lease er, at virksomheden løbende kan udskifte kaffeautomaten med et større eller mindre alternativt, hvis behovet skulle ændre sig.

Har du allerede bestemt dig?

Hvis du allerede ved, hvilken løsning inden for kaffe til virksomheder, du leder efter, behøver du ikke at læse mere. Du kan blot kontakte kaffeautomatpriser.dk via kontaktformularen øverst til højre. Du vil herefter bliver kontaktet af en fagekspert, som vil spørge ind til dine behov. Dernæst vil du blive kontaktet af op til flere leverandører, som vil give dig gratis og uforpligtende tilbud på kaffe til virksomheder.

Drikker dine medarbejdere mange forskellige typer kaffe?

Når man skal finde den rette løsningen inden for kaffe til virksomheder, må man naturligvis gøre sig tanker om, hvem der skal drikke kaffen. Typisk har kvinder et større behov for at drikke mange typer af kaffe - især kaffedrikke med mælk. Hvis din virksomhed har mange kvindelige ansatte, kan det derfor være relevant med en kaffeautomat, der kan levere mange forskellige typer af kaffedrikke. Mænd drikker som oftest sort kaffe eller kaffe med en smule mælk i. I tilfældet af, at din virksomhed har mange mandlige ansatte, kan det være overflødigt med en kaffeautomat med en masse muligheder. Du skal dog også overveje, hvorvidt det er lækkert med en kaffeautomat af god kvalitet og med mange muligheder, hvis I ofte får kunder på besøg. En lækker kop kaffe kan være med til at starte et godt møde.

Hvilke typer af kaffe findes der?

Der findes et hav af forskellige typer af kaffe, som kan tilfredsstille dine medarbejderes trang til koffein. Når du leder efter en god løsning inden for kaffe til virksomheder, kan du passende overveje hvilke typer af kaffedrikke, som du ønsker til dine medarbejdere. Der findes følgende typer af kaffe:

  • Espresso
  • Americano
  • Cappuccino
  • Café Latte / Café au lait
  • Cortado
  • Wiener Melange
  • Chokolade
  • Espresso Macchiato
  • Latte Macchiato

Få et kaffeabonnement

Når du søger en løsning inden for kaffe til virksomheder, bør du overveje at få et kaffeabonnement. Et kaffeabonnement giver dig fast leverance af kaffe med posten, så du eller dine medarbejdere ikke selv skal stå for at indkøbe kaffe. Mængden af kaffe kan løbende justeres, så I får den mængde, som passer til jeres behov. I kan ligeledes selv bestemme, hvor ofte I vil modtage kaffe. Hvis I bliver træt af en bestemt type bønne, kan I bede leverandørerne om at variere typen af den tilsendte kaffe. Et godt kaffeabonnement bør ikke forklejnes, når I skal finde en løsning inden for kaffe til virksomheder.

Kaffe til virksomheder - køb eller leje?

Der er både fordele og ulemper ved at købe og leje, når du skal finde en løsning inden for kaffe til virksomheder. Hvis din virksomhed gerne vil undgå et stort engangsbeløb, kan det være løsningen at leje en kaffemaskine / kaffeautomat frem for at købe den. Leje er desuden praktisk, hvis I med tiden ændrer behov. Hvis virksomheden på et senere tidspunkt har brug for en større eller mindre kaffeautomat, kan I altid bede leverandøren om at udskifte den til et alternativ. Med en lejeaftale har I ligeledes krav på et produkt, der altid virker. Hvis I på nogen måde er utilfredse med jeres kaffeautomat, kan I nemt brokke jer til leverandøren og bede vedkommende om at reparere eller udskifte den. Ligeledes kan I nemmere få repareret jeres kaffeautomat, hvis I har en lejeaftale at henvise til. Ved at købe en kaffeautomat sparer din virksomhed til gengæld penge i det lange løb, da leje over en længere periode vil være en større udgift. Hvis din virksomhed har planlagt at anskaffe en kaffeautomat, som skal holde i mange år, kan det derfor være fordelagtigt at købe i stedet for at leje.

Priser på kaffe til virksomheder

Hvis du ønsker at finde en billig løsning på kaffe til virksomheder, er du kommet til det rette sted. Kaffeautomatpriser.dk tilbyder en gratis og uforpligtende service til dig, der leder efter den bedste og billigste løsning inden for kaffe til virksomheder. Vi har kontakt til flere forskellige leverandører inden for kaffe til virksomheder og kan således indsamle mange forskellige tilbud til dig. På den måde kan du selv vælge den løsning, som passer bedst til din virksomhed. Først vil du blive kontaktet af en fagekspert, som i fællesskab med dig vil klarlægge din virksomheds behov. I vil blandt andet finde ud af, hvor meget kaffe der skal brygges og hvilke typer af kaffe, I ønsker. Når behovene er klarlagt, vil du blive kontaktet med flere forskellige tilbud og prisforslag inden for kaffe til virksomheder. Du slipper dermed selv for at skulle tage kontakt til de forskellige kaffeleverandører og kan selv sammenligne pris og kvalitet inden for de forskellige løsninger. Husk at vores service er gratis og uforpligtende. Tøv derfor ikke med at kontakte os. Du kan kontakte os via kontaktformularen øverst til højre.