Bestil tilbud på kaffeautomat her
Modtag op til 4 tilbud på en kaffeautomat
Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kaffeautomater - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvor skal kaffeautomaten benyttes?

Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 20. juni 2014

Fordele og ulemper ved leje af industri kaffemaskiner

Læs om leje af industri kaffemaskine

Kaffeautomatpriser.dk tilbyder kvalitetsløsninger inden for kaffemaskiner, kaffeautomater samt industri kaffemaskiner. Vi kan hjælpe dig med at finde frem til dine specifikke behov i forhold til kaffemaskiner og kaffeautomater. Desuden kan vi tilbyde dig de bedste priser på henholdsvis kaffemaskiner, kaffeautomater og industri kaffemaskiner. Hvorfor kan vi det? Fordi vi arbejder sammen med nogle af de største leverandører inden for kaffemaskiner og kaffeautomater. Vores service er gratis og uforpligtende. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet inden 24 timer med uforpligtende tilbud på kaffemaskiner og kaffeautomater. Uanset om du ønsker at købe eller leje/lease, kan vi hjælpe dig og din virksomhed.

Ønsker du at leje en kaffeautomat? Læs om leje af kaffeautomat.

Har din virksomhed brug for en industri kaffemaskine?

Industri -kaffemaskineKaffe har som bekendt opkvikkende egenskaber og er en fast del på de fleste arbejdspladser. Det kan lyde banalt, men kaffe er vigtig for, at dine medarbejdere er glade. Kaffe bidrager til stemningen og hyggen på arbejdspladsen og bidrager til effektiviteten på grund af koffeinen. Man er som virksomhed nødt til at have installeret en god kaffemaskine på arbejdspladsen, så medarbejderne kan få deres daglige dosis kaffe, når det ønskes.

Kaffemaskiner eller espressomaskiner nødvendige på de fleste caféer, kantiner eller institutioner. Men hos caféer, kantiner og institutioner er det sjældent tilstrækkeligt med en almindelig kaffemaskine. Her er der ofte brug for en større og hurtigere kaffemaskine: en industri kaffemaskine. Industri kaffemaskiner er bygget til at levere kaffe i større mængder og med en større hastighed. Men industri kaffemaskiner kan være meget dyre, og derfor er mange virksomheder på udkig efter en løsning, som nemmere kan betales. Her kan leje / leasing være en mulighed.

Leje eller leasing af industri kaffemaskiner

Hvis man gerne vil slippe for det påkrævede engangsbeløb for at købe en industri kaffemaskine, kan man i stedet vælge at leje eller lease industri kaffemaskinen. Leje eller leasing af industri kaffemaskine gør det muligt at fordele udgifterne ud på månedsbasis og skal kun betale mindre beløb ad gangen. Der er også andre fordele ved at leje en industri kaffemaskine frem for at købe. Når virksomheder lejer eller leaser en industri kaffemaskine, har de krav på at den altid virker. I de fleste lejeaftaler står det som regel tydeligt skrevet, at de har krav på øjeblikkelig reparation eller udskiftning af kaffemaskinen, hvis den pludselig ikke virker. Ved køb af en industri kaffemaskine skal virksomheden derimod sikre sig selv med en serviceaftale for at være på den sikre side, når uheldet er ude. Hvis kaffeautomaten ikke er købt med en serviceaftale, står virksomheden selv med ansvaret for reparation og udskiftning af kaffeautomaten, hvilket kan koste dyrt.

Ønsker du at købe en industri kaffemaskine? Læs om køb af industri kaffemaskiner.

Ulemper ved at leje eller lease

Ulempen ved at leje eller leasing af industri kaffemaskine er, at udgifterne kan blive store i det lange løb. Selvom udgifterne ikke er store pr. måned, så kan virksomheden ende med at betale en langt højere pris for industri kaffemaskinen, hvis den eksempelvis lejes henover flere år. Hvis man udelukkende kigger på økonomi, er leje eller leasing altså ufordelagtigt, hvis industri kaffemaskinen skal bruges i mange år.

Vi tilbyder alle slags løsninger i industri kaffemaskiner

Lige meget om du søger en industri kaffemaskine, et kaffeanlæg eller en espressomaskine, kan kaffeautomatpriser.dk tilbyder en passende løsning til din virksomhed. Det gælder også, uanset om du repræsenterer en café, kantine, sygehus eller institution. Vi har direkte kontakt til flere forskellige, store leverandører inden for industri kaffemaskiner og andre kaffeløsninger. Det betyder, at vi kan tilbyde en skræddersyet løsning, som passer til din virksomheds behov. Fordi I modtager flere tilbud fra forskellige leverandører, kan I sammenligne løsningsforslagene og udvælge det tilbud, som passer jer bedst. Kontakt kaffeautomatpriser.dk og lad os tage en uforpligtende snak om dine behov.

Overvejelser i forbindelse med leje af industri kaffemaskine

Når du lejer en industri kaffemaskine, vil du naturligt modtage de relevante oplysninger om priser og betingelser i forbindelse med leje af kaffemaskinen. Men der er alligevel nogle overvejelser, som du kan gøre dig, inden du køber en kaffemaskine. Tænk over følgende ting, inden du tager en beslutning:

  • Lejekontrakt: Sørg for, at kontrakten ikke binder dig for længe ad gangen. Hvis kaffemaskinen ikke lever op til dine forventninger, kan du således hurtigt levere kaffemaskinen tilbage og finde et alternativ.
  • Mulighed for udskiftning: Hvis du vælger at skrive under på en lang kontrakt så sørg for, at du har mulighed for at udskifte kaffemaskinen.
  • Pris og kvalitet: Find en balance mellem pris og kvalitet. Du og dine medarbejdere vil blive ked af en kaffemaskine, der er for billig.
  • Service og vedligeholdelse: Sørg for, at du er dækket godt ind, hvis uheldet er ude. Du bør sikre dig, at du får akut reparation/udskiftning, når maskinen går i stykker.
  • Én kontaktperson: Når du har spørgsmål eller problemer vedr. industri kaffemaskinen, er det rart, at du har én bestemt kontaktperson. Sørg for, at der altid står én bestemt kontaktperson til rådighed.

Modtag tilbud på leje/leasing af industri kaffemaskiner

Kaffeautomatpriser.dk tilbyder en gratis og uforpligtende service til dig, som ønsker at købe eller leje kaffemaskiner, kaffeautomater og industri kaffemaskiner. Vi kan tilbyde gode priser inden for både køb og leje, fordi vi har direkte kontakt til leverandørerne. Kontakt os via kontaktformularen øverst til højre og bliv kontaktet inden for 24 timer af en af vores medarbejdere. I vil sammen klarlægge din virksomheds behov, og derefter vil du modtage op til flere gratis og uforpligtende tilbud på løsningsforslag inden for industri kaffemaskiner.