Bestil tilbud på kaffeautomat her
Modtag op til 4 tilbud på en kaffeautomat
Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører

Spar penge

Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kaffeautomater - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvor mange kopper forbruger I pr. dag?

Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 28. maj 2020

Fordelene ved en kaffeautomat med møntindkast

Kaffe er en stor del af danskernes hverdag, og kaffe på arbejdspladsen er ingen undtagelse. Mange drikker kaffe for at få den fornødne energi til dagens arbejdsopgaver eller for at få en tiltrængt pause. Kaffepausen er vigtig i forhold til at skabe og opretholde gode relationer blandt de ansatte, da mange ser kaffepausen som et legitimt pusterum for en personlig snak. Men hvilken kaffeautomat skal din virksomhed vælge? Det følgende vil stille skarpt på fordelene ved at investere i en kaffeautomat med møntindkast.

Leder du efter en kaffeautomat uden vandtilslutning?

Kaffe er vigtig for din virksomhed

70% af den danske befolkning drikker kaffe. Dette tal har fået danmark op på en 4. plads over de lande, der drikker allermest kaffe på verdensplan. Det er altså tydeligt, at kaffe betyder meget for den enkelte dansker, og man kan som virksomhed også høste flere fordele ved at tilbyde sine medarbejder god, kvalitetskaffe. Dette er der flere grunde til:

  1. Dine medarbejdere føler sig værdsat, hvis de ser, at du som virksomhedsleder gør lidt ekstra for dem. Hvem ville ikke sætte pris på, at den kaffe du alligevel drikker hver dag, er af god kvalitet? Sådanne tiltag har stor indflydelse på medarbejdernes well being og deres generelle tilfredshed med virksomheden.
  2. Kaffe øger koncentrationen og dermed effektiviteten hos dine medarbejdere. Nogle af de stoffer, der er i kaffen, har beviseligt en positiv indflydelse på langtidshukommelse, og med blot to kopper kaffe om dagen, kan man spore forskelle.
  3. Friskbrygget kaffe er for mange forbundet med en kaffepause og dermed et legitimt pusterum i en travl hverdag. Mange bruger kaffepausen til at få snakket med kollegaer om emner af mere privat karakter. Dette har indflydelse på medarbejdernes indbyrdes forhold og kan dermed have betydning for evnen til eksempelvis at samarbejde og finde løsninger.

Hvorfor så vælge en kaffeautomat med møntindkast?

At vælge en kaffeautomat med møntindkast kan måske bare være et spørgsmål om, at kaffeautomaten står et offentligt tilgængeligt sted eller et sted, hvor udefrakommende kommer ind og kan benytte sig af kaffeautomaten. Det kan derfor være nødvendigt at lave betaling for kaffen, så uvedkommende ikke anvender kaffeautomaten. Herudover kan en kaffeautomat med møntindkast resultere i, at der kun bliver brygget den kaffe, medarbejdere og relevante udefrakommende rent faktisk drikker. På den måde kan virksomheden nedsætte mængden af spild.

Hvordan virker en kaffeautomat med møntindkast?

Når du vælger en kaffeautomat med møntindkast, vælger du også hvor meget en enkelt kop eller kande kaffe skal koste for dine medarbejdere og udefrakommende, der har adgang til kaffeautomaten. Beløbet indstilles på den pågældende maskine og bestemmes af ejeren. Det er en god ide at overveje, hvor kaffeautomaten skal placeres. Der kan være forskel på sikkerheden af kaffeautomaternes pengeboks, og hvis automaten står et sted, hvor der er risiko for, at den vil blive brudt op,er kvaliteten derfor af stor betydning.

Hvad skal du ellers være opmærksom på?

Det kan måske virke uoverskueligt at skulle finde ud af hvilken kaffeautomat, der passer bedst til lige netop din virksomheds behov. Der er flere ting, du skal overveje, inden du investerer. Herunder er en kort gennemgang af nogle af de ting, der kan give en økonomisk gevinst, hvis du vel at mærke investerer lidt research-tid:

  • Hvor stort er din virksomheds behov?
  • Er I 5 eller 20 ansatte?
  • Hvor meget går dine medarbejdere op i, at kaffen er af god kvalitet?
  • ...og lignende!

Hvis I er et kontor med 5 ansatte, er det højst sandsynligt ikke nødvendigt med en kaffeautomat, der har en kapacitet til at brygge 200 kopper kaffe om dagen. Så er det mere nærliggende at investere i en mindre maskine, der så måske er i stand til at brygge kaffe af højere kvalitet. Her skal du også overveje, om dine medarbejdere overhovedet sætter pris på kvalitetskaffe, eller om de anser kaffe som en nødvendighed, for at kunne komme igennem dagen. Hvis dette er tilfældet, er en espressomaskine af høj kvalitet måske ikke nødvendig.

Læs også om kaffeløsninger til virksomheder.

Kaffe kan spare dig penge

Med de ovenstående forhold taget i betragtning kan du som virksomhed spare penge med det helt rigtige valg. Ved rent faktisk at undersøge hvad dine medarbejdere har af forventninger til kontorets kaffeautomat, kan du muligvis spare de penge en for stor kaffeautomat ville have kostet. Herudover kan det også være profitabelt at overveje, om dine medarbejdere sætter pris på kvaliteten af kaffeautomaten. Hvis de gør det, kan det potentielt øge humøret og miljøet på en arbejdsplads. Højt humør øger effektiviteten, og hvis en medarbejder føler, at du som virksomhedsleder tager hans eller hendes behov seriøst, kan du øge tilfredsheden blandt de ansatte, hvilket ligeledes har indflydelse på arbejdsmiljøet i en positiv retning. Disse forbedringer kan, selvsagt, øge din omsætning, da positive og effektive medarbejdere giver et bedre resultat på bundlinjen.

Vil du vide mere?

Hvis dette blogindlæg har fået dig til at overveje om, hvorvidt din virksomhed skal investere i en ny kaffeautomat, er der meget mere hjælp at hente på www.ekspertvalg.dk. Her kan du, kvit, frit og og uforpligtende, udfylde en kontaktformular med de krav du har til en kaffeautomat. Herefter sætter ekspertvalg.dk dig i forbindelse med op til fire forskellige leverandører, som vil give dig et tilbud på en løsning, der opfylder dine krav og behov bedst muligt. Du kan læse mere her: kaffeautomater.