Bestil tilbud på kaffeautomat her
Modtag op til 4 tilbud på en kaffeautomat
Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kaffeautomater - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvor skal kaffeautomaten benyttes?

Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 01. september 2017

Har dit firma brug for en kaffemaskine?

Vil du gerne spare penge på en kaffemaskine til firma?

Kaffemaskiner kan være dyre, men samtidigt er de nødvendige. Næsten alle firmaer er tvunget til at have en kaffemaskine, fordi medarbejdere har brug for sin kaffe, når de er på arbejde. Hvis ikke der står friskbrygget kaffe tilgængeligt, resulterer dette i utilfredse medarbejdere, og utilfredse medarbejdere arbejder ikke optimalt. Har du indset, at dit firma er nødt til at have en kaffemaskine? Her på siden kan du læse mere om kaffemaskiner til firma. Du finder information om kaffemaskiners funktioner og bliver desuden introduceret til de forskellige muligheder for at finansiere kaffemaskiner til firma. Læs mere herunder og bliv klogere.

Er du allerede klar til at købe?

Hvis du allerede har besluttet dig for at købe en kaffemaskine til dit firma, kan du inden for 24 timer modtage op til flere gratis og uforpligtende tilbud på kaffemaskiner til firmaer. Alt hvad du skal gøre er at udfylde kontaktformularen øverst til højre. Du vil da blive kontaktet af en person, som har forstand på kaffemaskiner til firma. I vil sammen diskutere dine behov og på den måde finde frem til forskellige løsningsforslag, som er relevante for dig og dit firma. Herefter vil du blive kontaktet direkte af leverandørerne med forskellige tilbud og prisforslag, som du selv kan sammenligne. På den måde kan du vurdere, hvilke tilbud der er bedste for dig og dit firma. Husk, at tilbuddene er gratis og uforpligtende, så du binder dig ikke til noget.

Hvilke behov er der til kaffemaskiner til firmaer?

Kaffemaskiners muligheder og funktioner varierer, fordi firmaer har forskellige behov. Der er således en kaffemaskine, der passer til alle slags behov. Små virksomheder har for eksempel ikke et stort behov for en kaffemaskine, der kan brygge 10 forskellige typer af kaffedrikke, men kan måske nøjes med en lille filterkaffemaskine. Mellemstore virksomheder har ofte et lidt større behov og ønsker en kaffemaskine, som kan brygge forskellige kaffedrikke, så alle kan få sin kaffetrang stillet. Større virksomheder har som regel brug for en stor kaffemaskine, som kræver et minimum af vedligeholdelse, og som bare kan køre derudad uden at skulle have udskiftet kaffe, mælk mv. Store virksomheder har brug for en stor kaffeautomat, som kan brygge alle slags kaffedrikke og kan gøre det hurtigt, så der ikke skabes kø og ventetid ved kaffemaskinen. Således er der mange forskellige behov for kaffemaskiner. Det kan også være, at du har et helt tredje og mere specifikt behov, som skal løses. Uanset hvilke krav til kaffemaskine til firma du måtte have, findes der en passende løsning. Her på kaffeautomatpriser.dk kan du modtage gratis og uforpligtende tilbud på kaffemaskiner til firmaer. Find ud af hvad dit firmas behov er og kontakt os via kontaktformularen.

Hvilke funktioner kan en kaffemaskine til firma have?

Kaffemaskiner kan brygge alt fra en sort kop kaffe til en lækker cappuccino med skum og kakao på toppen. Kaffemaskiner laves helt simple til det lille behov, men hvis behovet derimod er stort, kan kaffemaskiner også leveres med et hav af muligheder og funktioner. Hvis du ønsker en avanceret kaffemaskine, der kan brygge mange forskellige kaffedrikke, kan du blive inspireret herunder. Vi har nemlig samlet en liste over nogle af de kaffedrikke, som du nemt og hurtigt kan lave med en moderne kaffemaskine til firma:

  • Cappuccino
  • Latte Macchiato
  • Americano
  • Wiener Melange
  • Chokolade
  • Café Latte
  • Cortado
  • Espresso

Leje af kaffemaskine til firma

Hvis du ønsker at undgå det store engangsbeløb, når du køber en kaffemaskine til firma, kan du i stedet vælge at leje den. Ved at leje kaffemaskinen i stedet, kan du splitte udgifterne op, så du betaler månedligt. Det kan være en fordel, hvis du eksempelvist ikke er sikker på, hvilket behov du har. Hvis du på et tidspunkt finder ud af, at dit firma har behov for en anden kaffemaskine, som har flere eller færre funktioner, kan du bede din leverandør om at udskifte den til et alternativ. Du skal dog sikre dig, at din lejeaftale er fleksibel, så du kan få lov at udskifte kaffemaskinen. En anden fordel ved at leje er, at du har krav på, at dit produkt skal virke. Hvis kaffemaskinen pludselig står af eller ikke fungerer optimalt, har du krav på at få kaffemaskinen repareret eller udskiftet. Leasing dækker i store træk over det samme, som man forbinder leje med. Hvis du ønsker at undersøge mulighederne for udlejning af kaffemaskine til firma, kan du kontakte kaffeautomatpriser.dk og høre mere. Skriv til os via kontaktformularen og bliv ringet op af en fagekspert inden for kaffemaskiner til firma. I vil diskutere dine behov, og du vil dernæst modtage op til flere gratis og uforpligtende tilbud på kaffemaskiner til firma. På den måde kan du selv vurdere, hvilken løsning der er bedst for dig.

Er du parat til at købe kaffemaskine til firma?

Hvis du allerede har besluttet dig for at kaste dig ud i det og købe en kaffemaskine til dit firma, så er du kommet til det helt rigtige sted. Her på kaffeautomatpriser.dk har vi lavet en gratis service til dig, som ønsker at finde det bedste og billigste tilbud på kaffemaskiner til firmaer. Alt hvad du behøver er at kontakte os via kontaktformularen. Inden for kort tid vil du blive kontaktet af en af vores eksperter inden for kaffemaskiner, som i fællesskab med dig vil klarlægge dine behov. Dernæst vil du modtage op til flere gratis og uforpligtende tilbud på kaffemaskiner til firmaer. Husk, at de er gratis og uforpligtende, så du binder dig ikke til noget som helst. Hvis du finder et af tilbuddene interessant, kan du takke nej til de andre. På den måde finder du hurtigt og nemt en god kaffemaskine til firma til den bedste pris.