Bestil tilbud på kaffeautomat her
Modtag op til 4 tilbud på en kaffeautomat
Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kaffeautomater - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvor skal kaffeautomaten benyttes?

Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 08. februar 2018

Hvilken kaffeautomat skal du vælge?

Hvilken kaffeautomat skal du vælge?

Der er flere ting, du skal tænke over, inden du lægger dig fast på en bestemt kaffeautomat. Med en mindre indsats, kan du rent faktisk spare mange penge. Følgende spørgsmål bør du stille dig selv og dine medarbejdere?

  • Hvor stort er din virksomheds behov?
  • Hvor vigtig er kvaliteten af kaffen?
  • Hvor "selvkørende" vil du gerne have kaffeautomaten skal være?

Disse spørgsmål har stor indflydelse på den endelige pris på kaffeautomaten, da man kan få dem i alle størrelser og afskygninger, med varierende involvering fra leverandøren og med forskellige former for kaffepulver og bønner.

Hvor stort er din virksomheds behov?

Der er en betydelig forskel på en automat, der skal kunne brygge 250 kopper kaffe om dagen, og en kaffemaskine til den lille virksomhed, der kun skal brygge 10 eller 20 kopper. Der er selvfølgelig også stor forskel i pris i forhold til den ønskede kapacitet. En maskine, der skal kunne brygge mange kopper kaffe om dagen, er selvfølgelig dyrere, end den der skal producere færre daglige kopper. En måde hvorpå man kan få prisen ned på de kaffeautomater, der skal være i stand til at producere til mange mennesker, er at overveje hvilken kvalitet, der er nødvendig for at møde dine medarbejderes behov. Følgende spørgsmål er derfor interessant at stille.

Hvor vigtig er kvaliteten af kaffen?

Det er også vigtigt at gøre sig klart hvem, der skal drikke kaffen. Har du eksempelvis en medarbejderstab, der går enormt meget op i, at kaffen er af høj kvalitet, nytter det ikke noget, at du vælger en maskine, der godt nok kan brygge flere kander kaffe på få minutter, men som måske derfor går på kompromis med kvaliteten. Står din kaffeautomat derimod i en kantine, hvor kapaciteten er den vigtigste faktor, da mange skal gøre brug af dens funktioner, så er det selvfølgelig mere vigtigt at den kan klare det pres.

Hvor "selvkørende" vil du gerne have kaffeautomaten skal være?

Med selvkørendeskal forstås, at kaffeautomatens daglige drift ikke skal påvirke hverken medarbejdere eller ledelsen i deres arbejde. Det kan være frustrerende, at skulle tage stilling til en kaffeautomats teknik, hvis denne skulle vise sig at give tekniske problemer. Det er herudover heller ikke tilfredsstillende, hvis man er nødt til at afbryde sine primære arbejdsopgaver for at tælle kassebeholdningen og sørge for, at der hele tiden er kaffepulver eller -bønner nok. Hvis du vælger at prioritere at have en kaffeautomat, der ikke kræver noget af din tid, kan du med en leasing- eller lejekontrakt tilvælge servicepakker på din kaffeautomat. De fleste leverandører kan tilbyde forskellige grader af service. Eksempelvis kan du vælge hvor ofte du ønsker, at der kommer en tekniker og laver eftersyn på din kaffeautomat. Det kan både være halv- oghelårligtt - jo oftere, jo mere mindsker du risikoen for, at din kaffeautomat går i stykker. Du kan også vælge at få et kaffeabonnement. Det betyder, at du hver måned får tilsendt en på forhånd angivet mængde kaffe, som passer til din virksomheds behov. På den måde kan du også skalere op og ned i forhold til hvor mange ansatte eller brugere af kaffeautomaten, der er. Vokser din virksomhed, kan det jo tænkes, at kapaciteten skal skrues op.

Du kan læse meget mere om fordelene ved leasing her: Leasing af kaffeautomat: Kan det betale sig?

Hvordan du sikrer dig den bedste løsning:

Det kan være en stor mundfuld at tage stilling til hvilken kaffeløsning, der egner sig bedst til din virksomhed. Det kan derfor være en god ide at lease en kaffeautomat til at starte med. Ved en leasingkontrakt kan du nemlig vælge en anden kaffeautomat efter endt leasingperiode. Du kan altså udskifte din kaffeautomat til en bedre eller mindre automat, hvis den indeværende viser sig at være utilstrækkelig eller for dyr. Det handler altså om at prøve sig frem. Tegn en leasingkontrakt, der løber i en kortere periode, hvis du er tvivl om, hvorvidt du har valgt rigtigt. På den måde hænger du ikke på en dyr kaffeautomat, der har alt for høj kapacitet i forhold til hvad den skal bruges til, eller en alt for lille kaffeautomat, der ikke kan følge med. En anden fordel ved at lease er, at du slipper for et stort engangsbeløb. En kaffeautomat kan for mange mindre virksomheder være en stor post, og helt nye virksomheder har måske ikke så stor interesse i at binde kapital til kontorartikler. Med en leasingkontrakt betaler du kun de ydelser, der ligger hver måned. Ved leasing kan du yderligere trække udgifter fra i skat, og på den måde hæve din virksomheds fradrag.

Lyder det uoverskueligt?

Hvis disse informationer lyder uoverskuelige, så kan du udfylde en simpel kontaktformular på kaffeautomater og derefter få tilsendt tilbud fra op til fire forskellige leverandører. På den måde kan du slippe for at sætte dig ind i indviklede skatteregler og priser. Leverandørerne er eksperter på området, og vil hellere end gerne bistå med hjælp, råd og vejledning, så du finder den helt rigtige løsning til den helt rigtige pris.