Bestil tilbud på kaffeautomat her
Modtag op til 4 tilbud på en kaffeautomat
Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kaffeautomater - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvor skal kaffeautomaten benyttes?

Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 28. april 2014

Hvilken kaffeautomat til kontor har du brug for?

Hvor finder du den bedste kaffeautomat til kontor?

Kaffeautomaten har fået sin faste plads i rigtig mange virksomheder. Kaffe er blevet en fast del af arbejdsdagen og er med til at bidrage til god energi og stemning på kontoret. Mange medarbejdere er sågar afhængige af kaffe, og derfor er en kaffeautomat på kontoret således blevet et “must-have”. Er du nået til den samme konklusion? Er du parat til at tage springet og købe en kaffeautomat til virksomheden? Så anbefaler vi dig at læse med nedenstående først. Kaffeautomatpriser.dk samarbejder med flere leverandører inden for kaffemaskiner og kaffeautomater. Det betyder, at vi kan sikre dig et rigtig godt tilbud på en kaffeautomat, som du og din virksomhed bliver glad for at have stående på kontoret. Vi kan tilbyde dig et godt tilbud på en kaffeautomat til kontor inden for 24 timer. Først anbefaler vi dig dog at læse videre herunder, så du får gennemtænkt, hvad du har brug for i en kaffeautomat til kontor.

Er du allerede parat til at købe?

Hvis du allerede nu har besluttet dig for, hvilken type kaffeautomat, du er på udkig efter til kontoret, kan du kontakte kaffeautomatpriser.dk via kontaktformularen øverst til højre. Inden for 24 timer vil vi kontakte dig og diskutere din behov. Når du har defineret dine krav og dit behov til kaffeautomaten, vil du blive kontaktet direkte af leverandørerne med gratis og uforpligtende tilbud på kaffeautomat til kontor. På den måde kan du selv vurdere hvilket tilbud, der er det bedste for dig og din virksomhed. I stedet for at du selv skal lede efter de bedste tilbud, kommer de bedste tilbud til dig. Husk på, at du ikke er forpligtet til at takke ja til tilbuddene.

Hvilket behov har I til kaffeautomat til kontor?

Det er en god idé at overveje, hvad du har brug for i en kaffeautomat til kontoret. Mange virksomheder begår den fejl, at de køber den første og bedste, inden de har fundet ud af, hvad kaffeautomaten skal kunne. Derfor ender de med en kaffeautomat, der enten kan for meget eller for lidt. Det er en god idé at undersøge hvilke typer af kaffedrikke, som medarbejderne foretrækker. Mange kvinder foretrækker cremede kaffedrikke med masser af mælk kontra mænd, som primært drikker sort kaffe (eventuelt med lidt mælk i). Afhængigt af hvilke ansatte der findes i din virksomhed, vil behovet være forskelligt.

Hvilke funktioner kan en kaffeautomat til kontor have?

Der findes et hav af forskellige mærker og modeller inden for kaffeautomater til kontor. Funktioner, kvalitet og pris varierer meget, og det kan være svært at finde ud af, hvilken kaffeautomat til kontoret, der dækker behovet. De fleste kaffeautomater kan brygge kaffedrikke, som fx:

  • Americano
  • Café Latte
  • Cappuccino
  • Cortado
  • Espresso
  • Wiener Melange
  • Varm chokolade
  • Mange flere…

Der findes kaffeautomater, der kan lave mange flere forskellige kaffedrikke, så du skal undersøge, om der er behov for at kunne lave flere kaffedrikke end disse.

Rengøring af kaffeautomat til kontor

De fleste tænker ikke over det, men en kaffeautomat skal ofte rengøres og vedligeholdes, og det tager tid. Mange kaffeautomater skal rengøres hver eneste dag, og det kan være en stort arbejde at gøre dette. Derfor bør man overveje at finde en kaffeautomat til kontor, som er relativt nem at rengøre. Nogle kaffeautomater til kontor er lavet med et særligt hygiejne system, som først og fremmest holder bakterier væk og derfor ikke kræver lige så omfattende rengøring. Yderligere er nogle kaffeautomater født med et rengøringssystem, som gør det muligt at klare rengøringen med et lille brev med pulver i, som indsættes i kaffeautomaten. Kaffeautomaten bruger pulveret til at rense sig selv. Det betyder, at du ikke skal røre en finger. Hvis I har travlt i virksomheden, kan det være praktisk at købe en kaffeautomat, som kan klare rengøringen selv.

Leje eller leasing af kaffeautomat til kontor

Hvis I ikke ønsker at betale det store engangsbeløb for jeres til kaffeautomat til kontoret, kan et alternativ være at leje eller lease kaffeautomaten i stedet. På den måde kan I fordele jeres udgifter ud på månedsbasis og undgå at betale ét stort beløb. Hvis I kun skal bruge kaffemaskinen i en kortere periode, kan det være økonomisk fordelagtigt at leje eller lease kaffeautomaten i stedet for at købe den. Hvis I derimod på forhånd ved, at I skal bruge kaffeautomaten i mange år, kan det være spild af penge at leje eller lease, da det på sigt er billigere at købe. I bør overveje, hvad der er smartest for jer.

Husk en god serviceaftale

Mange virksomhed glemmer at sørge for en god serviceaftale, og det kan vise sig at være katastrofalt. Uden en god serviceaftale kan reparation og vedligeholdelse blive en dyr fornøjelse for virksomheden. Alle kaffeautomater, uanset kvalitet, går i stykker før eller siden, og da er det godt at have en aftale med en leverandør, der sikrer, at I får repareret den øjeblikkeligt - uden ekstra omkostninger. Serviceaftaler koster ekstra, men de er det hele værd.

Nu er du klar til at bestille tilbud

Hvis du har læst vores korte guide igennem og gjort dig tanker om dine behov, er du klar til at bestille tilbud på kaffeautomater til kontor. Du kan bestille tilbud på kaffeautomater til kontor via vores kontaktformular. Vi vil kontakte dig inden for 24 timer og spørge ind til dine behov og krav. Dernæst vil du modtage op til flere gratis og uforpligtende tilbud på kaffeautomater til kontor. På den måde kan du selv vælge det tilbud, som passer til din virksomheds behov og budget. Husk, at du ikke er forpligtet til at takke ja til nogle af tilbuddene. Du kan blot se bort fra de tilsendte tilbud, hvis de ikke lever op til dine forventninger.