Bestil tilbud på kaffeautomat her
Modtag op til 4 tilbud på en kaffeautomat
Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører.

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører.

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser.

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kaffeautomater - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvor mange kopper forbruger I pr. dag?

Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 27. marts 2019

Bedste kaffemaskine til hele bønner

Aequator og Melitta kaffeautomater til hele bønner

Har du brug for en ny kaffemaskine, der kan brygge skønne smagsoplevelser til dig og dine medarbejdere? Har du indset, at din nuværende kaffemaskine ikke leverer varen? Her på kaffeautomatpriser.dk kan du læse om nogle af de forskellige kaffemaskiner, som er på markedet. De nævnte kaffemaskiner brygger på hele bønner og henvender sig til dig, som ønsker en kaffemaskine, der leverer den bedste smag. Herunder vil vi forklare lidt om kaffeautomater til hele bønner. Dernæst vil tre forskellige kaffeautomater til hele bønner blive introduceret. Disse er af mærkerne Aequator og Melitta.

Hvilke andre mærker findes der?

Der findes et væld af forskellige mærker inden for kaffemaskiner og kaffeautomater, der brygger på hele bønner. Visse mærker har specialiseret sig i dyre, kvalitets kaffemaskiner, mens andre mærker fokuserer på at levere prisdygtige kaffemaskiner, som de fleste har råd til. Endvidere findes der mærker, som leverer kaffemaskiner i alle prisklasser. Kaffemaskiner der brygger på hele bønner er typisk dyrere end andre kaffemaskiner, da det kræver ekstra funktioner at kunne kværne bønnerne. Herunder lister vi nogle af de kaffemaskiner op, som du kan søge efter, hvis du leder efter en kaffemaskine eller kaffeautomat til kontoret:

  • La Cimbali
  • Jura
  • ECO
  • Merrild
  • Nespresso
  • Eden
  • Aequator
  • Necta
  • Wittenborg
  • ETNA

Bemærk at ovenstående mærker har specialiseret sig inden for større kaffemaskiner til kontor og erhverv, som desuden kan brygge på hele bønner. Hvis du leder efter en mindre kaffemaskine til hjemmet, bør du kigge efter andre mærker.

3 gode kaffemærker til hele bønner

Herunder har vi udvalgt 3 forskellige kaffemaskiner/kaffeautomater, som selv kan kværne og brygge på hele bønner. Bemærk, at der findes mange andre typer af kaffemaskiner med hele bønner, og disse tre modeller er blot et lille udpluk.

Aequator Brasil

Aequator -brasil Kaffeautomat

Aequator er et Schweizisk mærke, der producerer kaffeautomater samt espressomaskiner af høj kvalitet. De leverer en lang række forskellige, håndbyggede kaffemaskiner, som henvender sig til forskellige behov. Aequators fokus er driftsikkerhed samt kaffe, der er friskkværnet. Aequator producerer blandt andet en model, der hedder Brasil. Med denne espressomaskine har du mulighed for at brygge op til 8 forskellige kaffedrikke. Maskinen brygger mellem 120-150 kopper i timen. Desuden er den meget nem at vedligeholde, og kræver ikke samme manuelle rengøring som mange andre kaffemaskiner. Maskinen er endvidere bygget med et særligt hygiejnisk mælkesystem, som holder bakterier væk. Aequator Brasil maler selv bønner og laver alle kaffedrikke med en espressobrygger, hvilket giver en besparelse på op til 40% kaffe. Maskinen har desuden et brugervenligt interface, som gør den nem at arbejde med.

Aequator Honduras ASD

Honduras KaffeautomatAequator Honduras ASD er ligeledes et af Aequators mest populære modeller, og det er der god grund til. Maskinen har mange af de samme fordele som Aequator Brasil-modellen. Maskinen har således også indbygget kaffekværn og kan brygge på hele bønner, hvilket er med til at sikre en høj standard - hver gang. Aequator Honduras brygger mellem 120-150 kopper kaffe i timen og brygger desuden også med espressometoden. Ligesom Brasil har Hondruas ASD også et hygiejnisk mælkesystem, som holder bakterier væk, og som sikrer en ren kaffemaskine. Den daglige rengøring klares på under 10 minutter og uden, at du skal røre en finger. Honduras har altså mange af de samme fordele, som Brasil modellen, men skiller sig ud med sin touchskærm, som sikrer høj brugervenlighed og skaber opmærksomhed med sit interaktive brugerinterface. Honduras ASD er egnet til steder, hvor kunder selv har mulighed for at betjene sig selv. Du kan, med tilkobling af et USB stik, aktivere touchskærmen og imponere dine kunder med et brugervenligt og interaktivt betjeningspanel.

Melitta Cafina XT6

Melitta XT6 KaffeautomatIkke alene ser Melitta Cafina XT6 flot ud, men den brygger også fantastisk kaffe. Maskinen egner sig til virksomheden, der har et lidt større kaffebehov end de fleste og har lyst til at imponere sine besøgende kunder.

Friskkværnet kaffe af ypperste kvalitet

Cafina XT6 modellen er bygget til at håndtere hele bønner, hvilket sikrer en fantastisk kaffesmag. Kaffemaskinen kan indeholde op til 1 kg kaffebønner i hver af sine to beholdere og behøver derfor ikke udskiftning hele tiden. Maskinen kan indstilles i højden fra 70 mm til 18,5 mm, så du kan få plads til alle typer af kopper og glas. Maskinen er fremstillet med et nyt mælkesystem, som giver mulighed for både at få kold og varm mælkeskum, så du også kan få kolde kaffedrikke. Maskinen er desuden bygget til at kunne brygge hurtigt, så du ikke skal vente.

Kan tilpasses til alle typer af virksomheder

Melitta Cafina XT6 kaffemaskine er gearet til virksomheder med alle slags behov. Maskinen kan enten bruges af medarbejdere og tjenere, men kan også indstilles til "Self service mode", så kunderne selv kan bruge maskinen. Maskinen kan således skræddersyes, så den passer til den enkelte virksomheds behov. Ønskes der kaffe til et helt bord ad gangen, kan kaffemaskinen sættes til "batch-mode", hvor kaffedrikkene vil blive brygget omgående - én efter én.

Imponerende design

Designet ved Cafina XT6 modellen er fantastisk, og der er ikke sparet på detaljerne. Maskinens flotte design imponerer og kan ligefrem pynte på kontoret. Den er udstyret med atmosfærisk lys, som kan ændres, så det passer til virksomhedens farver og kan således imponere medarbejdere og besøgende kunder.

Komponenter der ikke svigter

Men det er ikke kun på ydersiden, at kaffemaskinen skiller sig ud - den er udstyret med de allerbedste dele, som sikrer holdbarhed og høj kvalitet ved alle kopper kaffe. Rengøring klares ved brug af nogle små rengøringstabletter og har aldrig været nemmere. Når maskinen skal renses, igangsættes rengøringsprogrammet med få tryk på knappen og maskinen vil da klare resten selv. Således skal du og dine medarbejdere ikke bruge tid på manuel rengøring.

En god serviceaftale må ikke undervurderes

Mange vælger at se bort fra en god serviceaftale, men i virkeligheden kan en god serviceaftale være afgørende for, om man bliver glad for sin kaffemaskine. De fleste virksomheder er afhængige af en kaffemaskine, der altid virker. Hvis kaffemaskinen skulle gå i stykker, er det derfor katastrofalt, hvis man ikke har en god samarbejdspartner, der kan tilbyde akut teknisk hjælp. Alle virksomheder bør derfor sørge for en god serviceaftale, når de køber kaffemaskine.

Sammenlign pris og kvalitet på kaffeautomatpriser.dk

Her på kaffeautomatpriser.dk har vi udviklet en gratis og uforpligtende service til dig, som ønsker en ny kaffemaskine, der kan brygge på hele bønner. Vi har nemlig direkte kontakt til leverandører inden for kaffe. Alt hvad du skal gør er at kontakte os via kontaktformularen, så vil vi kontakte dig med op til flere gratis og uforpligtende tilbud på kaffemaskiner til hele bønner. Du vil blive kontaktet af en fagekspert, som i fællesskab med dig vil klarlægge dine behov, for derefter at tage kontakt til vores samarbejdspartnere. Du vil derefter blive kontaktet med relevante tilbud, som du selv kan vælge imellem. Husk, at du ikke er forpligtet til at benytte nogle af de tilsendte tilbud.

Bestil tilbud her! Det tager kun 1 minut