Bestil tilbud på kaffeautomat her
Modtag op til 4 tilbud på en kaffeautomat
Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører.

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører.

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser.

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kaffeautomater - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvor mange kopper forbruger I pr. dag?

Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 02. juli 2014

Hvorfor er det smart at leje en kaffeautomat?

Hvorfor er det smart at leje kaffeautomater

Læs om leje af kaffeautomater

Kaffeautomaten er blevet fast inventar på de fleste kontorer rundt omkring i Danmark. De færreste virksomheder har tilfredse medarbejdere, hvis der ikke er en kaffeautomat til rådighed. Yderligere er medarbejdernes krav til kaffens kvalitet steget med årene, og det er ikke længere ligegyldigt hvilken kaffe, der tilbydes på arbejdspladsen. Medarbejderne ønsker god, velsmagende kaffe og tager ikke til takke med billige kaffeautomater. Det betyder, at virksomheder er tvunget til at hoste op med store summer, når en ny kaffeautomat skal indkøbes til kontoret. Som følge deraf er det blevet populært at leje/lease sin kaffeautomat i stedet for at købe den. På den måde undgår man at lægge et stort engangsbeløb og kan i stedet fordele udgiften ud over en længere periode. Hvis du på vegne af din virksomhed overvejer at leje eller lease en kaffeautomat, er du kommet til det rette sted. På kaffeautomatpriser.dk har du mulighed for at bestille op til flere gratis og uforpligtende tilbud på leje af kaffeautomat. Således kan du nemt sammenligne priser og kvalitet på leje af kaffeautomater. Herunder kan du læse mere om leje af kaffeautomat.

Derfor skal I have en kaffeautomat

Langt de fleste virksomheder har et behov for at have en kaffeautomat på kontoret. Virksomheder har både brug for en kaffeautomat til sine medarbejdere men også til sin besøgende gæster og kunder. Kaffeautomaten bidrager til stemningen på arbejdet og giver større arbejdsglæde. Desuden bidrager god kaffe til at opretholde et professionelt image over for kunderne, da de forventer god kaffe, når de kommer besøg. Er du, på vegne af din virksomhed, på udkig efter leje af kaffeautomat til kontoret? Det kan være svært at finde frem til en kaffeautomat, der dækker det specifikke behov. For at hjælpe dig til at finde den rette løsningen inden for leje af kaffeautomater, kan du gøre nogle simple overvejelser. Overvejelserne gør det lettere for dig og din leverandør at give et kvalificeret bud på en god løsning til din virksomhed.

Har jeg brug for en simpel eller avanceret kaffeautomat?

Der findes kaffeautomater, der kan brygge en lang række forskellige kaffedrikke. De bedste kaffeautomat kan desuden varme og skumme mælk for dig og dine medarbejdere, så du får en lækker kaffedrik uden at røre en finger. Andre kaffeautomater er mere simple og kan kun levere få typer af kaffedrikke. Hvis din virksomhed kun har få ansatte, kan det være unødvendigt at leje en stor, dyr og avanceret kaffeautomat. I så fald kan det være tilstrækkeligt med en kaffemaskine. Overvej derfor hvor stor dit og dine ansattes behov for kaffe er.

Skal automaten selv kunne kværne bønner?

Du bør overveje hvilken bryggemetode, din virksomheds nye kaffeautomat skal have. Ønsker du at leje en kaffeautomat, som selv kan kværne bønner fra bunden? Eller det nok med en kaffeautomat, som blot kræver påfyldning af formalet kaffe? Kaffeautomater, som selv kan kværne bønnerne ved brygning, kræver mere vedligeholdelse, men til gengæld smager kaffen også bedre. Nogle kaffeautomater er bygget til at håndtere instant kaffe, hvilket minimerer vedligeholdelse. Du bør overveje, om I sætter så stor pris på god kaffe, at I er villige til at skulle investere mere tid og penge i en god kaffemaskine. Hvis ikke det er tilfældet, kan en kaffeautomat til formalet kaffe eller instant kaffe måske være et bedre alternativ? Læs mere om de forskellige typer af kaffeautomater.

Leje af instant kaffeautomat

Kaffeautomater, som er bygget til instant kaffe, er et oplagt valg, hvis kaffebrygningen skal gå stærkt. Hvis I har travlt på kontoret, kan det være praktisk med en kaffeautomat, som brygger kaffe på få sekunder. Visse instant kaffeautomater kan også brygge forskellige typer kaffedrikke. I skal dog være opmærksom på, at instant kaffe ikke er kaffe af høj kvalitet. Hvis I sætter pris på kvalitetskaffe, er leje af en instant kaffeautomat ikke sagen.

Leje af kaffeautomat beregnet til formalet kaffe

Kaffeautomater, som brygger på formalet kaffe, laver friskbrygget kvalitetskaffe - hurtigt. Derfor er denne type af kaffemaskine brugt på langt de fleste kontorer rundt omkring i Danmark. Kaffeautomater til formalet kaffe er den perfekte balance mellem pris, kvalitet og vedligeholdelse. Hvis din virksomhed ønsker kaffe af højeste kvalitet, skal I dog kigge efter leje af kaffeautomat, der kan brygge på hele bønner.

Leje af helbønne kaffeautomat

Hvis din virksomhed ønsker kaffe af bedste kvalitet, bør I leje en kaffeautomat, der kan brygge på hele bønner fra bunden. Hele bønner bevarer sin friskhed bedre end formalet kaffe og er yderligere ikke tilsat lige så mange tilsætningsstoffer. Derfor får du med hele bønner en mere velsmagende kaffe. En kaffeautomat, der kan brygge på hele bønner, kræver dog mere vedligeholdelse og har også en længere bryggetid, da den skal kværne kaffebønnerne ved hver kaffebrygning. En kaffeautomat til hele bønner er desuden også dyrere at leje end mange andre kaffeautomater.

Hvilke kaffedrikke kan kaffeautomater brygge?

Hvis du og din virksomhed overvejer at leje en kaffeautomat, kan du herunder læse, hvilke muligheder for kaffedrikke, som kaffeautomater kan brygge:

  • Cappuccino
  • Latte Macchiato
  • Americano
  • Wiener Melange
  • Chokolade
  • Café Latte
  • Cortado
  • Espresso

Hvad er prisen på leje af kaffeautomater?

Der er som nævnt stor forskel på kaffeautomater, så derfor kan der ikke sættes en specifik pris på leje/leasing af kaffeautomater. Før du tænker på pris, bør du overveje, hvilket behov du og dine medarbejdere har. Tænk over, hvilke typer af kaffedrikke din medarbejder ønsker. Overvej yderligere hvilken kvalitet kaffen skal brygges i. Størrelsen af virksomheden er også afgørende for, hvilken type af kaffeautomat, I bør leje. Hvis I har mange ansatte, bør I anskaffe en kaffeautomat, som kan håndtere kaffe i store mængder. Når du har gjort dig nogle generelle overvejelser omkring din virksomheds behov, kan du kontakte leverandører med henblik på at undersøge markedet for relevante løsninger. I stedet for at ringe rundt til forskellige kaffeleverandører kan du få dem til at ringe til dig. Ved at udfylde kontaktformularen øverst til højre kan du modtage op til flere uforpligtende og gratis tilbud på leje af kaffeautomater. Du vil blive kontaktet inden for 24 timer.