Bestil tilbud på kaffeautomat her
Modtag op til 4 tilbud på en kaffeautomat
Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører.

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører.

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser.

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kaffeautomater - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvor mange kopper forbruger I pr. dag?

Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 16. april 2014

Hvorfor har din virksomhed brug for et kaffeabonnement?

Hvorfor har din virksomhed brug for et kaffeabonnement?

Fordelene ved et kaffeabonnement

Mange virksomheder har et stort forbrug af kaffe, og de ansatte er derfor afhængige af en kaffeautomat, som brygger kaffe i store mængder. Kaffe kan være en stor udgift, hvis virksomheden har mange ansatte, som alle drikker kaffe. I længden kan det derfor betale sig at købe kaffe i store mængder for på den måde at spare penge. Nogle virksomheder gør brug af såkaldte kaffeabonnementer, som sikrer løbende opfyldning af kaffe. Kaffeabonnementer sparer virksomheden for penge og sikrer, at der hele tiden er kaffe på lager, så kaffemaskinen ikke løber tør for kaffe.

Bestil tilbud på et kaffeabonnement

Hvis du ønsker tilbud på forskellige kaffeabonnementer, kan du kontakte kaffeautomatpriser.dk igennem kundeservice. Kontakt os på nummeret øverst til højre på siden.

Hvad indebærer et kaffeabonnement?

Et kaffeabonnement kan eksempelvist medfølge til køb eller leje af en kaffeautomat. Du kan dog også købe et kaffeabonnement til en eksisterende kaffeautomat. Et kaffeabonnement kan vare over mange uger afhængigt af behovet. Generelt set kan der spares flere penge, hvis abonnementet løber over en længere periode. Mange virksomheder vælger at forsøge sig med 12 eller 24 uger, og kan så løbende forlænge sit kaffeabonnement eller skifte til en anden bønne eller måske en anden kaffeudbyder. Et kaffeabonnement kan fx betyde levering af kaffe en gang om ugen eller en gang om måneden. Kaffen vil blive leveret med posten, så du og dine medarbejdere ikke skal bruge tid på at hente kaffen.

Fordele ved et kaffeabonnement

Fordelene ved et kaffeabonnement er mange. Først og fremmest bestemmer du selv mængden af kaffe og kan løbende justere mængden, så det passer til din virksomheds forbrug. Du har desuden tæt kontakt til din kaffeudbyder, hvilket sikrer god kvalitetskaffe. Hvis du er utilfreds med kaffens kvalitet eller blot ønsker at prøve en anden bønne, kan din kaffeleverandør vejlede dig til den rigtige kaffebønne. Du kan også aftale med din leverandør, at I løbende vil prøve forskellige bønner, så det aldrig bliver kedeligt at drikke kaffe. Husk på at kaffeleverandører går højt op i kaffe og ønsker, at din virksomhed skal have den bedste kaffeoplevelse. Som sagt slipper du eller dine medarbejdere også for at skulle indkøbe kaffe selv, hvis I vælger et kaffeabonnement. Kaffen bliver med faste mellemrum sendt til jeres adresse, så I ikke skal røre en finger.

Skal din virksomhed købe en kaffeautomat?

Hvis I ikke allerede har en kaffeautomat, men ønsker at finde en god løsning, som passer til jeres behov, er I kommet til det rette sted. På kaffeautomatpriser.dk har I mulighed for at lade leverandørerne kontakte jer, så I ikke selv skal undersøge markedet for kaffeautomater. Først bør I dog gøre jer nogle overvejelser omkring jeres kaffeautomat. Hvis I går højt op i god kaffe, kan det være nødvendigt med en kaffeautomat, som selv kan kværne kaffebønnerne fra bunden. Desuden bør I overveje, om kaffeautomaten skal kunne brygge mange forskellige typer af kaffedrikke. Hvis der i virksomheden er medarbejdere med mange forskellige behov for kaffe, kan det være praktisk at have en kaffeautomat, der kan brygge til enhver smag. Tænk over virksomhedens behov og krav til kaffeautomaten, inden I tager kontakt. Når I har klarlagt jeres behov, kan I udfylde kontaktformularen øverst til højre og modtage op til flere gratis og uforpligtende tilbud på kaffeautomater.

Hvad koster et kaffeabonnement?

Prisen på kaffeabonnementer spænder vidt afhængigt af, den ønskede mængde af kaffe, kaffens kvalitet samt abonnements varighed. Hvis dine medarbejdere kræver kaffe af høj kvalitet, koster kaffeabonnementet lidt mere. Forhør dig hos den enkelte kaffeleverandør og hør, hvad de kan tilbyde af kaffeabonnementer. Her på kaffeautomatpriser.dk kan du modtage op til flere gratis og uforpligtende tilbud på kaffeabonnementer. Brug kontaktformularen og bliv kontaktet af en fagekspert. Sammen vil I diskutere din virksomheds behov for kaffe. Herefter vil du modtage op til flere gratis og uforpligtende tilbud på kaffeabonnementer, således kan du selv sammenligne pris og kvalitet.