Bestil tilbud på kaffeautomat her
Modtag op til 4 tilbud på en kaffeautomat
Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører.

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører.

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser.

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kaffeautomater - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvor mange kopper forbruger I pr. dag?

Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 30. april 2014

Kan en kaffeautomat brygge friskbrygget kaffe?

Er det muligt at brygge friskbrygget kaffe på en kaffeautomat?

Kaffeautomater findes i mange kvaliteter og med forskellige funktioner. Nogle kaffeautomater brygger på instant-kaffe, andre brygger på formalet kaffe og andre kan selv kværne hele bønner. De hele bønner holder sig nemmere friske i forhold til formalet kaffe. Kaffeautomater der kan brygge på hele bønner, leverer altså friskbrygget kaffe på under et minut. Friskbrygget kaffe bliver værdsat på de fleste arbejdspladser, fordi det for det første smager godt. Dernæst bidrager kaffe generelt til stemningen og hyggen på arbejdspladsen. Desuden har kaffe opkvikkende egenskaber, som bidrager til arbejdseffektiviteten. Der er således ingen undskyldning for ikke at have en kaffeautomat på arbejdspladsen.

Ønsker du en kaffeautomat, der brygger friskbrygget kaffe?

Kaffeautomatpriser.dk tilbyder en gratis og uforpligtende service, hvor du kan modtage op til flere tilbud på kaffeautomater, der kan brygge friskbygget kaffe. Vi har et direkte samarbejde med leverandører, der leverer alle slags kaffemaskiner, kaffeautomater og andre kaffeløsninger. Det betyder, at vi kan dække dit behov, uanset om du leder efter kaffemaskiner eller kaffeautomater. Brug kontaktformularen øverst til højre og bliv ringet op inden for 24 timer. Du vil i samarbejde med vores medarbejder få klarlagt din virksomheds behov. Dernæst vil du blive kontaktet af de forskellige leverandører, som vil tilbyde dig flere forskellige gratis og uforpligtende tilbud på kaffeautomater, der kan brygge friskbrygget kaffe.

Hvad skal en kaffeautomat kunne?

Det afhænger meget fra virksomhed til virksomhed, hvad en kaffeautomat skal kunne. Nogle virksomheder kan nøjes med en lille filterkaffemaskine mens andre virksomheder ønsker en stor kaffeautomat med multibryg og som kan brygge friskbrygget kaffe. Der findes således kaffeautomater, som kan dække alle slags behov.

Et vigtigt element, som er værd at overveje for en virksomhed, er antallet af kopper, som kaffeautomaten skal kunne brygget dagligt. Hvis behovet i virksomheden er på 400 kopper kaffe dagligt, nytter det naturligvis ikke noget at have en kaffeautomat, der kun kan brygge 300 kopper kaffe. Bryggehastigheden og kaffeautomatens størrele samt kapacitet spiller ind på, hvor meget automaten kan brygge dagligt. Du bør undersøge, hvor meget kaffe I dagligt drikke i virksomheden.

Det er samtidigt vigtigt at overveje, hvor meget dine medarbejdere går op i at kunne vælge mange forskellige typer af kaffe. Hvis dine medarbejdere holder af italienske kaffedrikke som cappuccino, cortado og macchiatto, så nytter det ikke noget at have en simpel filterkaffemaskine. Men det er samtidigt unødvendigt med en dyr kaffemaskine med mange funktioner, hvis dine medarbejdere ikke vil sætte pris på det. Du bør også overveje, om dine medarbejdere går op i kaffens kvalitet. Hvis dine medarbejdere sætter pris på friskbrygget kaffe, vil de blive glade for en kaffeautomat, som kan kværne hele bønner og således brygge friskbrygget kaffe.

Nogle virksomheder sætter pris på en kaffeautomat, som har et lækkert brugerinterface. Det være sig et minimalistisk design og en simpel menu eller måske LCD-display med en interaktiv menu. Nogle kaffemaskiner er besværlige at gøre rent og tager lang tid at vedligeholde. Desuden kan det være relevant at finde en kaffeautomat, som har et godt rengørings- og afkalkningsprogram, hvilket gør det nemt at vedligeholde automaten. Rengøring og vedligeholdelse koster nemlig tid og penge.

Når du har tænkt over ovenstående detaljer, bliver det nemmere for dig at finde frem til en kaffeautomat, som passer til din virksomhed. Ligeledes kan leverandørerne af kaffeautomaterne nemmere finde frem til et godt løsningsforslag for din virksomhed, fordi de kender til de vigtigste detaljer.

Leje af kaffeautomat, der brygger friskbrygget kaffe

Ønsker din virksomhed at undgå det store engangsbeløb, når I skal anskaffe ny kaffeautomat? I så fald kan I i stedet leje eller lease jeres kaffeautomat til friskbrygget kaffe. Fordelen ved leje er, at I kan fordele udgifterne ud på mange måneder og således ikke skal betale et stort engangsbeløb. Omvendt kan leje/leasing blive dyrt i længden, da det kaffeautomatens pris bliver højere på lang sigt, hvis I lejer. Overvej derfor, om det er smartest for jer at købe eller leje en kaffeautomat, der kan brygge friskbrygget kaffe.

Modtag tilbud på kaffeautomater, der kan brygge friskbrygget kaffe

Kaffeautomatpriser.dk tilbyder en gratis og uforpligtende service til virksomheder, som ønsker at anskaffe en kaffeautomat, der brygger friskbrygget kaffe. Fordi vi har direkte kontakt til leverandørerne af kaffeautomater, der brygger friskbrygget kaffe, kan vi give dig et godt overblik over de forskellige priser og muligheder. I stedet for at du skal ud og kontakte alle leverandørerne, så kontakter leverandørerne dig. På den måde kan du sammenligne de forskellige tilbud og vælge dét, som er billigst og bedst for dig og din virksomhed. Kontakt os via kontaktformularen, så vil vi vende tilbage til dig inden for 24 timer med henblik på at diskutere dine behov. Dernæst vil du blive kontaktet med op til flere tilbud på kaffeautomater, der kan brygge friskbrygget kaffe. Husk, at det er gratis og uforpligtende!