Bestil tilbud på kaffeautomat her
Modtag op til 4 tilbud på en kaffeautomat
Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører.

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører.

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser.

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kaffeautomater - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvor mange kopper forbruger I pr. dag?

Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 04. juni 2014

Spar tid og penge med en kaffeautomat på kontoret

Det lyder måske banalt, men der er faktisk tid at spare ved at investere i en fuldautomatisk kaffeautomat. Har dit kontor på nuværende tidspunkt en kaffemaskine, som skal have fyldt kaffepulver på, tændes for, slukkes for, rengøres og vedligeholdes? Så kan det spare dine medarbejders tid, hvis en sådan kaffemaskine blev udskiftet med en kaffeautomat.

Forestil dig, at du skal til et vigtigt møde, og at du meget gerne vil have en kop kaffe med. Men da du vil skænke dig en kop, er kaffemaskinen tom, og der skal brygges en hel ny kande. Selvom kaffemaskinen er den nyeste og hurtigste model på markedet, vil det stadig tage mere tid end du har, da kaffepulver og kaffefiltre skal findes, inden du kan trykke 'start' på maskinen.

Som de fleste forretningsmennesker ved, så er tid penge. Jo mere tid du kan spare på aktiviteter, der ligger uden for din virksomheds kerneprodukt, jo bedre. Som virksomhedsleder har du ikke lyst til, at dine medarbejdere, som du betaler høje lønninger til, skal bruge deres kostbare tid på at brygge kaffe. Men udover det økonomiske aspekt, så vil du heller ikke have, at dine medarbejdere står i en situation som den beskrevet ovenfor. Har man som medarbejder for mange forstyrrende elementer i sin hverdag, kan det resultere i dårligt arbejdsmiljø og stress.

Derfor er kaffe godt

kaffeautomat på kontoretSom beskrevet i det forrige, skal du, som virksomhedsleder, tænke over hvilke aktiviteter, der kan have en negativ indflydelse på din medarbejderstab. Men ud over at investere i en kaffeautomat, for på den måde at skære de unødvendige minutter hvor kaffemaskinen skal klar- og rengøres, så kan kaffe faktisk have andre værdifulde fordele:

Kaffe forbedrer arbejdsmiljøet

Kaffe har næsten altid være forbundet med hygge. Dette er også tilfældet på arbejdspladsen. Undersøgelser viser, at kaffe har en positiv effekt på medarbejdernes interne forhold. En kaffepause eller to i løbet af arbejdsdagen kan være medvirkende til, at medarbejderne får talt om ting, der ikke nødvendigvis er relateret til arbejdsopgaver. Ved på den måde at øge de personlige relationer, er medarbejderne også mere villige til at samarbejde, de føler sig tryggere ved at ytre deres holdninger, og beslutningsprocesser bliver ofte mere gnidningsfrie. Læs mere om kaffe til virksomheder.

Kaffe øger koncentrationen

Herudover har den koffein, der er i kaffe, også vist, at den har en positiv indflydelse på vores langtidshukommelse og på vores koncentration. Forskning viser, at 2 kopper kaffe rent faktisk øger dine chancer for at huske. I en undersøgelse fik halvdelen af forsøgspersonerne 2 kopper kaffe, hvor den anden halvdel fik kaffe uden koffein. De blev alle præsenteret for forskellige farver, mønstrer og figurer, og dagene efter kunne dem, som var blevet påvirket af koffein huske langt flere af de tavler, de var blevet vist, end dem, som ikke havde fået koffein. Samme forsøg viste da også, at dem, der fik 3 kopper kaffe, ikke kunne huske bedre, end dem, som kun fik 2 kopper. Dette resultat vidner derfor om, at det kun er ved et koffeinindtag svarende til to kopper kaffe, der har en reel effekt. Effekten forbliver uændret, hvis man øger koffeinindtaget.

Derfor kan kaffe spare dig tid og penge

Det er selvfølgelig ikke de store summer, en kaffeautomat kan spare dig. Men på lang sigt, kan det altså godt betale sig at investere i en maskine, som ikke kræver andet, end at man trykker på den kaffevariant, man ønsker. I tilfælde af, at der er flere ting, der er besværlige for dine medarbejdere, kan det næsten være afgørende, at de mest basale ting, som eksempelvis kaffe, er i orden. Er der for mange forstyrrende elementer i hverdagen på arbejdspladsen, kan det resultere i dårligt arbejdsmiljø og dermed stress og sygdom. Og det kan blive en dyr omgang, som er virksomhedsledernes værste mareridt.

Der er hjælp at hente

Der er flere leverandører, der udbyder forskellige pakkeløsninger i forhold til leje, leasing eller køb af en kaffeautomat. Vælger din virksomhed at lease en kaffeautomat, kan man yderligere vælge forskellige serviceaftaler. Det er både muligt at få et kaffeabonnement, hvor leverandøren sender en ønsket mængde kaffebønner eller kaffepulver til din virksomhed hver måned. På den måde slipper du for at skulle holde regnskab med kaffebeholdningen og risikere, at der en dag ikke er mere kaffe tilbage. Herudover kan du også tilvælge halvårlige eller årlige servicetjek på din kaffeautomat, og på den måde sænke risikoen for, at automaten går i stykker. Du kan læser mere om forskellene på at leje, lease og købe her: Leasing af kaffeautomat: Kan det betale sig?

Vil du vide mere

Har dette blogindlæg vakt din interesse? Så er der hjælp at hente. Det kan nemlig være en smule forvirrende at finde frem til den helt rigtige leverandør, der har den helt rigtige løsning for netop din virksomhed. Der er flere ting, der skal tages op til overvejelse, inden du springer ud i det. Hvor stort er din virksomheds behov? Skal kaffeautomaten kunne brygge 20 eller 200 kopper kaffe om dagen? Skal kaffeautomaten brygge kaffe på friskmalede bønner, eller er det fint nok for dine medarbejdere, at kaffen er lavet på almindelig kaffepulver? Skal maskinen have forskellige kaffevarianter at tilbyde, eller er det tilstrækkeligt med enkelte varianter?

Alle disse spørgsmål skal besvares og opvejes. På kaffeautomatpriser.dk kan du læse meget mere om hvilke overvejelser, du bør gøre dig i forhold til valg af kaffeautomat, samt hvilke fordele, der er ved at leje eller lease din automat.