Bestil tilbud på kaffeautomat her
Modtag op til 4 tilbud på en kaffeautomat
Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører

Spar penge

Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kaffeautomater - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvor mange kopper forbruger I pr. dag?

Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 03. maj 2016

Information om 3 populære espressomaskiner

Herunder har vi listet tre af de mest populære espressomaskiner til hjemmet og virksomheden. Vi har præsenteret 3 forskellige typer af espressomaskiner, som henvender sig til forskellige målgrupper. Læs mere herunder.

1. Rancilio Silvia espressomaskine

Rancilio Silvia er en populær espressomaskine, som slår langt de fleste konkurrerende espressomaskiner i sin prisklasse. Ikke er alene er Rancilio Silvia en præsentabel og stilren espressomaskine - den brygger espresso i særklasse.

Som det ses på billedet er Rancilio Silvia i børstet stål, hvilket bidrager til maskinens flotte look. Selvom prisklassen ellers er præget af maskiner, der er lavet af plastik, går Rancilio ikke på kompromis med kvaliteten. Rancilio Silvia er desuden praktisk, og vandpåfyldning er enkel.

Rancilio er kendt for at lave espressomaskiner af meget høj klasse. Rancilio Silvia er således ikke bare en almindelig espressomaskªine. Det er en rigtig espressomaskine, som kræver ekspertise for at kunne betjene ordentligt. Men når du kan det, så er du garanteret god espresso resten af dit liv.

Ønsker du at købe en kaffeautomat til din virksomhed? Læs også: Kaffeautomat

2. Nivona CafeRomantica 635 espressomaskine

Nivona CafeRaomantica 635 er også en populær espressomaskine, som henvender sig til den almindelige espressodrikker. Espressomaskinen leverer udmærket espresso og prisen er også tålelig.

Nivona CafeRomantica 635 er nem at anvende, og knapperne er nemme at navigere rundt i. Således lærer du hurtigt, hvordan maskinen skal anvendes og hvordan du laver de forskellige kaffedrikke. Du kan således nemt regulere kaffens styrke.

Den automatiske mælkeskummer leverer hurtigt mælk til kaffen. Til gengæld bliver mælken ikke lige så godt steamet som en rigtig mælkesteamer.

Kort sagt, Nivona CafeRomantica 635 kan sagtens anbefales til dig, der ikke ønsker espresso i verdensklasse. Der er ingen tvivl om, at der findes langt bedre espressomaskiner, men til prisen er Nivona CafeRomantica 635 et udemærket valgt.

3. Saeco Syntia Cappuccino espressomaskine

Saeco Syntia Cappuccino espressomaskine er en ganske god espressomaskine til hjemmet. Den har mange funktioner men er samtidig også meget kompakt. Designet er stilrent og espressomaskinen egner sig godt til at stå diskret på køkkenbordet.

Maskinen er fuldautomatisk og kræver derfor ingen teknisk kunnen. Maskinen er smart bygget men den kan til gengæld være en anelse besværlig at betjene. Man skal virkelig lære maskinen at kende, før man bliver gode venner med den.

Saeco Syntia Cappuccino laver kaffe af god kvalitet men den kan dog være en anelse tynd i smagen, så der skal ofte skrues helt op for styrken. Specielt ved de kaffedrikke med mælk, kan smagen bliver lidt tynd og ligegyldig.

Søger din virksomhed en espressomaskine til kontoret? Kontakt Kaffeautomatpriser.dk og modtag op til flere gratis og uforpligtende tilbud på espressomaskiner.

Hvis din virksomhed ønsker at anskaffe en espressomaskine til kontoret, er I kommet til det rette sted. Kaffeautomatpriser.dk har kontakt til flere forskellige leverandører inden for henholdsvis espressomaskiner, kaffeautomater, kaffemaskiner til virksomheder og kaffemaskiner til erhverv. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet inden for 24 timer af en af vores medarbejdere. I vil i fællesskab klarlægge dine behov og finde en god løsning til dig og din virksomhed. Husk, at det er gratis og uforpligtende.