Bestil tilbud på kaffeautomat her
Modtag op til 4 tilbud på en kaffeautomat
Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører.

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører.

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser.

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kaffeautomater - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvor mange kopper forbruger I pr. dag?

Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 08. maj 2014

Er du træt af dårlig kaffe på arbejdet?

Er du træt af dårlig kaffe på arbejdet?

Kaffe bliver dagligt indtaget i store mængder - også på arbejdspladsen. Fordi medarbejdere drikker op til flere kopper kaffe på arbejdspladsen, bliver der efterhånden stillet store krav til den kaffeautomat eller kaffemaskine, der er stillet til rådighed på kontoret. Hvis du på vegne af din virksomhed er på udkig efter en løsning, der kan tilfredsstille dine medarbejdere, så er du kommet til det helt rigtige sted. Herunder kan du læse om de forskellige muligheder for at finde frem til en god kaffeløsning til din virksomhed:

Måske er en god filterkaffemaskine det rigtige valg?

Hvis I er en mindre virksomhed med få ansatte, kan det være, at I ikke nødvendigvis behøver en stor kaffeautomat, som kan brygge mange forskellige kaffedrikke. Måske er den rigtige løsning for jer i virkeligheden at finde en filterkaffemaskine af høj kvalitet, som kan brygge en god kop kaffe. Der findes yderligere nye typer af kaffemaskiner, som brygger på kapsler og leverer én kop kaffe ad gangen. Disse typer af kaffemaskiner kan også være gode til mindre virksomheder. Gode kaffemaskiner kan man finde alle vegne. En god idé er at finde frem til nogle forskellige tests, som er tilgængelige på nettet. Disse tests kan i nogle tilfælde overraske, fordi det ikke nødvendigvis er de dyre kaffemaskiner, som får de bedste anmeldelser. På den måde kan du ofte finde en billig kaffemaskine, som ikke nødvendigvis koster alverden.

Ulemperne ved en kaffemaskine

En kaffemaskine kan først og fremmest kun brygge kaffe i begrænsede mængder. Kaffemaskiner brygger relativt langsomt, hvorfor der hurtigt kan forekomme ventetid ved kaffemaskinen. Især de nye typer af kaffemaskiner, som kun brygger én kop ad gangen, kan tage alt for meget af medarbejdernes tid, hvis I er mange, der skal brygge en kop kaffe samtidig. Dernæst er der, med en kaffemaskine, ikke mulighed for at brygge mange forskellige kaffedrikke. Der er således mange begrænsninger ved en almindelig kaffemaskine, som kan undgås ved at købe en kaffeautomat.

Har I brug for en kaffeautomat?

Hvis du repræsenterer en mellemstor eller stor virksomhed med mange ansatte, som alle drikker kaffe, kan det være nødvendigt med en kaffeautomat, der kan brygge mange forskellige kopper kaffe. En kaffeautomat leverer kaffe for enhver smag og kan samtidig brygge hurtigt, så medarbejderne ikke står i kø for at få sin morgenkaffe. Kaffeautomater findes i mange forskellige størrelser og kvaliteter. Hvis dine medarbejdere går højt op i kaffe, findes der kaffeautomater, som kan brygge kaffe på hele bønner. Dette betyder, at I kan få friskbrygget kaffe af meget høj kvalitet på under et minut.

Hvis dine medarbejdere ikke sætter pris på en kop kaffe af højeste kvalitet, findes der billigere og mere praktiske alternativer. Der findes nemlig kaffeautomater, som kan brygge på instantkaffe. Disse kaffemaskiner kræver ikke lige så meget vedligeholdelse, da instantkaffe ikke sviner på samme måde som kaffegrums. Dernæst er bryggetiden også væsentligt hurtigere, da kaffen ikke skal brygge på samme måde som med rigtige kaffebønner.

Ulempen ved en kaffeautomat

Kaffeautomater er dyre. De koster mange penge i anskaffelse, selv for en virksomhed. Endvidere koster de mange penge at vedligeholde og reparere på. Hvis I har et begrænset budget til at anskaffe en kaffeløsning til virksomheder, kan en kaffeautomat være et alt for dyrt alternativ. Ønsker I at fordele udgifterne ud over en længere periode, kan I vælge at leje eller lease kaffemaskinen i stedet. På den måde undgår I at betale det store engangsbeløb, der er forbundet med køb.

Søger I den absolut højeste kaffestandard?

Så er en espressomaskine det eneste rigtige alternativ. Med en espressomaskine i god kvalitet, kan du og dine medarbejdere lave fantastiske kopper kaffe. En espressomaskine er dyr og kræver meget rengøring og vedligeholdelse, men det kan være det hele værd, hvis I sætter stor pris på en god kop kaffe. Med en espressomaskine kan I brygge alle de lækre kaffedrikke, som man ellers kan kun kan få på café. Man kan eksempelvist brygge følgende kaffedrikke:

  • Espresso
  • Americano
  • Café Latte
  • Cortado
  • Wiener Melange
  • Cappuccino
  • Latte Macchiato
  • Chokolade

Ulemperne ved en espressomaskine

Som sagt er vedligeholdelse og rengøring forbundet med en espressomaskine et omstændigt projekt, da der er mange dele, der skal rengøres omhyggeligt, for at maskinen bliver ved med at brygge velsmagende kaffe. Desuden brygger espressomaskiner langsomt, hvilket kan skabe kø og ventetid. Desuden kræver det en vis ekspertise for at kunne betjene en espressomaskine og brygge en god kop kaffe. Det kræver derfor, at der ansættes en decideret barista til at betjene espressomaskinen. Det er derfor kun større virksomheder eller caféer eller store kantiner, som køber en espressomaskine.

Ønsker du tilbud på kaffemaskiner, kaffeautomater eller espressomaskiner?

Hvis du på vegne af din virksomhed ønsker tilbud på en kaffemaskine, kaffeautomat eller espressomaskine, er du kommet til det rette sted. Kaffeautomatpriser.dk tilbyder kaffeløsninger til alle typer af virksomheder. Vi har direkte kontakt til leverandører inden for kaffemaskiner og kaffeautomater og kan således tilbyde dig en god løsning, som du og din virksomhed bliver glad for. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet inden for 24 timer. Du vil blive kontaktet af en af vores medarbejdere, som I fællesskab med dig vil klarlægge din virksomheds behov. Dernæst vil du blive kontaktet af op til flere leverandører med gratis og uforpligtende tilbud på en kaffemaskine, kaffeautomat eller espressomaskine.