Bestil tilbud på kaffeautomat her
Modtag op til 4 tilbud på en kaffeautomat
Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører.

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører.

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser.

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kaffeautomater - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvor mange kopper forbruger I pr. dag?

Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 28. maj 2020

Hvor finder jeg en kaffeautomat med kortbetaling?

Kaffeautomat der kan tage imod betalingskort

Varm kaffe om morgenen er en nødvendighed på arbejdspladsen. Kaffe bidrager til god stemning og kvikker medarbejderne op. Således er mange virksomheder afhængige af en kaffeautomat til sine medarbejdere. Nogle virksomheder, som har mange kundebesøg, tjener penge på at have en kaffeautomat stående.

Det gælder for eksempel caféterier og detailbutikker, som har ventende kunder. I den forbindelse kan det være fordelagtig med en kaffeautomat, der har indbygget kortbetaling. Kortbetaling er en nem og bekvem måde at betale på og kræver et minimum af administration. Herunder kan du læse mere om kaffeautomater, der kan klare kortbetaling.

Har du brug for en kaffeautomat der kan tage imod betalingskort?

Hvis du allerede har besluttet dig for at købe en kaffeautomat med kortbetaling, kan du gratis og uforpligtende bruge Kaffeautomatpriser.dk’s service. Vi kan tilbyde dig op til flere tilbud inden for 24 timer. Udfyld kontaktformularen og få op til 4 gratis og uforpligtende tilbud på kaffeautomater med kortbetaling.

Først vil du blive kontaktet af en af vores medarbejdere med henblik på at defineret dine behov. Når dine krav og behov er klarlagte, kontakter vi vores samarbejdspartnere, som derefter vil sende dig tilbud på kaffeautomat med kortbetaling.

Leasing

Leasing Af Kaffeautomat

Lease kaffeautomat

 

Kontor

Kaffeautomat Kontor

Kaffe til kontor

 

Erhverv

Kaffemaskine Erhverv

Stor kaffeautomat

 

Hvad skal en kaffeautomat med kortbetaling kunne?

Det er individuelt fra virksomhed til virksomhed, hvad der kræves af en kaffeautomat med kortbetaling. Nogle virksomheder ønsker, at sælge god kaffe for enhver smag. Derfor vælges en kaffeautomat, som kan brygge et væld af kaffedrikke af høj kvalitet. Andre virksomheder har et mindre behov og ønsker blot en kaffeautomat, der kan brygge det vigtigste kaffedrikke. Kaffeautomaters tekniske kunnen og kaffesortiment varierer således afhængigt af virksomhedens behov.

Leder du efter en kaffeautomat uden vandtilslutning?

Hvilke kaffedrikke kan en kaffeautomat med kortbetaling brygge?

Kaffeautomater kan efterhånden brygge kaffedrikke i høj kvalitet - det gælder selvfølgelig også kaffeautomater, der kan tage imod betalingskort. Efterhånden bliver kaffeautomater udstyret med indbyggede kaffekværne, så der kan brygges kaffe på hele bønner, hvilket sikrer friskbrygget og velsmagende kaffe på under et minut.

Kaffeautomater med kortbetaling kan således brygge næsten alle typer af kaffe. I sortimentet finder du blandt andet følgende kaffedrikke: Almindelig sort kaffe, espresso, café latte, latte macchiatto, cappuccino, americano, cortado, varm chokolade mv.

Kaffeautomat med mobilbetaling

Efterhånden bliver mobilen brugt til at klare mange praktiske opgaver. Også ved køb af kaffe, kan mobilen anvendes. Hvis man ikke har mønter eller kreditkortet med, kan man i stedet bruge sin mobiltelefon til at betale for sin kaffe. Betalingen sker ved at sende en SMS til kaffemaskinen, hvorefter kaffen kan bestilles og brygges. Mobilbetaling er en nem måde at betale på, og det giver tilfredse kunder.

Husk serviceaftale til din kaffeautomat med kortbetaling

Når du køber eller lejer din kaffeautomat med kortbetaling, bør du huske at tilkøbe en serviceaftale. En serviceaftale sikrer dig øjeblikkelig reparation eller udskiftning af kaffeautomaten, hvis uheldet er ude. Med en god serviceaftale vil en tekniker med kort varsel stå til rådighed og hjælpe dig med den defekte kaffemaskine.

Uden en serviceaftale er du som virksomhed dårligt stillet, da du selv skal sørge for at reparere kaffemaskinen. En serviceaftale kan virke som en dyr løsning, men i virkeligheden kan det i længden vise sig at være en økonomisk fordel at have en serviceaftale.

Læs om kaffeløsninger til virksomheder.

Ønsker du en kaffeautomat med kortbetaling?

Hvis du har besluttet dig for at købe en kaffeautomat med kortbetaling, er du kommet til det rette sted. Kaffeautomatpriser.dk tilbyder dig op til flere tilbud på kaffeautomater, der kan håndtere betalingskort eller kreditkort. Udfyld kontaktformularen øverst til højre og modtag tilbud på kaffeautomater med kortbetaling.

Du vil inden for 24 timer bliver kontaktet med henblik på at diskutere din virksomheds behov. Når jeres behov er klarlagt, vil I modtage op til 4 tilbud på kaffeautomater med kortbetaling. Husk, at det er helt gratis og uforpligtende, så tøv ikke!

Bestil tilbud her! Det tager kun 1 minut