Bestil tilbud på kaffeautomat her
Modtag op til 4 tilbud på en kaffeautomat
Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kaffeautomater - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvor skal kaffeautomaten benyttes?

Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 28. maj 2014

Hvilke kaffeløsninger findes der for virksomheder?

Leder din virksomhed efter en kaffeløsning?

Langt de fleste virksomheder er afhængige af en god kaffeløsning for at tilfredsstille sine medarbejdere. Nogle virksomheder ønsker en stor, dyr løsning til sine medarbejdere mens andre kan nøjes med en lille filterkaffemaskine. Uanset hvilken type kaffeløsning du ønsker, kan kaffeautomatpriser.dk hjælpe dig. Udfyld kontaktformularen øverst til højre og bliv kontaktet af en af vores medarbejdere med henblik på at diskutere din virksomheds behov for en kaffeløsning. Du kan også læse mere om de forskellige kaffeløsninger til virksomheder herunder.

Hvilke kaffeløsninger findes der til virksomheder?

Der findes 3 forskellige kaffeløsninger til virksomheder, hvoraf den sidste er den kaffeløsning, som de fleste virksomheder benytter sig af.

1. Kaffemaskinen - til den lille virksomhed

En helt almindelig kaffemaskine med filter kan være en tilstrækkelig kaffeløsning for mindre virksomheder, som ikke har behov for at lave kaffe til mange medarbejdere. En god kaffemaskine kan levere velsmagende filterkaffe, som kan tilfredsstille mange medarbejdere. I store virksomheder eller virksomheder med kræsne kaffedrikkere er en almindelig filterkaffemaskine dog en utilstrækkelig kaffeløsning. Kræsne kaffedrikkere vil sætte pris på en espressomaskine.

2. Espressomaskinen - til kaffeentusiasterne

Espressomaskinen fås til de virksomheder, som ønsker en professionel kaffeløsning, der kan brygge kaffe i særklasse. Espressomaskiner fås både som semiautomatiske og fuldautomatiske. De semiautomatiske espressomaskiner er svære at betjene og kræver en del træning og ekspertise at beherske. Det er dog som regel også de semiautomatiske espressomaskiner, der kan levere de bedste kopper kaffe. Fuldautomatiske espressomaskiner fungerer lidt som en kaffeautomat (som er beskrevet herunder) og kan brygge kaffe på under et minut. Espressomaskiner er som udgangspunkt meget små og kræver meget tid og vedligeholdelse. Derfor er er espressomaskiner som regel ikke den oplagte kaffeløsning for en virksomhed med mindre man specifikt leder efter en storslået kaffesmag.

3. Kaffeautomaten - til den mellemstore/store virksomhed

Kaffeautomaterne findes i et hav af forskellige størrelser og modeller. Således kan man få kaffeautomater som varierer meget i teknisk kunnen samt kvalitet. Langt de fleste virksomheder finder kaffeautomaten værende den rigtige løsning, da den kan brygge mange kopper kaffe og ikke kræver særlig meget vedligeholdelse. Kaffeautomaten kan brygge mange forskellige kopper kaffe og kan derfor tilfredse enhver kaffedrikker. En kaffeautomat kan blandt andet brygge følgende kaffedrikke:

  • Espresso
  • Americano
  • Cappuccino
  • Latte Macchiato
  • Chokolade
  • Café Latte
  • Cortado
  • Wiener Melange

Prisen på en kaffeautomat varierer fra hvilken kaffeløsning man som virksomhed ønsker sig. Kaffeautomatpriser.dk har udviklet en service til virksomheder, som ønsker at anskaffe sig en kaffeløsning til den billigst mulige pris. Vi har kontakt til flere leverandører af kaffeløsning og kan derfor tilbyde dig flere tilbud. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet af en medarbejder fra Kaffeautomatpriser.dk inden for 24 timer. I fællesskab vil I diskutere din virksomheds behov. Dernæst vil I modtage op til 4 gratis og uforpligtende tilbud på kaffeløsninger, der kan matche jeres behov. Husk, at I ikke binder jer til noget ved at benytte vores service.