Bestil tilbud på kaffeautomat her
Modtag op til 4 tilbud på en kaffeautomat
Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører.

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører.

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser.

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kaffeautomater - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvor mange kopper forbruger I pr. dag?

Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 28. maj 2020

Ønsker din virksomhed at købe en industrikaffemaskine?

Professionel leverandør inden for industrikaffemaskiner

Er du, på vegne af din virksomhed, på udkig efter en industrikaffemaskine, der matcher din virksomheds behov? Er du i tvivl om, hvad du søger? I så fald er du kommet til det rette sted. Kaffeautomatpriser.dk er et website, som er udviklet til dig, der ønsker en kaffemaskine og kaffeautomat til virksomheden. Om du repræsenterer en stor eller lille virksomhed er underordnet, da vi kan tilbyde løsninger til alle behov. Vi har direkte kontakt til forskellige professionelle kaffeleverandører inden for kaffemaskiner og kaffeautomater. Udfyld kontaktformularen - så kontakter vi dig med gratis og uforpligtende tilbud på en industrikaffemaskine.

Hvor anvendes industrikaffemaskiner?

Ordet “industrikaffemaskine” dækker over flere forskellige typer af kaffemaskiner. De fleste forbinder en industrikaffemaskine med en kaffeautomat, som står på kontoret eller i køkkenet hos en virksomhed. Faktisk refererer ordet “industrikaffemaskine” til en stor filter kaffemaskine, som er bygget til at brygge store mængder filterkaffe. Industrikaffemaskiner anvendes af flere forskellige typer af virksomheder. Herunder kan du læse, hvor industrikaffemaskiner bliver anvendt:

Industrikaffemaskine til café

Industrikaffemaskiner bliver brugt i mange caféer, hvor man ønsker at brygge filterkaffe i store mængder. På caféer står industrikaffemaskinen typisk og kører hele dagen, så der altid er sort filterkaffe klar på kanden.

Industrikaffemaskine til institution

Mange institutioner har brug for store mængder kaffe til sine ansatte. En lille filter kaffemaskine kan være i underkanten, hvis behovet for kaffe er stort. Pædagoger og skolelærere er kendte for at drikke meget kaffe, så derfor er industrikaffemaskinen ofte den bedste løsning.

Industrikaffemaskine til kantine

Kantiner på kontorhoteller og i store virksomheder har brug for kaffemaskiner, som kan klare et stort pres på specifikke tidspunkter af dagen. Om morgenen, til frokost og om eftermiddagen er der ofte et stort behov for kaffe. Her kan industrikaffemaskinen ligeledes være den eneste løsning, da den kan brygge kaffe i store mængder.

Kaffe - vigtigt for stemning og effektivitet

Langt de fleste mennesker drikker kaffe og har brug for en kop kaffe i løbet af dagen - også på arbejdet. Men kaffe er ikke blot en nødvendighed for medarbejderne. Den er også nødvendig for virksomheden, fordi den medfører en række fordele. Det kan lyde banalt, men kaffe påvirker stemningen på arbejdspladsen og bidrager til hyggen. Et hyggeligt arbejdsmiljø, giver glade medarbejdere, hvilket har indflydelse på produktivitet. Yderligere har kaffe, som bekendt, opkvikkende egenskaber, hvilket faktisk gør medarbejdere mere effektive - specielt om morgenen. Selvom kaffe på arbejdspladsen kan anses for at være en luksus, kan virksomheden drage nytte af at stille en god kaffemaskine til rådighed.

Leje eller leasing af industrikaffemaskine

Virksomheder som ønsker at anskaffe sig en industrikaffemaskine, men ikke har budgettet til at betale det store engangsbeløb, kan i stedet vælge at leje eller lease en industrikaffemaskine. Leje eller leasing kan være en god løsning, hvis man ønsker at sprede sine udgifter ud over en længere periode. Ved leje og leasing betaler man et mindre beløb om måneden og undgår derved at skulle købe maskinen til fuld pris. Leje og leasing kan i længden være dyrt, til gengæld er der også andre fordele forbundet med leje. Ved leje og leasing ejer virksomheden ikke kaffemaskinen og har således heller ikke ansvaret for, at den virker. Dette har leverandøren ansvaret for. På den måde kan virksomheden kræve øjeblikkelig reparation eller udskiftning, hvis kaffemaskinen ikke virker. Det er ligeledes også nemmere at udskifte kaffemaskinen til et alternativ, hvis medarbejderne ikke er tilfredse med den, fordi virksomheden blot kan opsige eller ændre sin lejeaftale.

Glem ikke serviceaftalen

Når du køber en kaffemaskine, er det vigtigt, at du tilkøber en god serviceaftale. På den måde er du sikret løbende vedligeholdelse og service på din kaffemaskine. Før eller siden vil der opstå et større eller mindre problem med din kaffemaskine. Hvis din virksomhed ikke har tegnet en serviceaftale, har I selv ansvaret for at få den repareret, hvilket kan være dyrt. En serviceaftale betyder, at leverandøren vil have ansvaret for løbende service uden yderligere omkostninger.

Få tilbud på industrikaffemaskiner

Hvis du har besluttet dig for at anskaffe en industrikaffemaskine til virksomheden, er du kommet til det rette sted. Kaffeautomatpriser.dk samarbejder med forskellige leverandører inden for kaffemaskiner og kaffeautomater. Hvis du repræsenterer en virksomhed, som ønsker at købe eller leje en industrikaffemaskine, kan du udfylde kontaktformularen. Herefter vil vi kontakte dig med henblik på at tale om dine behov. Når vi har klarlagt dine behov, vil vi kontakte vores leverandører med henblik på at tilsende dig løsningsforslag, som matcher dine behov. På den måde kan du selv sammenligne de forskellige prisforslag på en industri kaffemaskine og selv vælge det bedste tilbud. Husk, at det er gratis og uforpligtende.