Bestil tilbud på kaffeautomat her
Modtag op til 4 tilbud på en kaffeautomat
Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører

Spar penge

Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kaffeautomater - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvor mange kopper forbruger I pr. dag?

Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 13. april 2021

Sådan finder du en kaffeautomat uden vandtilslutning

Alt om kaffeautomat uden vandtilslutning

Kaffeautomater er nødvendige på arbejdspladser, da de fleste mennesker har brug for et par kopper kaffe om dagen. Derfor er virksomheder tvunget til at investere i en kaffeautomat til kontoret. Problemet med kaffeautomater er, at de kræver meget vedligeholdelse og en omfattende installation med vandtilslutning. Det betyder, at de er meget tidskrævende at vedligeholde og tager desuden meget plads. Tid og plads er noget, som de færreste virksomheder har til rådighed. Der er kommet en løsning på det problem. Der findes nemlig kaffeautomater, som ikke behøver vandtilslutning. Det betyder, at kaffeautomaten uden problemer kan placeres på selv mindre arbejdspladser, hvor pladsen er trang. Ønsker du en kaffeautomat uden vandtilslutning? Læs mere herunder.

Læs også om kaffeautomater med møntindkast.

Kaffeautomatpriser.dk til dig, der vil spare penge

Hvis du ønsker at købe en kaffeautomat uden vandtilslutning, er du kommet til det rette sted. I stedet for at du, på vegne af din virksomhed, skal kontakte forskellige leverandører for at tjekke priser, kan vi samle forskellige tilbud til dig, så du selv let kan sammenligne og vælge det bedste tilbud. Hvis du udfylder kontaktformularen, kontakter vi dig inden 24 timer med henblik på at diskutere dine behov. Dernæst vil vores samarbejdspartnere kontakte dig med gratis og uforpligtende tilbud på en kaffeautomat uden vandtilslutning, som matcher din virksomheds behov.

Leasing

Leasing Af Kaffeautomat

Lease kaffeautomat

 

Kontor

Kaffeautomat Kontor

Kaffe til kontor

 

Erhverv

Kaffemaskine Erhverv

Stor kaffeautomat

 

Forskellen mellem kaffeautomater med og uden vandtilslutning

Kaffe _cafe2En kaffeautomat uden vandtilslutning har en indbygget vandbeholder, som skal fyldes jævnligt. Det betyder, at man undgår at skulle vandslange. Udover det, er der som sådan ingen forskel på en kaffeautomat med eller uden vandtilslutning. En kaffeautomat uden vandtilslutning kan således brygge de samme kaffedrikke, som en “almindelig” kaffeautomat. En kaffeautomat uden vandtilslutning kan blandt andet brygge:

  • Espresso
  • Americano
  • Cappuccino
  • Latte Macchiato
  • Café Latte
  • Cortado
  • Wiener Melange
  • Chokolade

Kaffebønner eller instantkaffe?

Når du vælger kaffemaskine til virksomheden, er det vigtigt at gøre sig tanker om, hvilke medarbejdere, der skal drikke kaffe. Nogle går mere op kaffens kvalitet og smag. Andre ønsker blot kaffens opkvikkende effekt men er mere eller mindre ligeglade med kaffens smag. Hvis dine medarbejdere ønsker velsmagende kaffe, er kaffebrygning på rigtige kaffebønner den eneste mulighed. Her findes der to alternativer; hele bønner og formalet kaffe. Hele bønner holder sin friskhed bedre og giver derfor en mere velsmagende kaffe. Formalet kaffe kan dog også smage rigtig godt. Hvis du og din virksomhed ønsker kaffe af høj kvalitet, skal I kigge efter en kaffemaskine, som er lavet til at brygge på hele bønner eller formalet kaffe.

Du kan læse mere her om kaffeautomat til hele bønner.

Hvis kaffens kvalitet godt kan nedprioriteres, kan man i stedet vælge en kaffeautomat, som kan brygge på instantkaffe. Instantkaffe kan smage ganske godt men kommer dog aldrig på højde med kaffe, der er brygget på friske kaffebønner. Langt de fleste kaffeautomater uden vandtilslutning bliver lavet til at brygge på instantkaffe. Det bør du tage højde for, når du kigger efter en kaffeautomat uden vandtilslutning.

Ønsker du tilbud på en kaffeautomat uden vandtilslutning?

Hvis du på vegne af din virksomhed skal indsamle priser på kaffeautomater uden vandtilslutning, kan kaffeautomatpriser.dk løse opgaven for dig. Vi har direkte kontakt til leverandører inden for kaffeautomater og kaffemaskiner. Derfor kan vi sende dig op til flere gratis og uforpligtende tilbud på kaffeautomater uden vandtilslutning. Alt hvad du skal gøre er at kontakte os via kontaktformularen. Så vil vi vende tilbage til dig inden for 24 timer med op til flere tilbud på kaffeautomater, der matcher din virksomheds behov.

Bestil tilbud her! Det tager kun 1 minut