Bestil tilbud på kaffeautomat her
Modtag op til 4 tilbud på en kaffeautomat
Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører.

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører.

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser.

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kaffeautomater - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvor mange kopper forbruger I pr. dag?

Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 08. februar 2018

Søger du billig udlejning af kaffemaskine?

Hvorfor er udlejning af kaffemaskiner fordelagtigt?

I stedet for at købe sig fattig i dyre kaffemaskiner, benytter mange virksomheder sig af udlejning i kaffemaskiner. Derved undgår de at betale det store engangsbeløb, når en ny kaffemaskine skal indkøbes. Udlejning af kaffemaskiner er således blevet en populær løsning. Hvis du er en af de virksomheder, som søger billig udlejning af kaffemaskiner, er du kommet til det rette sted. Kaffeautomatpriser.dk samarbejder med flere leverandører inden for kaffeautomater og kaffemaskiner og kan derfor tilbyde en konkurrencedygtig pris, når det gælder udlejning af kaffemaskiner. Læs mere herunder.

Billig udlejning af kaffemaskine - nemt og enkelt

Hvis du og din virksomhed har besluttet at benytte udlejning af kaffemaskine, kan du på under 24 timer få op til flere gratis og uforpligtende tilbud på udlejning af kaffemaskine. Alt hvad du skal gøre er at udfylde kontaktformularen øverst til højre. Du vil herefter blive kontaktet af en af vores medarbejdere med henblik på at diskutere dine behov. Når dine behov er definerede, vil du modtage op til flere gratis og uforpligtende tilbud på udlejning af kaffemaskine. Således kan du hurtigt og nemt sammenligne priser og vælge, hvilket tilbud der passer bedste til din virksomheds behov.

Hvad indebærer udlejning af kaffemaskiner?

Udlejning af kaffemaskiner betyder, at man lejer eller leaser sin kaffemaskine i stedet for at købe den til indkøbspris. Ved udlejning betaler virksomheden som oftests et månedligt beløb for at leje kaffemaskinen. Udlejningskontrakter kan tegnes for en kort eller lang periode. Som udgangspunkt bliver den månedlige leje mindre, hvis der tegnes en langvarige aftale, men samtidigt binder virksomheden sig også i længere tid. Visse udlejningsaftaler er formet således, at virksomheden betaler af på kaffemaskinen som til sidst er købt fri.

Hvad skal du være opmærksom på ved udlejning af kaffemaskine?

Hvis du endnu ikke ved, om udlejning af kaffemaskine er det bedste alternativ for din virksomhed, kan du læse mere herunder.

Hvad er fordelene ved udlejning af kaffemaskine?

Fordelene ved udlejning af kaffemaskine er mange. Ikke alene slipper man som virksomhed for at betale et stort engangsbeløb ved købet af kaffemaskinen. En anden fordel er, at man ved udlejning er sikret, at kaffemaskinen altid er funktionsdygtig. Ved udlejning af kaffemaskiner er det som udgangspunkt leverandørens ansvar, at kaffemaskinen virker. Det betyder, at leverandøren er forpligtet til at reparere eller udskifte kaffemaskinen, hvis den går i stykker eller ikke virker efter hensigten.

Endvidere er det en fordel at benytte sig af udlejning af kaffemaskiner, hvis man som virksomhed har et kortvarigt behov for en kaffemaskine. Ved udlejning af kaffemaskiner kan en kort lejeperiode aftales. Således binder virksomheden sig ikke til unødvendige udgifter men betaler kun for den aftalte lejeperiode. Således spares mange penge ved udlejning af kaffemaskine. Hvis behovet for kaffemaskinens tekniske kunnen med tiden ændrer sig, kan den relativt nemt udskiftes ved udlejning.

Hvad er ulemperne ved udlejning af kaffemaskine?

Det kan være dyrt i længden at benytte sig af udlejning af kaffemaskiner. Hvis man ønsker at leje sin kaffemaskine i mange år, kan det være en dyr fornøjelse at benytte sig af udlejning. Hvis man på forhånd ved, at man har behov for en kaffemaskine i en længere periode, bør man i stedet overveje at købe kaffemaskinen i stedet for at benytte sig af udlejning.

Hvad skal en kaffemaskine kunne?

Behovet, for hvad en kaffemaskine skal kunne, varierer fra virksomhed til virksomhed. Nogle virksomheder har brug for en stor automat, der kan brygge mange forskellige typer af kaffedrikke. Andre virksomheder har brug for en mindre kaffemaskine, som kan brygge de mest gængse kopper kaffe. Et vigtigt element, som bør overvejes kraftigt i forbindelse med udlejning af kaffemaskine, er kvaliteten af kaffemaskinen. Mange virksomheder begår en stor fejl, fordi de ønsker at spare penge. Det betyder, at de ofte vælger en billig kaffemaskine, som enten brygger dårlig kaffe eller hurtigt går i stykker. Således bruger virksomheder penge på en kaffemaskine, som ikke virker efter hensigten eller som ikke bliver brugt af medarbejderne. Det er altså en god idé at vælge en kaffemaskine af god kvalitet, som medarbejderne også bliver glade for i længden.

Er udlejning af kaffemaskine det rigtig alternativ for dig?

Hvis du har besluttet dig for at benytte udlejning af kaffemaskiner, er du mere end velkommen til at bruge Kaffeautomatpriser.dk. Vi tilbyder som sagt en gratis og uforpligtende service, hvor du kan modtage op til flere tilbud på udlejning af kaffemaskiner hos forskellige leverandører. Udfyld kontaktformularen øverst til højre og bliv kontaktet inden for 24 timer. Først vil du blive kontaktet af en af vores medarbejdere med henblik på at diskutere dine behov. Dernæst vil du modtage op til 4 tilbud fra vores samarbejdspartnere. Således kan du selv sammenligne de forskellige tilbud og vælge det bedste. Husk, at det er helt gratis og uforpligtende, så tøv ikke.