Bestil tilbud på kaffeautomat her
Modtag op til 4 tilbud på en kaffeautomat
Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører

Spar penge

Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kaffeautomater - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvor mange kopper forbruger I pr. dag?

Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 02. april 2019

3 populære Wittenborg kaffeautomater til gode priser

Herunder kan du læse om 3 populære Wittenborg kaffeautomater. Bliv klogere på deres muligheder og funktioner. Hvis du ønsker at få vejledning inden for køb af kaffeautomater, kan du udfylde kontaktformularen øverst til højre. Du vil da blive kontaktet inden for 24 timer med vejledning, priser og tilbud på forskellige Wittenborg kaffeautomater.

Wittenborg FB 55 kaffeautomat

Wittenborg -fb -55Denne Wittenborg kaffeautomat er en kompakt og stilfuld kaffeautomat, der er et oplagt valg, hvis man ønsker at brygge kvalitetskaffe. Wittenborg FB55 kan servere friskbrygget kaffe i forskellige størrelser samt tre forskellige styrker. FB 55 er en god løsning til mindre eller mellemstore kontorer og virksomheder, som har et moderat kaffeforbrug.

FB 55 har et stilfuldt og slankt design, og med den kompakte størrelse vil den passe ind i et ethvert miljø uden at tage for meget plads og ødelægge indretningen. FB 55 kan brygge op til 9 kopper på 2 minutter og har desuden en multibrygfunktion, som gør det muligt at fylde en hel kande i stedet for at skulle brygge mange kopper kaffe. Kopholderen kan blot fjernes, så der er plads til at sætte en kande.

Wittenborg FB 55 er nem at vedligeholde og kan genopfyldes uden værktøj på få minutter og har desuden et automatisk skylleprogram, som renser maskinen. Maskinen har et indbygget fejldiagnosticeringssystem, som det gør det nemt at finde frem til eventuelle fejl. Automaten har direkte vandtilslutning og kan tilbydes med et tilhørende underskab og bordplade som tilbehør.

Kontakt os hvis du ønsker at finde den bedste Wittenborg FB55 pris. Det er gratis og uforpligtende at bestille tilbud gennem Kaffeautomatpriser.dk

Leasing

Leasing Af Kaffeautomat 

Lease kaffeautomat

 

Kontor

Kaffeautomat Kontor 

Kaffe til kontor

 

Erhverv

Kaffemaskine Erhverv 

Stor kaffeautomat

 

Læs også om kaffeautomater uden vandtilslutning

Wittenborg FB 7100 kaffeautomat

Wittenborg -fb -7100FB 7100 henvender sig til mellemstore virksomheder. Kaffeautomaten håndterer og kværner selv kaffebønner, hvilket sikrer friskbrygget og velsmagende kaffe. Wittenborg FB 7100 har et klassisk, afdæmpet design, som gør, at den passer ind overalt.

Automaten indeholder innovativ teknologi, som blandt andet omfatter et velfungerende vand- og blandesystem samt farvekodede dele, der gør maskinen let at vedligeholde og rengøre. Desuden har maskinen en høj driftsstabilitet og kan levere et bredt udvalg af forskellige kaffedrikke. Kopholderen kan justeres, så kopper i forskellige størrelser kan anvendes. Desuden kan kopholderen skubbes ind, hvis man ønsker at anvende multibrygfunktionen.

Wittenborg FB 7100 brygger ca. 120 kopper i timen og har et bredere udvalg af kaffedrikke end FB 55-modellen. Derfor egner maskinen sig derfor til mellemstore virksomheder med mange forskellige præferencer inden for kaffe. FB 7100 kan brygge følgende kaffedrikke:

 • Kaffe
 • Kaffe med mælk
 • Kaffe med sukker
 • Wiener Melange
 • Varm kakao
 • Chokomilk
 • Varmt vand
 • Espresso
 • Espresso Choko
 • Café au Lait
 • Cappuccino

Ønsker du på vegne af din virksomhed at købe og finde den bedste Wittenborg FB 7100 pris? Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet med gratis og uforpligtende tilbud på Wittenborg FB 7100 inden for 24 timer.

Læs også om udlejning af kaffeautomater

Wittenborg FB 5100 kaffeautomat

Wittenborg -fb -5100Wittenborg FB 5100 er markedets mest solgte kaffeautomat gennem tiderne. FB 5100 kaffeautomaten minder på mange måder om FB 7100 men er dog en ældre model, som ikke er helt tidssvarende. Automaten er kompakt og fås som bord eller gulvmodel, hvor pladsen er trang. FB 5100 kan lige som FB 55 og FB 7100 håndtere multibryg, hvor en hel kande kan fyldes.

Wittenborg kan tilbyde de samme kaffedrikke som FB 7100 men reservedelene er ikke lige så tidssvarende og innovative som FB 7100-modellen. Derfor kan det ikke længere betale sig at købe en FB 5100 med mindre du ønsker at spare penge ved at købe brugt.

Wittenborg anses for at være det mest kendte mærke inden for kaffeautomater. Men faktisk findes der andre alternativer, som leverer mindst lige så gode kaffeautomater. Aequator tilbyder kaffeautomater af høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser. Læs mere om Aequator kaffeautomater her.

Mange virksomheder har ikke nødvendigvis kapital til at investere i en kaffeautomat, af den ønskede kvalitet og størrelse. Men vores leverandører tilbyder også leasing af kaffeautomater. Det kan også være at løsningen for dig er en mindre kaffemaskine til kontor, fremfor en stor industri kaffemaskine

Læs også om leasing af kaffeautomat, kan det betale sig?

Udfyld vores kontaktformular øverst på siden og lad os hjælpe, med at finde den rigtige løsning, til din virksomhed. Det er 100% gratis og uforpligtende, at benytte vores service.

Bestil tilbud her! Det tager kun 1 minut