Bestil tilbud på kaffeautomat her
Modtag op til 4 tilbud på en kaffeautomat
Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører

Spar penge

Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kaffeautomater - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvor mange kopper forbruger I pr. dag?

Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 18. november 2020

3 gode tips til din Nespresso-maskine

Sådan bliver du glad for din Nespresso-maskine

Overvejer du at købe eller har du allerede købt en Nespresso kaffemaskine? Og er du nysgerrig efter at vide, hvad den kan? For at blive glad for din Nespresso og få det maksimale udbytte bør du lære den at kende. Selvom Nespressos kaffemaskiner blandt andet er kendte for deres brugervenlighed, stilfulde design og simple koncept med kapselkaffe, er der nogle små tips og tricks, som du bør kende til, hvis du ejer en Nespresso-maskine. En Nespresso har den fordel, at den ikke kun begrænser sig til én slags kaffe. Det smarte kapselsystem gør, at den kan lave alt fra espresso og sort kaffe til kakao - helt uden det store rengøringsarbejde.

Læs med herunder, hvor vi har samlet Nespressos egne tips til at få mest ud af din kaffemaskine.

Overvejer du at købe en Nespresso-maskine? Læs om 4 populære Nespresso-maskiner her.

1. Sådan bruger du din Nespresso-maskine i hverdagen

Måske virker det indlysende, hvordan man bruger en Nespresso-maskine, da brugervenligheden er i top. Der er dog nogle anvisninger til, hvordan du bør bruge din Nespresso-maskine til daglig. Herunder får du et hurtigt overblik over, hvordan du bruger og vedligeholder modellerne: Citiz, Pixie, U og Essenza.

Til årets Black Friday kan du finde store tilbud på kaffemaskiner og meget andet.

2. Sådan afkalker du din Nespresso-maskine

Det anbefales, at du afkalker din Nespresso-maskine 1-2 gange om året afhængigt af, hvilken Nespresso-model du har. Nespresso tilbyder et afkalknings-kit, som du kan bruge, når du afkalker din Nespresso kaffemaskine, men du kan i stedet vælge at bruge helt almindelig afkalkningsmiddel, hvilket er en billigere løsning. Afkalkningen af Nespresso-maskinen tager lige under 20 minutter og består af nogle simple trin, som alle kan finde ud af. Se videoen herunder og lær, hvordan du afkalker din Nespresso-maskine. Afkalkningsprocessen varierer fra maskine til maskine.

3. Sådan programmerer du din Nespresso

Er du utilfreds med størrelsen på den kop kaffe, som din Nespresso-maskine brygger? Du kan nemt og hurtigt programmere din kapselmaskine til at brygge større eller mindre kopper kaffe ad gangen. Se med herunder og find ud af, hvordan du programmerer din Nespresso-maskine til at brygge den perfekte størrelse kop kaffe. Herunder lærer du, hvordan du programmerer kop-størrelsen på din Nespresso-maskine:

En Nespresso maskine kan anvendes til både privatpersoner og virksomheder. Da en Nespresso er en forholdsvis lille kaffemaskine, er den ideel til en mindre virksomhed eller som kaffemaskine på et mindre kontor. Derudover fornyer Nespresso sig selv løbende, og der kommer nye smagsvarianter hvert år. Med en Nespresso har du derfor en maskine, der kan mange ting på én gang.

Den er simpel at bruge, og er nem at holde ren, da den i modsætning til almindelige maaskiner ikke producerer kaffegrums eller beskidte filtre, men kun små kapselhylstre. Den der derfor ideel til en virksomhed, som ønsker en nem, effektiv løsning uden de store rengøringsomkostninger. Vedligeholdes en Nespresso korrekt, kan den holde i mange år, og er derfor en fremtidsinvestering.

Kaffeautomatpriser.dk hjælper vi virksomheder med at finde den bedste pris på kaffeløsninger. Vi indhenter tilbud fra flere udvalgte leverandører, så du sparer tid og penge. Vores service er 100% gratis og uforpligtende.

Overvejer din virksomhed en Nespresso, men har brug for hjælp til finansieringen, kan det være en mulighed at optage et lån.