Sammenlign priser på kaffeautomater
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Kaffeautomater - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Hvilken model ønskes?

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 07 juni 2021

Billige alternativer til Nespresso kaffekapsler

Her finder du de billigste alternativer til Nespresso-kapsler

Synes du, at 3,5 kr. for en Nespresso-kapsel er for dyrt? Søger du billigere alternativer til de dyre Nespresso-kapsler? Her får du overblikket over de billigste alternativer til Nespresso-kapsler.

Kaffekapsler til under 2,5 kr. pr. styk

I denne artikel vil vi gennemgå forskellige kaffekapsler, som enten har en pris på 2,5 eller derunder. Ved at købe en af nedenstående kapsler, vil du kunne spare 1 kr. pr. drukket kaffekop, hvilket svarer til 30 kr. om måneden, hvis du altså kun drikke 1 kop kaffe om dagen. Artiklen vil kun beskrive de kaffekapsler, som koster 25 kr. for 10 kapsler - selvom du kun køber 1 pakke. Det betyder, at kaffekapslerne et sted på nettet er fundet til den oplyste pris.

Irmas Udvalgte Kaffekapsler - 2,50 kr./stk.

Irma har for nyligt vundet en test for sin ‘Udvalgte espresso’, som - foruden sin billige pris - udmærker sig med en særlig god smag. Tilmed koster Irmas Nespresso-kompatible kaffekapsler kun 25 kr., hvilket gør dem endnu mere attraktive for Nespresso-ejere.

Irmas Udvalgte Espresso

Den testvindende espresso indeholder 100% Arabica kaffe fra Sydamerika, som er mørkristet og har en intens smag. Kaffen er idéel til at drikke solo eller til en kaffedrik med mælk.

Irmas Udvalgte Lungo (testvinder)

Irmas Udvalgte Lungo er også mørkristet og har en lang eftersmag med en tilpas bitterhed. Den har derudover en god syrlighed.

Real Coffee Kaffekapsler - 2,40 kr./stk.

Real Coffe er en dansk virksomhed, beliggende i Holte, som udvikler og sælger Nespresso kompatible kaffekapsler. Deres billige kaffekapsler er velsmagende og kan fås til 2,40 kr. stykket. Hvis du ønsker et billigt alternativ til Nespressos kaffekapsler, kan Real Coffee bestemt anbefales.

Espresso Verona

Espresso Verona er en intens og mørkristet espresso, som fungerer godt solo eller i en Café Latte, Macchiatto eller Cappuccino. Den har en høj intensitet og kan virkelig sparke fra sig.

Espresso Napoli

Espresso Napoli er mild, frugtrig og rund i sin smag. Espressoen har et højt olieindhold, hvilket giver en lidt længere eftersmag. Denne Espresso er efter et måltid, da den ikke er for skarp og dominerende i sins mag.

Lungo Milano

Lungo Milano er udviklet til at være en “god dansk kop kaffe” og er tilpas rund og mild i smagen. Lungo Milano kan imidlertid også sagtens fungerer som en lækker, fyldig espresso, som ikke er for skarp og dominerende.

Lungo Firenze

Denne espressoblanding er frugtig med toner af blomster i smagen. Kaffen er letristet, som lader de naturlige aromaer forblive i kaffen. Kaffen har en blød eftersmag, som rundes af med en lille syrlighed.

Mocca Club Kaffekapsler - 2 kr./stk. (visse steder 1,60 kr.)

Mocca Club er endnu et billigt alternativ, som passer til Nespresso’s populære kaffemaskiner. Deres kaffe har fået gode anmeldelser og er desuden bemærkelsesværdigt billige i forhold til mange konkurrenter. Derfor kan Mocca Club varmt anbefales til din Nespresso-maskine.

Mocca Club Espresso Mild

Mocca Club Espresso Mild er en let ristet espresso, der er meget syrlig og frugtig i sin smag. Den passer godt til de kaffedrikkere, som ikke ønsker sig en alt for gennemtrængende og bitter kaffeoplevelse.

Mocca Club Espresso Medio

Denne kaffe er mørkristet og lidt mere gennemtrængende end “Mild”-versionen. Den er tungere, mere bitter og gennemtrængende men har samtidigt en smule syrlighed, som balancerer smagsoplevelsen.

Mocca Club Espresso Intenso

Denne mørkristede kaffe er kraftig og intens i smagen, hvilken kan give en oplevelse af chokolade og karamel. Espresso Intenso egner sig godt til Café Latte, Macchiatto og Cappucino.

Mocca Club Grand Cru

Mocca Club Grand Cru er en let og lækker kaffe, der lige som nogle af sine brødre er frugtig og blomsteragtig. Den lette ristning gør, at kaffen bevarer sine naturlige aromaer.

Mocca Club Lungo Extra

Mocca Club Lungo Extra er en kaffe, som er tilpasset danskernes smag. Den er blød og rund i smagen men har ikke den største intensitet. Er god til den almene kaffedrikker.