Bestil tilbud på kaffeautomat her
Modtag op til 4 tilbud på en kaffeautomat
Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører.

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører.

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser.

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kaffeautomater - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvor mange kopper forbruger I pr. dag?

Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 15. juli 2014

Bookman kopholder til den cyklende kaffeentusiast

Kopholderen til den cyklende kaffeentusiast

Vi kender det alle. Vi cykler trætte og slingrende på arbejde om morgenen. Alt hvad vi ønsker os er en kop kaffe til at skyde dagen ordentligt i gang. Samtidig ved vi godt, at det praktisk talt er umuligt at drikke kaffe, når man cykler. Det er der kommet råd for. Nu kan du nemlig få en kopholder til cykelstyret, så du kan gribe en kaffe to-go med på morgenturen.

Hvem er Bookman?

Green _open -470x 313'Bookman’s Bicycle Cup Holder' kommer som kaldet her over sommeren, hvor vi alle har mest brug for den. Det svenske firma, som er mest kendt for at lave cykellygter i fancy farver, har designet og produceret en farverig men alligevel minimalistisk kollektion af kopholdere, der skal gøre cykelturen sjovere for kaffeentusiaster.

 

Simpelt og lækkert design

Det simple og utilitaristiske design sættes på som en klemme på cykelstyret og kan hurtigt og nemt tages af igen. Bookman lover, at kopholderen vil sidde fast ud at rykke sig - selv over bump på vejen. Husk dog på, at låget på kaffen, skal sidde tæt. Kopholderen passer til langt de fleste to-go kopper. Da ringene er forskellige størrelser, kan kopholderen vendes, så den passer til både store og små kopper.