Sammenlign priser på kaffeautomater
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Kaffeautomater - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Hvilken model ønskes?

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 02 juni 2021

Hvilken Nespresso-maskine skal du vælge?

Få overblikket over de mest populære Nespresso-maskiner

Er du træt af brygge kaffe på din filterkaffemaskine, din stempelkande eller din semi-automatiske espressomaskine? Måske erkender du, at du også må eje en Nespresso-maskine. I så fald har du fundet frem til den guide, der vil hjælpe dig til at vælge den rette Nespresso-maskine.

For at finde den rette kapselmaskine, må du kende dine behov og vide hvilke Nespresso-maskiner, der findes. Du vil herunder få et overblik over de 4 mest gængse Nespresso-maskiner, som findes på markedet i 2014, nemlig modellerne: “Citiz”, “Pixie”, “U” og “Inissia”. Bemærk, at der også findes andre maskiner, der dækker større behov. Disse vil ikke blive gennemgået i denne artikel.

Før du læser om de forskellige kaffemaskiner, bør du stille dig selv følgende spørgsmål:

  • Drikker du sort kaffe eller kaffe med mælk?
  • Er brugervenlighed eller funktionalitet vigtigst?
  • Hvad er dit budget?
  • Hvor meget må maskinen fylde på køkkenbordet?
  • Kan du ‘leve’ med kvaliteten på kapsel-espresso eller ønsker du rigtig espresso?

Når du har overvejet ovenstående, kan du gå videre i guiden om valget af den rigtige Nespresso kapselmaskine.

Ejer du allerede en Nespresso maskine? Lær hvordan du bruger og vedligeholderne din Nespresso.

Nespresso Aeroccino 3

Aeroccino 3 er en simpel mælkeskummer, som leverer varm, fyldig mælk og skum til din kaffe. Aeroccinoen slynger mælken rundt, mens den varmes op, indtil den bliver skummet og lækker. Samtidig kan aeroccinoen også køle mælken, så du kan lave kolde kaffedrikke som fx iskaffer. De fleste Nespresso-maskiner leveres med og uden indbygget Aeroccino. Aeroccinoen fås dog også seperat, hvis du på et senere tidspunkt finder ud af, at du har brug for den. Hvis du ønsker mælk i alle dine kaffedrikke, vil du blive glad for en Aeroccino.

Nespresso Inissia

“Inissia”-modellen er Nespresso mindste løsning til dig, som ønsker en god og hurtig kop espresso eller kaffe. Den lille kapselmaskine er lille og kompakt og fylder ikke meget på køkkenbordet. Samtidigt er maskinen let og kan derfor nemt flyttes rundt eller tages med i sommerhuset. Designet er retro men uden at være prangende. Kaffemaskinen har mulighed for at brygge to størrelser kaffe: Espresso og Lungo. Inissia-modellen minder meget om sin storebror, “Pixie”, men er en anelse mere skrabet model og er desuden lavet af plastik. Ønsker du en lille arbejdshest, som ikke tager for meget plads, kan Inissia anbefales. Bemærk, at Inissia-modellen ikke fås med indbygget Aeroccino. Den skal købes ved siden af.

Nespresso Pixie

“Pixie”-modellen er som nævnt en anelse større model end lillebror, “Inissia”. Pixie’s design minder meget om Inissia men er udstyret med flere metal-overflader hvilket giver et anderledes design, hvilket nogle foretrækker. Pixie har en dedikeret sluk-knap og er desuden udstyret med en lille lamp på forsiden, som lyser, når kapselbeholderen er fuld. Selve maskinens indmad er dog den samme som på Inissia-modellen og brygger derfor den samme gode kop kaffe som sin lillebror. Pixie-modellen er til dig med forsmag for et design af børstet stål. Bemærk, at Pixie-modellen heller ikke fås med indbygget Aeroccino. Den skal købes ved siden af.

Nespresso U

“U”-modellen er en stilfuld, fuldautomatisk løsning til dig, der helst vil undgå at røre en finger. U-modellen starter automatisk, når du lukker lugen til kapslen og husker hvilke typer af kaffe, du godt kan lide. Det betyder, at du heller ikke behøver at indstille styrken på din kaffedrikke, hver gang du skal brygge kaffe. Nespresso U husker nemlig de 10 sidste kaffedrikke, du har brygget og vælger den styrke, du har brygget flest gange. Nespresso U har, modsat de mere retro-inspirerede inissia- og pixie-modeller, et minimalistisk design, som passer ind i ethvert køkken. Nespresso U fås med indbygget Aeroccino.

Nespresso Citiz

“Citiz”-modellen ligner Pixie og Inissia-modellerne en smule med sit retro-design. Citiz er den største af de fire Nespresso-maskiner, men kan overordnet de samme ting, som sine brødre. Den primære fordel ved Citiz er fronten, hvor der er plads til en stor kop på drypbakken. På Pixie og Inissia-modellerne er man nødt til at fjerne drypbakken for at få plads til en stor kop. Citiz er både den største men også den dyreste af de fire mest gængse Nespresso-maskiner. Citiz fås, lige som U-modellen med indbygget Aeroccino.

Samme kvalitet - Når alt kommer til alt

De fire Nespresso-modeller - “Inissia”, “Pixie”, “U” og “Citiz” - minder meget om hinanden. “U”-modellen skiller sig ud med et mere minimalistisk design og en anelse højere brugervenlighed. “Inissia”, “Pixie” og “Citiz”-modellerne minder meget om hinanden med undtagelse af få detaljer og prisen. Kvaliteten af de 4 Nespresso-maskiner er den samme. Det indvendige maskineri er det samme uanset hvilken maskine, du vælger. Det betyder, at du vil få den samme, gode kop Nespresso. Spørgsmålet er, hvilket design du hælder mest til, hvor meget plads du har på køkkenbordet, hvorvidt du har brug for en Aeroccino mælkeskummer eller ej og hvad dit budget er.

Priser på de fire Nespresso-maskiner

Priserne på Nespresso-maskinerne afhænger af, hvor du køber. I juli 2014 fandtes priserne på de fire Nespresso-maskiner,ekskl.Aeroccino, på nettet helt ned til:

  • Inissia: 599 kr.
  • Pixie: 749 kr.
  • U: 664 kr.
  • Citiz: 899 kr.

Sådan kan vi hjælpe

 Kaffeautomatpriser.dk hjælper vi danske virksomheder med at få den bedste pris på en skræddersyet kaffeløsning. Vi indhenter tilbud fra flere leverandører, så du sparer både tid og penge. Vores service er 100% gratis og uforpligtende.