Bestil tilbud på kaffeautomat her
Modtag op til 4 tilbud på en kaffeautomat
Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører.

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører.

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser.

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kaffeautomater - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvor mange kopper forbruger I pr. dag?

Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 10. juli 2014

Videoer, der giver dig lyst til at drikke kaffe

Videoer, der giver dig lyst til at drikke kaffe

De sidste par år har Florian Döring produceret nogle af de bedste kortfilm omkring kaffe, for forskellige brands, som Coffee Circle og Probat. Mange af hans videoer er blevet vist rundt omkring på nettet, og det er ikke uden grund. Man må sige, at han har gjort det godt, for når man ser Florian Dörians kaffevideoer, får man virkelig lyst til at drikke kaffe.

Coffeesweet Symphony

Senest har Florian lavet en reklamevideo for Coffee Circle, hvor en mand laver en kop kaffe i stempelkande, mens han hensynsløst vader igennem byen til lyden af sangen “Bitter Sweet Symphony”. Se den herunder:

Kaffe i naturen

Hr. Döring har også lanceret en kortfilm, som indfanger en afslappende rejse igennem naturen i Tyskland. Med på rejsen har hovedpersonen sit eget lille ‘kaffe-kit’ med, som bruges til at brygge en god kop kaffe. Videoen inspirerer ikke kun til at drikke en god kop kaffe… Nej, man får lige frem lyst til at tage sin kaffemaskine med over skulderen og ud i naturen. Man kan selvfølgelig også bare vælge at gøre som hovedpersonen; tage en lille kompakt ‘AeroPress’ med.

Kaffeudstyr, der forfører

Advarsel: Hvis du går op i kaffeudstyr, vil nedenstående video aktivere dit shoppegen. De intense billeder og overvældende lydeffekter vil forføre selv dig, der måtte sætte pris på en simpel kop instant-kaffe. Hvis du alligevel vælger, at se denne vidunderlige kaffevideo, så husk at skrue op for dine højtalere.

Jagten på den perfekte smagsoplevelse

Til sidst får du en lille video, som illustrerer, hvordan du opnår den bedste kop espresso. Den går ikke i detaljerne, så hvis du ønsker en dybdegående forklaring af, hvad du skal gøre, når du brygger espresso, skal du kigge et andet sted. Til gengæld kan det garanteres, at du får lyst til at lære at brygge espresso. God fornøjelse!