Bestil tilbud på kaffeautomat her
Modtag op til 4 tilbud på en kaffeautomat
Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører.

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører.

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser.

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kaffeautomater - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvor mange kopper forbruger I pr. dag?

Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 01. september 2017

Fordele og ulemper ved at købe brugt kaffeautomat

Kan det betale sig at købe en brugt kaffeautomat?

Medarbejdere har brug for deres daglige kopper kaffe. Kaffeautomaten er således blevet et fast inventar på arbejdspladsen og står således højt på prioriteringslisten, selvom den både er dyr i anskaffelse og løbende vedligeholdelse. Virksomheder, der ønsker at anskaffe en ny kaffeautomat, får sig en overraskelse, når de ser priserne på en god kaffeautomat.

Hvad koster en ny kaffeautomat?

En ny automat ligger prismæssigt mellem 3.000-100.000, og kvaliteten følger naturligvis med prisen. En kaffeautomat til få tusinde kroner er ofte utilstrækkelig for langt de fleste virksomheder, som ønsker en pålidelig kaffeautomat, der kan brygge en god, standard kop kaffe. En mindre eller mellemstor virksomhed slipper som udgangspunkt ikke med under 10-15.000 kroner for en ny kaffeautomat.

Det betyder, at der må budgetteres med langt højere udgifter end forventet på en kaffeautomat. Det kan resultere i, at virksomheden enten helt må glemme idéen om en kaffeautomat på arbejdspladsen, må nedjustere deres forventninger til kvaliteten af den nye kaffeautomat.

Kan det betale sig at købe en brugt kaffeautomat?

For at spare penge, vælger mange virksomheder at købe en brugt kaffeautomat. Det kan der spares mange penge på og kan således være en fin løsning. Men der er også nogle ulemper ved at købe brugt.

Brugte kaffeautomater findes eksempelvis på Den Blå Avis og kan købes til en god pris i forhold til nyprisen. Køber man brugt på DBA mister virksomheden til gengæld garantien på kaffeautomaten og står derfor selv med ansvaret for reparation og vedligeholdelse.

Da kaffeautomater skal stå imod et stort pres i løbet af en arbejdsplads, kan det ikke undgås, at kaffeautomaten fra tid til anden står af og kræver en reparation. Det betyder, at der må tilkaldes tekniker, og det kan koste dyrt.

Hvornår skal man købe brugt?

Man kan være heldig at købe en brugt kaffeautomat på Den Blå Avis, som viser sig at være en succes, men der findes ingen garantier. Da man ikke ved, om den brugte kaffeautomat har været misvedligeholdt, er det umuligt at forudse, hvordan maskinen går i stykker igen. Da garantien højst sandsynligt ikke længere dækker, kan man således risikere at købe en maskine, som kræver en større reparation få dage efter overtagelse.

Der findes dog visse udbydere og producenter af kaffeautomater, som også sælger brugte modeller. Disse er ofte blevet sat i stand og har fået en grundig gennemgang. Det betyder, at de praktisk talt fungerer som nye.

Ønsker man at spare penge, kan denne løsning være fin, da man således er sikret, at maskinen har været igennem et syn og har fået udskiftet eventuelle defekte reservedele. Da maskinen købes direkte af en producent eller leverandør, har virksomheden også bedre forudsætninger for at kommunikere med leverandøren, hvis eventuelt småfejl skulle opstå.

Hvilke andre løsninger findes der?

Leasing af kaffeautomater er blevet populært for mange virksomheder, da dette er en god måde at fordele sine udgifter ud over en længere periode. Således betales der et mindre månedligt beløb for leje/leasing af kaffemaskinen, og virksomheden slipper for det store engangsbeløb.

Med i en leasingaftale, kan man indgå en serviceaftale, således at virksomheden er sikret løbende vedligeholdelse samt reparation. Det betyder, at leverandøren er forpligtet til at yde omgående service, hvis kaffeautomaten skulle fejle.

En leasingaftale er den mest populære løsning for virksomheder, som ikke ønsker at lægge det store engangsbeløb for en kaffeautomat. Læs mere om leasing af kaffeautomater her.

Bestil tilbud på kaffeautomater her - også med leasing

Hvis din virksomhed er på udkig efter en ny kaffeautomat til arbejdspladsen, er I kommet til det rette sted. Vores samarbejde med forskellige leverandører gøre i stand til at tilbyde dig op til flere tilbud på kaffeautomater. Udfyld kontaktformularen og modtag op til 4 gratis og uforpligtende tilbud på kaffeautomater inden 24 timer.