Bestil tilbud på kaffeautomat her
Modtag op til 4 tilbud på en kaffeautomat
Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører.

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører.

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser.

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kaffeautomater - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvor mange kopper forbruger I pr. dag?

Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 01. august 2014

Hvad er en kakaomaskine?

Her kan du læse om, hvad en kakaomaskine kan og koster

Kakaomaskinen - hurtig og nem betjening

En kakaomaskine, også kaldet en kakaoautomat, er en programmerbar automat, som kan brygge varm kakao på få sekunder. Langt de fleste kakaomaskiner er egentlig kaffeautomater, som også kan brygge kakao.

Kakaomaskiner bruges af mange firmaer og står på mange kontorer og arbejdspladser. De bruges af medarbejderne til at levere henholdsvis kaffe, kakao og varmt vand på få sekunder. Således sparer medarbejderne tid ved ikke selv at skulle stå og brygge kaffe.

Hvilken kakaomaskine er den rigtige til mit behov?

Der findes et hav af forskellige kakaomaskiner/kaffeautomater, som er tilpasset til forskellige behov. På markedet for kakaomaskiner finder du en lang række forskellige producenter, som producerer en række modeller med forskellige designs og funktioner.

Visse modeller er skrabet ned til få primære funktioner, som passer til den mindre virksomheds behov. En virksomhed med få ansatte har ofte ikke behov for et bredt udvalg af kakao- og kaffedrikke og kan derfor nøjes med et simpelt sortiment, som kan piftes op med sukker og mælk fra køleskabet.

Mellemstore og store virksomheder har brug for en større kaffeautomat / kakaomaskine med større kapacitet og et bredere udvalg. Store kakaomaskiner kan hovedsageligt køre i længere tid med mindre vedligeholdelse og er derfor ideelle i virksomheder, hvor presset på maskinen er stort. Samtidigt er der også behov for at kunne brygge flere forskellige typer af kaffedrikke og her er en større kakaoautomat ideel.

Hvad koster kakaomaskiner?

Kakaomaskiner (kaffeautomater) koster som udgangspunkt fra 3.000 og op mod 50.000 for nogle af de større modeller. Der findes sågar maskiner der koster over 100.000, hvis man som virksomhed ønsker kaffe og kakao i sublim kvalitet.

Som udgangspunkt får man ikke en god kakao- / kaffeautomat for under 10.000. De fleste virksomheder får sig et chok, når de hører priserne på kaffeautomater. Derfor er der lavet leasing/leje-løsninger, så virksomheder kan fordele deres udgifter ud på månedsbasis i stedet for at betale et stort engangsbeløb.

Ønsker du tilbud på en kakaomaskine / kaffeautomat?

Kaffeautomatpriser.dk samarbejder med udbyder af blandt andet kakaomaskiner. Det betyder, at vi kan tilbyde dig en god pris på kakaomaskiner - uanset dit behov. Konceptet er opbygget således, at når du henvender dig via kontaktformularen, så videresender vi din forespørgsel til vores partnere. De vil herefter kontakte dig med et uforpligtende tilbud. Således kan du selv sammenligne de forskellige tilbud på kakaomaskiner og vurdere hvilket, der passer bedst til dig og din virksomhed.