Bestil tilbud på kaffeautomat her
Modtag op til 4 tilbud på en kaffeautomat
Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører.

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører.

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser.

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kaffeautomater - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvor mange kopper forbruger I pr. dag?

Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 17. oktober 2014

Kaffeautomater & kaffemaskiner i København

Kaffeautomater & kaffemaskiner i København

Langt de fleste virksomheder er i dag afhængige af en kaffemaskine eller kaffeautomat til, at tilfredsstille deres medarbejderes behov. Kaffe er blevet en fast del af arbejdsdagen, og de fleste medarbejdere tager for givet, at der står en god kaffemaskine eller kaffeautomat til rådighed. En kaffemaskine eller kaffeautomat skal ikke blot kunne brygge hurtigt og effektivt. Vigtigst er det, at den brygger velsmagende kaffe. Derfor slipper virksomheder ikke afsted med blot at købe billig kvalitet, når det kommer til en kaffeløsning.

Ønsker du at købe en kaffemaskine til din virksomhed? Søger du en leverandør af kaffemaskiner / kaffeautomater, som er beliggende i København eller storkøbenhavn? Kaffeautomatpriser.dk kan hjælpe dig med at finde den rette forhandler i København. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet af os inden for 24 timer med henblik på at diskutere dine behov. Dernæst vil du modtage tilbud fra leverandører af kaffemaskiner beliggende i eller rundt om København.

Ønsker du et bedre overblik?Læs eventuelt vores Producentoversigt.

Hvilken type virksomhed er I?

Inden I kan beslutte jer for, hvilken kaffemaskine eller kaffeautomat I har brug for, skal I have defineret jeres behov. Først skridt på vejen er at finde ud af, hvilken type virksomhed I er. Der er nemlig stor forskel på kaffemaskiner og kaffeautomater. Der findes løsninger, som er nøje tilpasset til de enkelte virksomhedstyper.

Er jeres virksomhed…

  • En café eller et hotel? Caféer og hoteller har brug for at kunne brygge kaffe til sine kunder. Som oftest kræver caféer en espressomaskine, som kan brygge espresso og steame mælk. Her vil en stor kaffeautomat være irrelevant. Nogle caféer ønsker også at kunne servere filterkaffe, hvilket en espressomaskine ikke kan tilbyde. I så fald kan det være relevant med en industrikaffemaskine, som kan brygge filterkaffe i større mængder.
  • En kantine? Hvis din virksomhed er en kantine, er der typisk brug for en kaffemaskine eller automat, som kan brygge større mængder kaffe på kort tid. Nogle kantiner serverer filterkaffe til morgenmad eller frokost, mens andre vælger at have en stor kaffeautomat stående til rådighed. De fleste kantiner har et godt overblik over, hvor mange gæster der dagligt drikker kaffe. Dette antal bør noteres.
  • En institution? Institutioner varierer i størrelse og medarbejderantal. Nogle institutioner har mange afdelinger/stuer, hvorfor der samlet set er et stort behov for kaffe. Institutioner med få ansatte, kan nøjes med en mindre løsning. I visse tilfælde kan en filterkaffemaskine her være løsningen. Større institutioner har typisk brug for en industrikaffemaskine, som kan brygge større mængder kaffe ad gangen.

Hvor meget kaffe drikker I?

Det kan være væsentligt at undersøge, hvor mange kopper kaffe I drikker dagligt i virksomheden. Nogle kaffemaskiner er bygget til at levere 200 kopper kaffe om dagen, mens andre kan levere helt op mod 700-1000 kopper kaffe om dagen. Ved i forvejen at have noteret antallet af kopper kaffe drukket om dagen, er det nemt at sortere kaffemaskiner fra, som er lavet til at brygge mere eller mindre end det reelle behov.

Hvilke præferencer har dine medarbejdere?

Nogle medarbejdere har meget specifikke præferencer, når det kommer til kaffe. Specielt kvinder kan bedst lide kaffe med mælk og sukker, og mange foretrækker mere specifikt en café latte eller måske en cappuccino. Mænd foretrækker typisk kaffen sort. Således kan der være mange forskellige præferencer i en virksomhed. Hvis man som virksomhed skal tilgodese mange forskellige præferencer, kan det være nødvendigt at anskaffe en kaffeautomat, som kan levere et bredt udvalg af forskellige kaffedrikke. Dernæst kan det være relevant at overveje, hvorvidt kaffemaskinen skal brygge på instantkaffe, formalet kaffe eller om den skal kunne kværne hele bønner helt fra bunden.

Leje af kaffemaskine i København?

Det kan for nogle virksomheder være en fordel at leje en kaffemaskine eller kaffeautomat i stedet for at købe den. Hvis virksomheden kun har brug for en kaffemaskine i kortere tid, kan det være en fordel at leje den. Således betales der kun for lejen i den periode, hvor kaffemaskinen er behøvet og det store engangsbeløb, som en kaffemaskine koster, undgås. Det kan være svært at vide, hvornår det kan betale sig at købe eller leje. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du bør købe eller leje, kan du spørge din leverandør til råds. Bemærk dog, at det ikke er alle leverandører der tilbyder leje af kaffemaskiner.

De sidste overvejelser

Inden du finder den rette forhandler i København, bør du gøre dig de sidste relevante overvejelser:

  • Har du mulighed for direkte vandtilslutning, eller skal kaffemaskinen have indbygget vandtank?
  • Skal din kaffemaskine have møntindkast eller kortbetaling?
  • Har din virksomhed brug for et kaffeabonnement?

Når du har besvaret disse spørgsmål, bør du være klædt på til at lede efter en leverandør i København. Hvis du ønsker hjælp til dette, tilbyder Kaffeautomatpriser.dk en gratis service, hvor du får tilsendt op til flere tilbud på kaffemaskiner eller kaffeautomater afhængigt af dit behov. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet inden for 24 timer.