Bestil tilbud på kaffeautomat her
Modtag op til 4 tilbud på en kaffeautomat
Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører.

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører.

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser.

Omtale & anbefalinger
IVÆKST
TV2
Trendsonline
Få op til 4 tilbud her Kaffeautomater - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvor mange kopper forbruger I pr. dag?

Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 09. januar 2020

Få det bedste tilbud på en kaffeløsning til café og restaurant

Info om kaffeløsning til café og restaurant

Er du på udkig efter en kaffeløsning til café og restaurant, så kan du hente professionel vejledning her på kaffeautomatpriser.dk. Vi giver dig nemlig et ikke bare et overskueligt overblik over, hvad du især skal holde øje med i jagten på den bedste kaffeløsning til café og restaurant, men vi tilbyder dig også en gratis sammenligningsservice, hvor du modtager tilbud på kaffeløsning til cafe og restaurant, fra flere forskellige leverandører, således at du kan være sikker på at få den bedste aftale.

Populært sagt er der lige så mange kaffeløsninger til cafe og restaurant, som der er cafeer og restauranter. Og det er altså ikke så lidt. Du kan derfor få en fuldstændig skræddersyet løsning, der passer lige præcis til dit unikke behov.

En kaffeløsning til café og restaurant kan eksempelvis bestå af en fuldautomatisk kaffeautomat, en kedelmaskine, filterbryg, bryganlæg, eller espressomaskine. Hvad end dit behov er, så findes der en løsning.

Vigtig viden når du søger efter kaffeløsning til cafe og restaurant!

For at du kan bestemme dig for hvilken kaffeløsning, der er den rette for dig, er det vigtigt, at du først gør dig klart, hvad præcist dit behov er. På den måde kan du lettere navigere rundt i junglen af kaffeløsninger.

Til at starte med skal du derfor nøje overveje hvad dine krav, ønsker  og forventninger til en kaffemaskine er.  Du bør derfor stille dig selv følgende spørgsmål -

  • Hvor mange kopper har jeg brug for, at min kaffemaskine skal kunne brygge?
  • Hvor længe må den være om det?
  • Hvor mange forskellige slags kaffe skal den kunne brygge?
  • Hvor meget må den koste?

Den rigtige kaffeløsning til cafe og restaurant er ofte den, der både har kapacitet nok til at kunne betjene mange kunder på én gang, og den, som samtidigt har en hastighed der ikke lader kunderne vente for længe. Næsten uanset hvor stor din cafe eller restaurant er, er hastighed og størrelse på maskinen derfor de vigtigste parametre , du bør holde for øje i jagten på en ny kaffeløsning. 

Skal du købe eller leje din kaffeløsning til café og restaurant?

Når du er på udkig efter en kaffeløsning til cafe og restaurant skal du også tage stilling til, om du vil lease, leje eller købe.

Leje af kaffeløsning

Når du lejer eller leaser en kaffeløsning er der flere fordele. For det første sparer du den store engangsudgift der ellers er forbundet med en investering i en kaffeautomat, og for det andet får du som regel en rigtig god serviceaftale med i ”købet”. Du slipper derfor for både uforudsete regninger og udfordringer, hvis der pludselig opstår problemer. Desuden har du mulighed for at bytte dig til en anden løsning, hvis dit behov til kaffeløsningen skulle ændre sig undervejs.

Mens der er store fordele ved leasing og leje, så er der imidlertid også en økonomisk ulempe. På den lange bane ender man ofte med at betale en langt højere pris for sin kaffemaskine, når man lejer eller leaser den i forhold til, når man køber den. 

LÆS OGSÅ: Leje af kaffemaskine

Køb af kaffeløsning

Når du køber din kaffemaskine er den klare fordel at du får den mest fordelagtige pris, og du slipper dermed for at skulle påregne månedlige udgifter til din kaffeløsning. Derudover er forskellen naturligvis at du har fuld ejerskab over kaffeautomaten. 

Har du brug for tilbud på en kaffeautomat til din virksomhed, så lad os hjælpe. Vi indhenter op til 4 skræddersyede tilbud fra udvalgte leverandører, på baggrund af dine behov. Det er 100% gratis og uforpligtende. Vi kan desuden være behjælpelige med tilbud på andre relevante produkter til din restaurant eller cafe.

Bestil tilbud her! Det tager kun 1 minut