Bestil tilbud på kaffeautomat her
Modtag op til 4 tilbud på en kaffeautomat
Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører.

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører.

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser.

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kaffeautomater - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvor mange kopper forbruger I pr. dag?

Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 29. januar 2016

Hvornår bør man opsøge en engros aftale på kaffe?

 

Kaffe er og bliver et af danskernes foretrukne drikke og for at det ikke skal være løgn, så er Danmark faktisk det tredje mest kaffe-konsumerende land pr. indbygger kun overgået af Sverige og Finland.

Er du beslutningstager i din virksomhed og har du medarbejdere som konsumerer store mængder kaffe? Hvis svaret er JA! så kan det højst sandsynligt være fordelagtigt for lige netop din virksomhed at opsøge en engros aftale på kaffe.

Lad os være ærlige, kaffe er ikke billig, især ikke hvis du sammenligner den med vand og medregner de materielle omkostninger og den tidskrævende proces. Alligevel vælger rigtig mange virksomheder at tilbyde kaffe til deres ansatte. Og det er endda med god grund, men det vil vi ikke indfange i dette indlæg. I stedet vil vi lægge fokuset over på hvornår det kan være fordelagtigt at opsøge en engros aftale på kaffe.

Engros vs. Detail

Rigtig mange mindre virksomheder vælger at købe deres kaffe gennem de ordinære detailforhandlere og det er egentligt ganske okay. Hvis virksomhedernes samlede kaffeforbrug ikke overstiger en betydelig mængde kaffe så vil detailforhandlernes priser og udbud være ganske tilstrækkelige.

Hvis man derimod tager udgangspunkt i de lidt større virksomheder, hvor det samlede kaffeforbrug ofte rammer et højere niveau, så er det særdeles fordelagtig at begynde at opsøge en engros aftale på kaffe

Fordelene ved engros aftaler på kaffe

Den mest essentielle fordel når vi omtaler engros aftaler på kaffe er den pris som oftest kan forhandles billigere end den pris man betaler ved de ordinære detailforhandlere. Det kræver dog at din virksomhed efterspørger en betydelig mængde kaffe, for ellers er engros virksomhederne ikke interesserede i en aftale og dermed er du henvist til detailforhandlerne.

Hvis du derimod allerede efterspørger en betydelig mængde kaffe så afhænger din forhandlede pris ofte af den mængde din virksomhed efterspørger. Hvis f.eks. din virksomhed “A” efterspørger mere end virksomhed “B” så er der stor sandsynlighed for at, ved hjælp af en personlig engros aftale, din virksomhed “A” kan få forhandlet en bedre pris hjem end virksomhed “B”.

En anden fordel, som også er værd at tage højde for ved en engros aftale på kaffe, er den tidsbesparende effekt som oftest følger med. Ved at udlicitere leveringen af kaffen til din engrosforhandler behøver du ikke længere tænke på hvornår og hvordan du skal hente din kaffe.

Engros aftaler på kaffe er ofte skruet sammen på den måde at man aftaler et leveringstidspunkt enten én gang om måneden eller én gang i kvartalet og så sørger din engros leverandør for, at der altid er frisk kaffe til dine medarbejdere.