Bestil tilbud på kaffeautomat her
Modtag op til 4 tilbud på en kaffeautomat
Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører.

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører.

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser.

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kaffeautomater - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvor mange kopper forbruger I pr. dag?

Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 13. maj 2016

6 gode grunde til, hvorfor kaffe på arbejdspladsen er en god idé

 

Kaffe er et af de mest allestedsnærværende og mest samlende produkter i verden. Kaffe bliver konsumeret i massive mængder og i Danmark oplever vi ingen undtagelse. Kaffe dækker over en kæmpe industri, som beskæftiger flere millioner mennesker, lige fra bønne plukkere, importører, eksportører, leverandører og til marketingfolk og finansfolk.

Kaffe er tilmed en hjørnesten, hvorpå utallige startups og virksomheder bliver grundlagt. Uden kaffe, hvor mange af os vil så ikke opleve en mærkbar nedgang i vores produktivitet?

Jøsses, hvor mange af os vil ikke opleve en mærkbar nedgang i vores overordnede lykke? Kaffe har en stor magt over det moderne samfund og især os som moderne arbejdstagere. Hos Ekspertvalg har vi samlet 6 gode grunde til, hvorfor kaffe på arbejdspladsen er en god idé.

1. Øget opmærksomhed og koncentration

Hos Ekspertvalg har vi tidligere gjort opmærksom på koffeinens effekt på kroppen. Koffein er en stimulans og den bidrager til, at holde folk vågne og mere opmærksomme. Koffein giver det centrale nervesystem et løft og det hjælper os med at være mere produktive gennem hele dagen.

2. Øget produktivitet

Kaffepausen er det 20. århundredes opfindelse og den er i særgrad blevet mere udbredt efter afslutningen af 2. Verdenskrig. Ifølge en undersøgelse foretaget af MIT i 2010, har man demonstreret øget produktivitet blandt medarbejdere, som tager kaffepauser sammen. Kaffepauserne er med til at skabe et forum, hvor medarbejdere kan dele personlige og arbejdsrelaterede erfaringer.

3. Længere levetid

Det amerikanske National Institute of Health har udgivet en undersøgelse, som fandt en sammenhæng mellem mængden af konsumeret kaffe og risikoen for død. I deres undersøgelse demonstrerer de, at risikoen for dødsfald er faldende for personer, der drikker kaffe, i forhold til personer, som ikke drikker kaffe. De konkluderer også, at de personer, som drikker tre eller flere kopper kaffe om dagen, har ca. 10 procent lavere risiko for dødsfald.

kaffe

4. Mindsker smerter

En anden undersøgelse foretaget af National Institute of Health konkluderede, at konsumering af koffein, før indtagelsen af en smertefremkaldende arbejdsstilling, kan resultere i lindring af smerter. Ganske vist var stikprøvestørrelsen på undersøgelsen lille, men alligevel viste resultaterne at det er muligt at bruge koffein som en dagligdags smertemoderator.

5. Social

I løbet af de sidste 30 år har kaffeautomaten påtaget sig rollen som det moderne kontors vandkøler. At være kaffedrikker i et kontormiljø egner sig særdeles godt til en større social interaktion, som direkte forbundet kan medføre til øget produktivitet på kontoret. Derudover virker det også til, at der er tendens til en større sammenhæng mellem kaffedrikkere og deres jobglæde.

6. Effektiv fedtforbrænder

Talrige undersøgelser har knyttet forbruget af koffein til øget metabolisk aktivitet. Det bør ikke komme som nogen stor overraskelse for nogen, at de fleste kommercielle fedtforbrændere alle indeholder koffein. Dog skal man være opmærksom på at koffein alene, ikke er nok til, at man bare kan spise løs og drikke hæmningsløst. Når det er sagt, så er det selvfølgelig stadig rart at vide at man forbrænder fedt mere effektivt, når man sidder ved sit skrivebord og drikker sin kaffe.