Bestil tilbud på kaffeautomat her
Modtag op til 4 tilbud på en kaffeautomat
Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører.

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører.

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser.

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kaffeautomater - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvor mange kopper forbruger I pr. dag?

Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 04. april 2016

Danmark elsker kaffe

 

Det er ikke nogen hemmelighed at vi danskere har et helt særligt forhold til kaffe. Men der er stadig stor forskel på, hvordan, hvornår og hvilken kaffe vi foretrækker. Hos Ekspertvalg har vi sat os det mål at finde ud af, hvordan danskernes kaffevaner anno 2016 fordeler sig.

Vi har taget udgangspunkt i et par undersøgelser foretaget af Analyse Danmark og Nordstat Danmark, for henholdsvis Baresso og Espresso. Samtidig har vi også været forbi Vidensrådet for at tage et kig i deres opdaterede rapport om kaffe og sundhed.

Kaffe er ikke længere bare kaffe

Ifølge vores undersøgelse er danskernes kaffevaner, ikke længere hvad de har været og kaffe er ikke længere bare kaffe. Danskerne er blevet mere selektive og de foretrækker i dag en langt mere specialiseret kaffe, end de tidligere gjorde. Selvom 52% af danskerne stadig foretrækker filterkaffe, så viser undersøgelserne, at denne tendens er faldende.

Foruden præferencen for filterkaffe, så foretrækker 15% af danskerne stempelkaffe, 12% foretrækker kaffe fra espressomaskine, 11% foretrækker kapselkaffe og til slut foretrækker 8% pulverkaffe / instant kaffe.

Citat -(5)

I vores undersøgelse er vi stødt på mange interessante facts omkring danskernes kaffevaner og præferencer. For at gøre vores resultater lidt mere spiselige, for dig som læser, har vi valgt at illustrere de mest iøjnefaldende facts i nedenstående infografik.

Danmark Elsker Kaffe

 

Har du lyst til at gøre brug af infografikken?

Kopier html-koden herunder og indsæt den direkte på dit site