Sammenlign priser på kaffeautomater
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Kaffeautomater - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Hvilken model ønskes?

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 02 juni 2021

Fuldautomatisk kaffemaskine

En fuldautomatisk kaffemaskine er for mange virksomheder livsnerven, der forsyner medarbejdere med ny energi og velvære. Når du skal vælge ny fuldautomatisk kaffemaskine ved du nok, at der findes mange forskellige typer og på denne side vil vi gennemgå de forskellige typer.

Kaffetyper i en fuldautomatisk kaffemaskine

Alt efter hvor stort behovet i virksomheden er, findes der både maskiner med få slags kaffe og maskiner med et større udvalg. Hvilken model du skal vælge, kommer an på behovet i din virksomhed. Drikker alle medarbejdere kun sort kaffe, skal du måske ikke vælge en maskine der kan lave syv forskellige slags kaffe. Dette gælder selvfølgelig også den anden vej rundt.

En fuldautomatisk kaffemaskine kan som sagt fås med rigtig mange valgmuligheder og nedenfor er et overblik over de forskellige typer kaffe:

  • Sort kaffe
  • Espresso
  • Diverse kaffetyper med mælk
  • Varm chokolade
  • Kogende vand eller the

Fuldautomatisk kaffemaskine med eller uden bønner?

Når du har besluttet dig for, hvor mange slags kaffe en fuldautomatisk kaffemaskine skal kunne lave, er det tid til den næste beslutning. Skal du bruge rigtige bønner, der bliver malet efter behov, formalet kaffe eller instant kaffe?

Igen kommer det meget an på behovet i din virksomhed. De rigtige bønner passer til virksomheden, hvor kaffe er et højdepunkt og noget folk går op i. Instant kaffe passer bedre til folk i den anden ende af skalaen, der udelukkende bruger kaffe som energi. Slutteligt er der formalet kaffe, der passer lidt til begge ender.

Holdbarhed og pris er noget, der skal tænkes over i denne beslutning. Rigtige bønner holder ikke smagen lige så længe som instant kaffe og skal muligvis skiftes ud en gang om ugen. Instant kaffe kan derimod holde sig en del længere. En ugentlig opfyldning koster selvfølgelig flere penge, ligesom rigtige bønner koster mere end instant udgaven.

Frisk mælk eller pulver i en fuldautomatisk kaffemaskine?

Skal du have en fuldautomatisk kaffemaskine, der kan lave flere forskellige slags kaffe med mælk, skal du også vælge om din maskine skal køre med frisk mælk eller mælkepulver.

Dette er selvfølgelig en smagssag, men ligeså meget et spørgsmål om budgettet. Frisk mælk kan ikke holde sig særlig lang tid og skal muligvis udskiftes flere gange om ugen. Dette kan blive en dyr fornøjelse, og derfor vælger mange en maskine, der benytter sig af mælkepulver. Mælkepulveret kan holde sig en del længere end frisk mælk, koster ikke lige så meget og kræver ikke opfyldning lige så tit.

Stor eller lille fuldautomatisk kaffemaskine?

Hvor stor en kapacitet en fuldautomatisk kaffemaskine skal have, kommer helt an på, hvor mange medarbejdere der er på arbejdspladsen. Drikker dine medarbejdere rigtig meget kaffe, skal du selvfølgelig vælge en maskine, der kan brygge kaffe hurtigt, så der ikke bliver for lang kø.

Fuldautomatisk kaffemaskine på et budget

Alt efter budgettet i din virksomhed, findes der flere gode løsninger, når du skal vælge en ny fuldautomatisk kaffemaskine. Er budgettet småt og drikker dine medarbejdere ikke specielt meget kaffe, så skal du måske overveje at investere i en maskine der kun laver sort kaffe med instant kaffe.

Er dine medarbejdere derimod kaffe aficionadoer, kan du med fordel investere i en maskine, der benytter sig af frisk mælk, friskkværnede bønner og kan lave flere forskellige slags kaffe.

At vælge sin nye fuldautomatiske kaffemaskine kan være en kompliceret beslutning. Udfyld kontaktformularen og modtag op til 4 tilbud på din nye kaffeautomat, ganske kvit og frit.