Bestil tilbud på kaffeautomat her
Modtag op til 4 tilbud på en kaffeautomat
Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kaffeautomater - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvor skal kaffeautomaten benyttes?

Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 24. januar 2019

Hvad koster en kaffeautomat?

Kaffe er en vigtig del af danskernes arbejdskultur. Det første mange gør, når de møder ind på arbejdspladsen, er at frekventere den nærmeste kaffeautomat, før arbejdsdagen kan gå i gang. Derfor er det også vigtigt, at du vælger den helt rigtige kaffeautomat, som passer til de behov og ønsker, dine medarbejdere har.

Hvilke typer af kaffeautomater kan man få?

Der findes kaffeautomater i alle afskygninger. Størrelse, kapacitet, kvalitet og design kan varieres i det uendelige. Prisen afhænger selvfølgelig af, hvilken model man vælger, og herunder finde du en liste over forskellige typer af kaffeautomater, der kan fås:

Kaffeautomat med hele bønner

En kaffeautomat, der maler bønnerne, når de skal bruges, brygger rigtig god kvalitetskaffe. At bønnerne bliver malet lige før brug betyder, at kaffesmagen bliver dybere og mere fyldig. Vælger man en sådan kaffeautomat, vælger man selvfølgelig også at betale en højere pris. Har man dog vurderet, at medarbejderne vil sætte stor pris på god, kvalitetskaffe, kan det højst sandsynligt godt betale sig, at investere lidt mere i en god kaffeautomat.

Kaffeautomat med malede bønner

Vælger man i stedet at investere i en kaffeautomat, som brygger kaffe på i formalet kaffepulver, går man på kompromis med den høje kvalitet, men til gengæld får du en kaffeautomat, der hurtigt kan brygge en kop kaffe. En anden fordel ved denne type af kaffeautomater er, at kapaciteten ofte er meget høj, og at du nemt kan brygge flere kander kaffe, hvis en afdeling eksempelvis skal holde et større møde eller andre former for arrangementer.

Kaffeautomat med møntindkast

Står din kaffeautomat et offentligt tilgængeligt sted, hvor alle og enhver kan benytte sig af den, er det måske en god ide at anskaffe sig en kaffeautomat med møntindkast. På den måde slipper du for, at kaffeautomaten bliver udnyttet af uvedkommende, og at kaffeautomaten derved bliver unødvendigt slidt. Møntindkast er ofte et tilvalg til en kaffeautomat og kan købes som ekstraudstyr til de fleste større maskiner.

Almindelig kaffemaskine

Er dit firma en nystartet virksomhed eller blot en virksomhed med få ansatte, så er det måske ikke nødvendigt med en kaffeautomat, der kan brygge flere hundrede kopper kaffe om dagen. Hvis dette er tilfældet kan en almindelig kaffemaskine være tilstrækkelig for de behov, du og dine medarbejdere har.

Espressomaskine

En espressomaskine er ofte et dyrere alternativ. Ikke nødvendigvis fordi udbetalingen på en espressomaskine og en kaffeautomat er vidt fra hinanden, men fordi en espressomaskines kapacitet er betydeligt lavere end en kaffeautomats. En espressomaskine kan for det meste også kun håndteres af folk, der har erfaring med en sådan, og vedligeholdelse og rengøring gør, at espressomaskiner sjældent er den foretrukne løsning for virksomheder. Er man derimod en virksomhed, som ofte får klienter på besøg, der ville sætte pris på en god espresso-variant, så kan en flot espressomaskine hjælpe dit image på rette vej.

Hvordan vælger du den rigtige løsning?

Det kan være både tids- og pengebesparende at vælge den helt rigtige løsning. Det er derfor vigtigt, at være helt sikker på, hvad dine medarbejdere har af forventninger og behov. På den måde kan det rigtige valg af kaffeautomat være medvirkende til, at arbejdsmiljøet og humøret på arbejdspladsen forbliver godt eller rent faktisk stiger. De fleste mennesker reagerer positivt på initiativer, hvor de føler, at der er blevet lyttet til deres behov.

Har du eksempelvis en medarbejderstab, der blot ser kaffe som et nødvendigt onde for at komme igennem dagen, så kan det være smart at investere i en lidt billigere kaffeautomat, og så måske i stedet have andre tilbud til medarbejderen for de overskydende penge. Har du derimod en kvalitetsbevidst og kræsen medarbejderstab, så kan det være prisen værd at investere i en kaffeautomat af højere kvalitet.

Hvad koster en kaffeautomat?

Det kan være svært præcist at sige, hvad en kaffeautomat koster, da der, som beskrevet ovenfor, er mange varianter at vælge imellem. Om du vælger en kaffeautomat, der har friskkværnede bønner, kaffepulver eller måske instant-kaffe, er alle parametre, der kan have betydning for prisen. Men næsten uanset hvilken løsning din virksomhed vælger, vil det være en udgift, som for nogle, især mindre eller nyopstartede virksomheder, kan virke uoverskuelig. Det kan derfor være en god ide at have alternative investeringsmuligheder in mente:

  • Køb: Vælger du at købe en kaffeautomat, vælger du også at fastsætte kapital i produktet. For mindre og nyopstartede virksomheder kan dette være et problem, da man højst sandsynligt hellere vil bruge pengene på at udvikle og udvide sin kerneforretning. Er man derimod en veletableret virksomhed, kan det være en formildende omstændighed at eje frem for at leje. Har din virksomhed brug for hjælp til finansiering af køb, kan et lån være et mulighed.
  • Leasing:: Leasing kan være en mulighed, hvis du ikke ønsker at fastlåse kapital i en kaffeautomat. Det kan være risikabelt for mindre eller nyopstartede virksomheder at binde for meget kapital til forskellige aktiver, da en sådan virksomhed er følsom over for udsving i samfundsøkonomien eller lignende. Der er også andre fordele ved at lease din kaffeautomat. Læs eventuelt mere her: Leasing af kaffeautomat: Kan det betale sig?

Vil du vide mere?

Har dette blogindlæg vakt din interesse, så kan du med fordel klikke ind på Kaffeautomatpriser.dk, hvor du kan læse meget mere om fordele og ulemper ved forskellige finansieringsmuligheder. Du kan læse mere om kaffe og dens positive indflydelse på arbejdsmiljø og effektivitet, og du kan læse om de forskellige kaffeautomatløsninger. Du kan også udfylde kontaktformularen og få tilsendt op til fire tilbud fra forskellige leverandører af kaffeautomater: Kaffeautomatpriser. På den måde slipper du for at gøre benarbejdet. Held og lykke!