Sammenlign priser på kaffeautomater
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Kaffeautomater - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Hvilken model ønskes?

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 07 juni 2021

Helbønne kaffeautomat

Info om helbønne kaffeautomat

Alle ved hvor vigtig kaffe er for at kunne komme igennem en lang arbejdsdag. De fleste af os starter dagen men en kop kaffe, og slutter dagen med en kop kaffe. Er kaffemaskinen gået i stykker, så går der derfor hurtigt panik i de fleste. Er du således på udkig efter en ny helbønne kaffeautomat og interesseret i at få de bedste tilbud, så kan du hurtigt og nemt få hjælp hos ekspertvalg.dk. Vi tilbyder dig en gratis sammenligningsservice, hvor du modtager op til 4 tilbud på en helbønne kaffeautomat, fra forskellige leverandører.  Det er både nemt og enkelt. Desuden er servicen både gratis og uforpligtende.

Hvad er en helbønne kaffeautomat?

En helbønne kaffeautomat er selvsagt en kaffeautomat, der anvender hele bønner. Derved adskiller den sig fra mange andre typer af kaffeautomater.  Desuden er en helbønne kaffeautomat et tegn på kvalitet, da denne type automat først kværner kaffebønnerne lige inden kaffen brygges, hvilket både kan duftes og smages. Ikke nok med at du får en langt bedre kaffe med en helbønne kaffeautomat, så er det også karakteristisk for denne type maskine at have flere kværne, således at der er mulighed for at anvende flere forskellige typer kaffebønner. Går du derfor op i kvalitet, så er en helbønne kaffeautomat klart et godt match for dig! 

Fordele og ulemper ved en helbønne kaffeautomat

Mens helbønne kaffeautomatens åbenlyse fordel er, at den anvender hele bønner, så er ulempen også at netop dette stiller større krav til rengøring af automaten i forhold til instant kaffeautomater. Det betyder dermed, at en helbønne kaffeautomat oftere skal tømmes for kaffegrums og andet affald. Noget som de fleste helst undgår. Det er derfor værd at have med i sine overvejelser, når man skal vælge kaffeautomat.

Alt i alt kan man sige, at helbønne automatens fordele også er dens ulemper. Eksempelvis er det en klar fordel at maskinen leverer friskbrygget kaffe fra hele bønner, men det betyder også at brygning tiden bliver langsommere i forhold til andre typer af maskiner.  Sat  lidt på spidsen kan man derfor sige at det handler om man vægter kvalitet eller kvantitet højest.

Hvad koster en helbønne kaffeautomat?

Prisen på en helbønne kaffeautomat ligger generelt højere end prisen på instant-kaffeautomater. Dette hænger i høj grad sammen med de funktioner som en helbønne kaffeautomat er udstyret med. Det er både i forhold til antal kværne, stempler, tryk og kapaciteten, altså det antal kopper maskinen er i stand til at brygge. Det er dog uden tvivl muligt at finde en helbønne kaffeautomat til en fornuftig pris. Desuden er leje af en helbønne kaffeautomat også en mulighed.

Hvad er vigtigst ved en helbønne kaffeautomat?

Hvis du går efter den bedste kvalitet, så skal du helt kart holde skarpt øje med antallet af stempler og kaffeautomatens tryk. Jo flere stempler jo bedre kaffe. Hvis du desuden er til espresso, så er det i høj grad trykket, der er afgørende for kvaliteten. Derfor er det en god tommelfingerregel at gå efter en maskine, som har et tryk på mindst ni bar.

Bestil tilbud nu

Udfyld formularen på bare 1 minut