Sammenlign priser på kaffeautomater
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Kaffeautomater - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Hvilken model ønskes?

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 07 juni 2021

Industri kaffemaskine

Kvalitetsløsninger inden for industri kaffemaskiner

Kaffeautomatpriser.dk er websitet for dig, som ønsker en kvalitetsløsning inden for industri kaffemaskiner til den bedste pris. Vi hjælper dig med at identificere dine behov og sender dig op til flere gratis og uforpligtende tilbud på industri kaffemaskiner, som kan dække din virksomheds behov. Om det er en stor eller lille virksomhed, kan vi tilbyde dig relevante løsningsforslag, som kan dække behovet for en kaffeautomat.

Der er således ingen begrænsninger, uanset om der ønskes industri kaffemaskine, som kan håndtere hele bønner eller instant kaffe. Udfyld kontaktformularen og lad os kontakte dig med henblik på at finde frem til den bedste løsning for dig og din virksomhed.

Hvorfor har jeg brug for en industri kaffemaskine?

IndustrikaffemaskineEn kaffemaskine til industri er et vigtigt element på mange arbejdspladser, også kantiner, caféer og institutioner er afhængige af en kaffemaskine eller et kaffeanlæg. I en kantine er kaffemaskine til industri især en nødvendighed for at kunne brygge kaffe i store mængder.

På visse caféer og i visse institutioner er det ikke tilstrækkeligt med en almindelig kaffemaskine, og derfor må der investeres i en kaffemaskine, som er speciallavet til industri.

Kaffe er vigtigt for hyggen og effektiviteten

Selvom man ikke skulle tro det, så er kaffe vigtig for, at dine medarbejdere føler sig tilpas på arbejdspladsen. Kaffe har opkvikkende egenskaber, hvilket bidrager til effektiviteten. Men samtidigt bidrager kaffe også til hyggen.

En god kop kaffe bidrager til en hyggelig stemning på arbejdspladsen og gør, at dine medarbejdere føler sig godt tilpas. Derfor kan du med fordel anskaffe en industri kaffemaskine til din virksomhed og derved forbedre sammenholdet på kontoret. Det kan lyde banalt, men der er noget om snakken.

Alle slags løsninger i industri kaffemaskiner

Hvad enten du søger en kaffemaskine, et kaffeanlæg, en kaffeautomat, en brygsøjle eller måske en espressomaskine, kan kaffeautomatpriser.dk tilbyde en løsning til dig eller din virksomhed. Det gælder hvad enten du søger en kaffemaskine til caféen, kantinen, mødelokalet, sygehuset eller institutionen.

Søger du vandkøler ved siden af kaffemaskinen, kan dette også tilbydes. Vi har direkte kontakt til flere leverandører inden for industri kaffemaskiner og kan ud fra dine behov udvælge, hvilke der kan tilbyde en løsning, der indfrier dine krav og behov. Vi vejleder dig desuden i fordele og ulemper ved de forskellige løsningsforslag, så du ikke køber det forkerte produkt. Blandt andet anbefaler vi dig et afkalkningsanlæg til din industri kaffemaskine / kaffeanlæg, hvis det er nødvendigt. Kontakt kaffeautomatpriser.dk og lad os tage en uforpligtende snak om dine behov.

Bestil tilbud på kaffeautomat!

Udfyld formularen på bare 1 minut

Industri kaffemaskine leverandører

Der findes et hav af forskellige leverandører inden for industri kaffemaskiner. Det kan være svært at finde ud af hvilken leverandør, der kan matche behovet. Kaffemaskinepriser.dk udvælger de leverandører, som kan levere en løsning, der dækker dit og din virksomheds behov. Når du har sendt os en anmodning via kontaktformularen, vil du blive kontaktet med henblik på en samtale omkring dine behov. Herefter vil du modtage løsningsforslag, som matcher dine behov. På den måde sikres du en industri kaffemaskine, som du og din virksomhed bliver tilfreds med, til den bedst mulige pris.

Flere leverandører tilbyder desuden leasing af kaffeautomat, så hvis der ikke lige kan afsættes et stort engangsbeløb til at investere i en industri kaffeautomat, kan dette være løsningen.

Hvilken industri kaffemaskine dækker behovet?

Industri -kaffemaskineDer findes mange forskellige typer af industri kaffemaskiner. Det kan være en uoverskuelig opgave at finde netop den løsning, der passer til din virksomhed. For eksempel lægges der i større virksomheder vægt på kaffemaskinens funktioner samt muligheder for at brygge forskellige kaffedrikke samt smagsvarianter.

Desuden kan en kaffemaskine med stor kapacitet være vigtig for større virksomheder. En lille kaffemaskine kræver mange genopfyldninger og anden vedligeholdelse, hvilket kræver tid. Derfor kan det være fordelagtigt med en industri kaffemaskine med stor kapacitet, som ikke behøver lige så meget vedligeholdelse samt løbende udskiftning. Omvendt kan det også være spild af penge at købe en for stor kaffemaskine.

Derfor bør du gøre dig tanker om, hvor mange kopper kaffe der skal brygges dagligt. Bryggetid er desuden et vigtigt element at tænke på, en langsom bryggetid skaber nemlig kø og ventetid, hvilket sænker effektivitet og skaber irritation på arbejdspladsen. Især i kantiner og på caféer er det vigtigt at have en industri kaffemaskine, som kan brygge hurtigt og effektivt.

Gør dig tanker om din virksomheds behov og træf først en beslutning, når du er sikker på, hvad din industri kaffemaskine skal kunne og ikke behøver at kunne. Det sikrer dig et produkt, som du og din virksomhed bliver tilfreds med i længden.

Modtag uforpligtende tilbud på industri kaffemaskiner

Prisen på en industri kaffemaskine kan spænde fra få tusinde kroner og op til over 100.000 kroner afhængigt af kvalitet og bryggefunktioner. Har du store krav til din kaffemaskine, vil den som udgangspunkt også blive tilsvarende dyrere. Men en industri kaffemaskine behøver ikke at være unødvendig dyr. Som tidligere nævnt sikres du en god pris ved at anvende kaffeautomatpriser.dk. Tøv ikke - det er gratis og uforpligtende.

Bestil tilbud på kaffeautomat!

Udfyld formularen på bare 1 minut