Sammenlign priser på kaffeautomater
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Kaffeautomater - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Hvilken model ønskes?

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 04 juni 2021

Kaffe

Kaffens plads på de danske arbejdspladser

I Danmark elsker vi kaffe, og drikke som følge heraf rigtig meget kaffe. Således ligger det gennemsnitlige kaffeindtage på 4 kopper. Det betyder, at vi i Danmark drikker ikke færre end ca. 20 millioner kop kaffe om dagen. Det gør os til en af de mest kaffedrikkende nationer overhovedet. Kun overhalet af svenskerne og finnerne. Som gennemsnitligt ligger på henholdsvis 4,4, kopper kaffe og 4,9 kopper kaffe. Man skal derfor ikke undererkende vigtigheden af en god kaffemaskine på arbejdspladsen. Ofte har en god kaffemaskine nemlig både indflydelse på den overordnede tilfredshed og effektiviteten blandt medarbejderne, hvilket jo indirekte forplanter sig til virksomheden produktivitet.

Info om indhentning af tilbud på kaffe og kaffemaskiner

Er du interesseret i at få et godt tilbud på et kaffeabonnement eller måske en kaffemaskine til kontoret, så kan du let og enkelt hente professionelt rådgivning og vejledning hos Kaffeautomatpriser.dk. Vi hjælper dig gennem hele købsprocessen, fra start til slut, da vi har udviklet en praksis, der har specialiseret os i at hjælpe kunder med at indhente tilbud på kaffe og kaffemaskiner, fra forskellige leverandøer. Derved kan vi sikre dig nogen af markedets bedste og mest konkurrencedygtige priser. Du modtager nemlig tilbud fra op til fire forskellige leverandører. Dermed sparer du også selv en masse tid på research. Det bliver ikke meget nemmer!

Det eneste du skal gøre er, at udfylde kontaktformularen til højre på siden, så kontakter vi dig inden længe. For at vi kan indhente konkrete tilbud skræddersyet lige netop til dig, så er vi dog først nødt til at være sikre på dit specifikke behov, hvorfor vi som det første tager en snak om dine ønsker og forventninger.

Hvad kan Kaffeautomatpriser.dk hjælpe dig med?

Hos Kaffeautomatpriser.dk hjælper vi dig med at indhente og sammenligne priser på alt fra kaffe til kaffemaskiner, kaffeautomater, kaffeabonnementer, kaffe engros, leje og leasing af kaffeautomater og alt andet der relaterer sig til kaffe og kaffemaskiner. Uanset dit spørgsmål, så kan vi hjælpe dig.

Forskellige typer kaffe

Kaffe kommer fra træet coffea, en tropisk plante, som er en del af plantefamilien rubiaceae. Til denne familie hører ikke færre end 350 slægter og mere end 400 forskellige arter. Man skelner dog kun mellem 3 forskellige overordnede arter – coffea arabica, coffea robusta og coffea liberica. Kaffe arabica er den mest populære sort, der alene udgør 75% af verdens samlede kaffeproduktion. Herefter følger kaffe robusta med 25% og sidst kaffe liberica der kun bidrager med under 1% af den samlede produktion. Kaffe arabica stammer fra Etiopien, mens kaffe robusta kommer fra Congo og kaffe liberica oprinder fra Vestafrika.

Kaffens smag afhænger af hvilken kaffesort man vælger, dernæst dyrkningen, efterhøstbehandlingen, ristningen, malingen og sidst, men ikke mindst brygningen.

Sådan får du gode priser på kaffe

Et kaffeabonnement er oftest en fordelagtig løsning for mindre eller mellemstore virksomheder, hvor der drikkes meget kaffe. Med et kaffeabonnement tegner i en løbende aftale på levering af kaffe. Kaffen leveres til døren og i bestemmer selv intervallet for leveringen, ligesom i også selv bestemmer hvor meget kaffe, der skal leveres pr gang. Økonomisk er et kaffeabonnement en klar fordel for jer, og i kan få abonnementet på lige netop den type kaffe, som i ønsker.

Når man skal tegne et kaffeabonnement skal man dog ikke bare gør sig klart hvilken type bønne man ønsker, men man skal også overveje om det skal være hele bønner, formalede eller instant. I sidste ende er det dog ens kaffemaskine, der bestemmer hvilken type bønner, man skal vælge.

Kaffe en gros er en anden måde hvorpå man kan få gode priser på kaffe. Det kræver dog at man har et betydeligt forbrug af kaffe, da det er forudsætningen for at købe kaffe til en gros priser.

Den specifikke pris på både kaffeabonnementet og kaffe en gros afhænger af hvor store mængder kaffe man indkøber og hvilke sort og bønne der er tale om. Eksempelvis er helbønner oftest dyrere end formalede og instant, da kvaliteten er højst ved helbønner. Den eksakte pris på et kaffeabonnement eller kaffe en gros kan derfor ikke gives på forhånd. Det er dog sikkert, at du jo mere du forbruger, jo større en rabat kan du opnå. I den sammenhæng er det værd at nævne, at du oftest kan få de største rabatter på specialkaffe og økologisk kaffe, da leverandørerne har det største afkast på disse typer af kaffe. Den almindelige billige kaffe giver derfor sjældent de store rabatter.

Kaffemaskiner

Der findes et utal af forskellige kaffemaskine, og det kan derfor synes som lidt af en jungle at navigere rundt mellem de forskellige løsninger. Der findes nemlig en kaffemaskine til hvert et behov. Hvad enten du skal bruge en stor kaffemaskine til erhverv, institution, cafe eller restaurant, så findes der en maskine. Desuden varierer maskinernes funktioner ikke bare kategorierne imellem men også indenfor de forskellige kategorierne, da er er forskel på hvilke typer kaffe maskinerne kan brygge, hvor hurtigt en brygningstid de har og hvor stor kapacitet de har.

Der er derfor flere forskellige faktorer der spiller ind i forhold til ens endelige valg af kaffemaskine. Du kan dog få hjælp til alt hvad der relaterer sig til kaffepriser og kaffemaskiner hos Kaffeautomatpriser.dk

Køb, leje eller leasing?

Når du er på udkig efter en kaffemaskine, så er der flere forskellige muligheder i forhold til finansiering. Du kan nemlig både købe, leje eller lease. Det er helt op til den enkelte hvilke løsning, der er bedst. I nogen tilfælde vil det være en fordel af lease eller leje, eksempelvis hvis ens behov er midlertidigt eller hvis man ikke er interesseret i at lægge et større engangsbeløb. Det er derfor meget individuelt hvilken løsning man vælger.

Med en leasing eller leje aftale følger der dog ofte god serviceaftale med, hvilket kan være fordelagtigt i tilfælde af driftsproblemer og lignende.

Vil du vide mere om kaffe eller kaffemaskiner, så tøv ikke med at kontakte os. Vi garanterer dig gode tilbud og det er både 100% gratis og uforpligtende.

Bestil tilbud nu

Udfyld formularen på bare 1 minut