Kaffe Engros

Sammenlign pris og kvalitet på kaffe. Bestil tilbud her!

Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører.

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører.

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser.

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kaffeautomater - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvor mange kopper forbruger I pr. dag?

Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 31. maj 2016

Info om kaffe engros

Kaffe engros er handel af kaffe i store partier, mellem virksomhed og leverandør. Oftest vil det være restauranter, cafeer og lignende, der indgår aftaler om kaffe engros, da de på grund af deres store forbrug af kaffe, på den måde kan spare en masse på udgiften til kaffe. Når du laver en kaffe engros aftale, betyder det nemlig at du får kaffen til en lagt mere fordelagtig pris end ellers. Der er derfor rigtig mange gode grunde til at overveje at tegne en kaffe engros aftale! Er du interesseret i at vide mere om kaffe engros, så udfyld kontaktformularen her på siden, og vi kontakter dig i løbet af kort tid.

 

Hvordan opnår du den bedste pris på kaffe engros?

Der er flere måder hvorpå du kan opnå en yderst fordelagtig pris på kaffe engros. Det giver sig selv, at jo større forbrug du har, jo mere kaffe vil du indkøbe, og dermed kan du også presse prisen længere ned. Princippet er det samme som merrabat. Jo mere du forbruger jo større rabat får du. Det er ret enkelt. Men der er også en anden måde hvorpå du kan opnå en god pris på kaffe engros. En måde som nok de færreste umiddelbart tænker over. Er du interesseret i at lave en kaffe engros aftale på økologisk kaffe eller special kaffe, så kan du nemlig ofte forhandle dig til en god pris, fordi leverandøren for det meste har det største afkast på netop disse typer af kaffe. Dermed kan du altså ofte forhandle dig til en bedre aftale på ”kvalitetskaffen” i forhold eksempelvis den mest almindelige og billige kaffe. Det kan derfor et langt stykke hen af vejen godt betale sig at vægte kvalitet over kvantitet.

 

Hvilken type kaffe kan du få med en engros aftale?

Når du skal lave en kaffe engros aftale kan det betale sig at tage et kig på de forskellige typer kaffe før du kontakter en leverandør. Det er nemlig ene og alene op til dig, hvilken type kaffe der skal indgå i din kaffe engros aftale. Du kan selvfølgelig altid hente råd og vejledning hos leverandøren hvis du er i tvivl, men i sidste ende er det dig, der beslutter hvilken type kaffe aftalen skal laves på. 

Overordnet set domineres kaffemarkedet af to forskellige sorter. Arabica og Robusta. Arabicaen er den mest populære sort, som står for hele 70% af verdens kaffeproduktion, mens Robustaen kun står for 30%. Det er dog ikke ensbetydende med at Arabicaen er en  bedre sort, det er blot et udtryk for præferencer. Der er nemlig stor forskel på smagen af de to bønner. 

 

Hvem skal man kontakte for at få en engros aftale?

Hos ekspertvalg.dk får du professionel og hjælp til at tegne en kaffe engros aftale. Vi kan svare på hvert et spørgsmål du måtte have, og guider dig sikkert igennem hele processen. Desuden giver vi dig mulighed for at modtage tilbud fra flere forskellige leverandører, således at du er sikker på at få den absolut mest favorable pris.