Sammenlign priser på kaffeautomater
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Kaffeautomater - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Hvilken model ønskes?

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 07 juni 2021

Kaffe til erhverv

Info om kaffe til erhverv

Er du på udkig efter en god løsning på kaffe til erhverv, så kan ekspertvalg.dk hjælpe dig med at gøre valget lidt lettere. Der er nemlig mange faktorer, der spiller ind, når man er på udkig efter den bedste løsning på kaffe til erhverv. På Kaffeautomatpriser.dk finder du både information om kaffe, kaffepriser, og kaffeautomater, og vi tilbyder dig også indhentning af tilbud fra forskellige leverandører.

Når du søger efter en løsning på kaffe til erhverv, så ved du sikkert allerede, hvor populær kaffen er blandt danskerne. Men ved du også at danskerne i gennemsnit drikker ikke færre end fire kopper kaffe? Og ved du, om det er repræsentativ for dine medarbejdere, eller om de måske endda drikker endnu mere? Det er rigtig vigtigt først og fremmest at have et overslag over det daglige kaffeindtag, da det har stor indflydelse på hvilken maskine, der matcher ens behov bedst. I jo højere grad man kan definere hvor meget kaffe der gennemsnitligt drikkes, jo mere tæt kan man komme ens eksakte behov, og dermed den alle bedste løsning.

Hvilken kaffemaskine skal man vælge?

Kaffemaskiner varierer både i størrelse og funktionsniveau. Så selvom kapaciteten er et vigtigt parameter, så er det mindst lige så vigtigt at gøre sig overvejelser omkring kvalitet og funktioner i forhold til ens valg af kaffemaskine.

Mens nogle kaffemaskiner udelukkende brygger sort kaffe, så findes der også et hav af maskiner der er meget mere avancerede, og som kan brygge mange forskellige variationer af kaffe. Det er blandt andet variationer som cappuccino, espresso, cafe latte, cafe au lait , americano, cortado, og machiatto. Bare for at nævne nogle af alle de mange variationer. For ikke at investere i maskiner, hvis funktionsniveau ligger ud over ens behov, så er det derfor også centralt at man kender til sine medarbejderes præferencer. På den måde undgår man at investere i maskiner, hvis funktioner i sidste ende er overflødige.

Typiske valg i forhold til type af erhverv

Overordnet set er typen af erhverv afgørende valget af kaffemaskine:

Café: Cafeer er ofte kendetegnet ved kvalitetskaffe. Her kræver kunderne ofte særlige variationer af kaffe som espresso, hvilket kræver både en særlig maskine samt ekspertise. Her er en kaffeautomat bestemt ikke en løsning, da fokus på cafeer ofte er på kvalitet og ikke kvantitet.

Institution: For langt de fleste institutioner rækker en almindelige filterkaffemaskine. Det kan dog være nødvendigt med en industri kaffemaskine, alt efter størrelsen på institutionen

Hvordan opnår man de billigste løsninger på kaffe til erhverv

Større virksomheder kan med fordel købe kaffe engros eller tegne et kaffeabonnement. Begge løsninger sikre jer nemlig en god pris på kaffen. Ved en kaffe engros aftale forstås indkøb af kaffe i store varepartier. Med en sådan aftale får man en billig pris på kaffen, fordi mængden tillader en hvis rabat. Det er derfor ikke alle hvor kaffe engros er relevant.

For mindre virksomheder, hvis kaffeforbrug dog stadig er betragteligt, er løsningen imidlertid i stedet et kaffeabonnement. Et kaffeabonnement fungerer lige som alle andre abonnementer. Man tegner sig for en længere periode, og derfor får man en billigere pris end ellers. Desuden får man en række andre fordele med i købet. Man får kaffen leveret til døren, og man bestemmer selv med hvilket interval den skal leveres. 

Alt afhængigt af dit behov i forhold til kaffe til erhverv så kan ekspertvalg.dk hjælpe dig med at opnå en fordelagtig løsning.

Bestil tilbud nu

Udfyld formularen på bare 1 minut