Sammenlign priser på kaffeautomater
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Kaffeautomater - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Hvilken model ønskes?

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 07 juni 2021

Kaffe til firma

Info om kaffe til firma

Er du interesseret i at vide noget om kaffe til firma, så kan Kaffeautomatpriser.dk hjælpe dig med alt fra priser på kaffe, til kaffeautomater og abonnementer på kaffe. Der er nemlig mange forskellige faktorer der har indflydelse på ens valg af kaffeløsning. Det kan derfor godt betale sig, at undersøge lidt omkring forskellige kaffeløsninger, før man tager sit endelige valg. Udfyld kontaktformularen her på siden, og så kontakter vi dig med henblik på at indhente de bedste priser på kaffe til firma.

Sådan får du de bedste priser på kaffe til firma

Afhængigt af størrelsen på firmaet og jeres forbrug, så er der forskellige måder hvorpå man kan opnå favorable priser på kaffe til firma.

Den ene måde er via kaffe engros og den anden via et kaffeabonnement. Er der taler om et stort firma, hvis forbrug kræver indkøb af større partier kaffe, kan det være en stor fordel af vælge kaffe engros. Er firmaet dog ikke så stort og forbruget dermed også af en mindre størrelsesorden, så kan det betale sig at tegne et kaffeabonnement. På den måde kan man reducere udgiften til kaffe, når man tegner en løbende aftale med en kaffeleverandør. Desuden betyder et kaffeabonnement at man får kaffen leveret lige til døren. Dermed undgår man at løbe tør for kaffe.  Du har således forskellige muligheder, når du søger en løsning på kaffe til firma.

Forskellige typer af kaffemaskine

Der findes et væld af forskellige typer af kaffemaskiner. Det kan derfor være mere end almindelige svært at vælge den rette løsning. Oftest vil det dog være faktorer som kapacitet og kvalitet, der er afgørende for valget.

Et stort firma vil først og fremmest have brug for en maskine med stor kapacitet. Når man snakker om stor kapacitet, betyder det, at maskinen kan brygge mere end 300 kopper. Udover den høje kapacitet, har mange større virksomheder også en forventning om et stort udvalg af forskellige former for kaffe. Det er blandt andet cappuccino, cafe latte, og espresso som alle er yderste populære blandt danskerne. I en og samme kaffemaskine kan du derfor få både stor kapacitet og et bredt udvalg der sikrer dig og dine medarbejdere unikke kaffeoplevelser af høj kvalitet. Man kan selvfølgelig også vælge maskiner, der udelukkende brygger almindelig sort kaffe, hvis det er nok til at tilfredsstille en behov.

Køb, leje, eller leasing af kaffemaskine

Der er flere forskellige måder hvorpå du kan vælge at finansiere en kaffemaskine. Umiddelbart er det mest fordelagtige leje eller leasing. Først og fremmest sparer du den store engangsudgift, der er forbundet med køb af en større kaffemaskine. Dernæst følger der oftest en rigtig god serviceaftale med, således at du undgår uforudsete udgifter, hvis der opstår problemer med din kaffemaskine.

Sidst men ikke mindst, så har du frihed til at skifte maskinen ud, såfremt dit behov ændrer sig undervejs. Vælge du at købe kaffemaskinen, så betaler du selvfølgelig et større engangsbeløb og det kan både ses som en fordel og en ulempe. En fordel fordi at leje og leasing ofte betyder at du i længden betaler en højere pris, og en ulempe fordi du selv hænger på betaling af eventuelle reparationer.

Vil du vide mere om kaffe til firma så tøv ikke med at kontakte os.

Bestil tilbud nu

Udfyld formularen på bare 1 minut