Sammenlign priser på kaffeautomater
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Kaffeautomater - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Hvilken model ønskes?

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 07 juni 2021

Kaffe til virksomheder

Info om kaffe til virksomheder

Da danskerne er blandt de mest kaffedrikkende nationer på verdensplan, drikkes der rigtig meget kaffe ude omkring i de danske virksomheder. Faktisk viser statistikker af danskerne i gennemsnit drikker 4 kopper dagligt. I betragtning af at de desuden bruger det meste af døgnets vågner timer på jobbet, og det derfor er her kaffen hovedsageligt indtages, så gør man klogt i at investere i en god kaffeløsning. Så er du på udkig efter en god løsning på kaffe til virksomheder, så kan ekspertvalg.dk hjælpe dig med at gøre valget lidt lettere. Her får du nemlig al den nødvendige information om kaffe til virksomheder

Hvordan opnår man den bedste løsning på kaffe til virksomheder?

Der er rigtig mange løsninger i forhold til kaffe til virksomheder. Det hele bunder i virksomhedens behov og forventninger til kaffemaskinen.

Det første man skal overveje er derfor 1: hvor meget kaffe der drikkes i virksomheden, og 2: hvilken type kaffe de ansatte foretrækker.

Kapaciteten er vigtig at have in mente, når man undersøger mulige løsninger på kaffe til virksomheder, fordi størrelsen på virksomheden er afgørende for valget af maskine eller automat. Der er nemlig stor forskel på hvad man skal vælge af maskine alt efter hvor mange kopper kaffe der drikkes i løbet af en dag.

I forhold til typen af kaffe handler det om, at det i dag er muligt af få maskiner, der kan brygge en større variation af kaffe. Dvs. Cappuccino, espresso, cafe latte, cafe au lait m.m. Det ses dog ofte at mange begår den fejl, at investere i maskiner, hvis funktioner er overflødige i forhold til deres behov. For at undgå at lave denne fejl, bør man derfor være helt sikker på ens behov.

Skal man leje eller eje?

I de fleste andre sammenhænge vil man foretrække at eje. Men lige præcis i forbindelse med løsninger på kaffe til virksomheder, er der store fordele ved enten at lease eller leje. Ændrer ens behov sig undervejs, eller har man simpelthen fejlvurderet ens behov, så har man mulighed for enten af opsige aftalen, eller indgå en ny aftale om en anden kaffeløsning. Det er derfor også altid en god ide ikke at binde sig til en alt for lang periode til at begynde med.

Hvordan får man den bedste pris på kaffe?

Som virksomhed er der to oplagte muligheder, når det kommer til indkøb af kaffe til fordelagtige priser. Alt afhængigt af forbruget, er der store besparelser at hente gennem enten køb af kaffe engros, eller gennem et kaffeabonnement.

Kaffeabonnementet er typisk for de lidt mindre virksomheder, hvor der drikkes meget kaffe, men dog ikke i en størrelsesorden hvor det er nødvendigt at indkøbe store partier af kaffe. Med et kaffeabonnement får man dog en bedre pris end i supermarkedet, fordi man tegner sig for en løbende aftale. Desuden er den klare fordel her, at man får leveret kaffen til døren, præcis hvornår det passer en.

Kaffe engros er en løsning, der ofte er fordelagtig for større virksomheder, eller restauranter, hvor udgiften til kaffe er meget stor. Uanset dit behov i forhold til kaffe til virksomhed, så kan vi hos ekspertvalg.dk rådgive dig i købsprocessen.

Bestil tilbud nu

Udfyld formularen på bare 1 minut