Sammenlign priser på kaffeautomater
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Kaffeautomater - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Hvilken model ønskes?

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 07 juni 2021

Kaffepriser

Vejen til gode kaffepriser

Som de fleste nok ved, så bliver der drukket rigtig meget kaffe på de danske arbejdspladser.  Faktisk drikker de fleste danskere op imod 4 kopper kaffe dagligt, hvilket gør os til den tredje mest kaffedrikkende nation i verden! Og netop derfor er også de fleste virksomheder interesseret i at få de absolut bedste kaffepriser, for at undgå at udgiften til kaffe løber løbsk.  Ekspertvalg.dk sikrer dig gode kaffepriser og giver dig al den nødvendige information på området. Udfyld kontaktformularen her på siden, så hører du fra en af vores medarbejdere inden længe.

Læs mere: Kaffeautomater

Kaffe engros eller kaffeabonnement?

Hvis du vil have rigtig gode kaffepriser, så er der to veje du kan gå. Den ene vej hedder kaffe engros, og den anden hedder kaffeabonnement. Handler du kaffe i meget store mængder, så er kaffe engros sandsynligvis den vej du skal gå. Man ser oftest restauranter og cafeer vælge den løsning, da deres forbrug gør, at udgiften til kaffe ellers bliver meget omfattende. Med en kaffe engros aftale kan prisen presses fordi man køber store partier på en gang.

Mindre virksomheder der måske ikke forbruger helt så meget kaffe som restauranter og cafeer, men stadig nok til at udgiften er betragtelig, kan vælge at tegne et kaffeabonnement for på den måde at opnå de mest fordelagtige kaffepriser. Med et kaffeabonnement er man nemlig sikret gode kaffepriser, fordi man tegner en løbende aftale. Desuden er et kaffeabonnement en fordelagtig løsning fordi man får kaffen leveret til døren og dermed ikke skal bekymre sig om nogensinde at løbe tør for kaffe.

Hvilken type kaffe er billigst?

De bedste kaffepriser opnår man oftest, når man har et stort forbrug. Groft sagt kan man sige, at jo større ens forbrug er jo større en rabat kan man forhandle sig til. Selvom der selvfølgelig er prisforskel på de forskellige typer af bønner, og kaffe så kan det faktisk lade sig gøre at forhandle sig til nogle rigtige gode kaffepriser på selv økologisk kaffe og endda special kaffe. Dette er muligt fordi leverandørerne oftest har det største afkast på lige netop disse typer kaffe. Man vil derfor ofte opleve at der er sværest at presse prisen på den i forvejen billige kaffe.

Kaffepriser i et globalt perspektiv

Selvom kaffepriser, som nævnt ovenfor, i høj grad afhænger af størrelsen på ens forbrug , så er prisen på kaffe også bestemt af forholdene i produktionslandende. Det kan derfor have direkte indflydelse på de forskellige kaffepriser, hvis nogle af de største produktionslande som eksempelvis Brasilien rammes af tørke, frost eller andre vejrforhold, der er med til at ødelægge kaffehøsten og dermed skyde kaffepriserne i vejret. Disse forhold kan dermed være med til at forklare eventuelle prisstigninger på kaffe.

Brasilien er verdens største kaffeproducent, men man har de seneste år oplevet den værste tørke i mere end 50 år, og det influerer selvfølgelig også på det globale marked og kaffepriserne rundt omkring i resten af verden. Det betyder nemlig at kaffeplanterne tørre ud og får svært ved at blomster igen, og derved bliver høsten ikke så stor som ellers.

Bestil tilbud nu

Udfyld formularen på bare 1 minut