Kaffemaskiner til erhverv

Sammenligning pris og kvalitet på kaffemaskiner til erhverv - Bestil flere tilbud

Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører

Spar penge

Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kaffeautomater - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvor mange kopper forbruger I pr. dag?

Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 09. januar 2020

Find den rette kaffemaskine til erhverv

Langt de fleste arbejdspladser er efterhånden afhængige af kaffe til medarbejderne. Derfor er der installeret en kaffemaskine på de fleste kontorer rundt omkring i landet. Kaffemaskiner til erhverv varierer meget i størrelse, kvalitet og funktion. Nogle kaffemaskiner til erhverv er bygget til at kunne brygge kaffe i store mængder, mens andre kan levere mange forskellige typer af kaffe.

I virksomheder med mange medarbejdere er det nødvendigt med en kaffemaskine til erhverv, som kan brygge mange forskellige kaffedrikke og i store mængder. Kaffeautomaten er blevet meget populær i de senere år, da den kan levere mange forskellige kaffedrikke i høj standard. Samtidig brygger den hurtigt, hvilket sparer medarbejdere for tidsspild. Der findes dog også andre løsninger inden for kaffemaskiner til erhverv. Læs mere om dem herunder og bliv meget klogere.

Hvilken type firma er I?

EspressokaffeValget af kaffemaskine til erhverv afhænger meget af, hvilken type af virksomhed I er. Hvis I kun er få medarbejdere i virksomheden, kan det være unødvendigt at købe en stor kaffemaskine med mange muligheder. Her vil en standard filterkaffemaskine ofte kunne klare jobbet.

Men hvis I er en større virksomhed, med mange medarbejdere eller kunder, som ønsker kaffe i store mængder og i mange afskygning, kan en kaffemaskine specieldesignet til erhverv være den eneste rigtige løsning. Overvej derfor hvem der skal drikke kaffen og hvor meget kaffe, der skal drikkes, før du og din virksomhed går ud og anskaffer ny kaffemaskine til erhverv.

Kantine: I kantiner er det nødvendigt at levere store mængder af kaffe til de besøgende gæster. Derfor kræves en kaffemaskiner, der kan arbejde under stort pres. I kantiner bliver der som oftest ikke stillet store krav til kaffen. Der forventes som oftest blot sort kaffe, eventuelt med mælk og sukker. Her er industrikaffemaskinen til erhverv den bedste løsning. Ønskes der flere muligheder for kaffedrikke, kan det være nødvendigt at opstille en kaffeautomat.

Café: Caféer laver som oftest kaffe til sine kunder og ikke sine medarbejdere. Her er det oplagt med en espressomaskine. En espressomaskine brygger god kaffe af høj kvalitet, men kræver også en vis ekspertise. En filterkaffemaskine kan også være en løsning, men espressomaskinen er dog en nødvendighed, hvis der skal kunne brygges forskellige typer kaffedrikke. Kaffeautomaten er ikke en løsning, da caféer oftest gerne vil brygge sin kaffe selv.

Institution: De fleste institutioner klarer sig med en almindelig filterkaffemaskine, da behovet for kaffe ikke er så stort. Er der tale om en stor institution med mange kaffedrikkere, kan det være nødvendigt at investere i enten en industri kaffemaskine eller en kaffeautomat.

Kaffeautomater til erhverv

Kaffeautomater til erhverv er populære, da kaffe er en fast del af arbejdsdagen for de fleste mennesker. Kaffeautomater er nemme at betjene og leverer hurtigt kaffe til den tørstige. Kaffemaskinens største fordel er dog, at den brygger mange forskellige typer kaffe:

  • Cappuccino
  • Latte Macchiato
  • Café Latte
  • Cortado
  • Espresso
  • Americano
  • Wiener Melange
  • Chokolade

Kaffeautomater til erhverv har som nævnt kort bryggetid og tilfredsstiller de fleste kaffedrikkeres behov. Især for dem, som ikke bryder sig om sort kaffe, er kaffeautomaten en perfekt løsning. Med en kaffeautomat til erhverv er der mulighed for at regulære styrken af kaffe, mælk og sukker, så medarbejderen kan få netop den kop kaffe, der ønskes.

Kaffeautomaten kræver et minimum af vedligeholdelse, men kræver dog blot, at der er frisk kaffe, mælk og sukker i beholderen. Til te-drikkere kan kaffeautomaten levere varmt vand på få sekunder. Hvis din virksomhed har medarbejdere med forskellige behov inden for kaffe, er kaffeautomaten højst sandsynligt det bedste bud.

Du kan læse mere om erhverv, ledelse og vækst på siden her.

Industri kaffemaskiner til erhverv

Frisk _kaffeKan dine medarbejdere lide sort kaffe? Eller har du brug for at fylde mange kaffekander ad gangen? I så fald er industri kaffemaskinen til erhverv det bedste bud. En industri kaffemaskine erhverv kan brygge meget store mængder af kaffe ad gangen. Således kan du fylde mange kopper og kander med kaffe, inden du skal brygge den næste omgang. Specielt i kantiner og i nogle institutioner er industri kaffemaskinen til erhverv den eneste rigtige løsning.

Espressomaskiner til erhverv

Espressomaskinen er god til kaffeelskere. Til enkelte typer af virksomheder som fx caféer er espressomaskinen den rigtige løsning. Espressomaskiner leverer nemlig den bedste kop kaffe og har desuden mange muligheder. Der kræves dog en dygtig barista for at kunne betjene en espressomaskine. Desuden kræver maskinen meget vedligeholdelse og rengøring, hvorfor den ikke egner sig til kontoret. Ønsker din virksomhed at brygge kaffe i topklasse, er espressomaskinen måske den bedste løsning.

LÆS OGSÅ: Leje af kaffemaskine

Smag varierer efter kaffemaskine

Smagen varierer alt efter hvilken kaffemaskine/kaffeautomat til erhverv, du vælger at købe. Der findes mange forskellige kvaliteter og bryggemetoder inden for kaffemaskiner til erhverv, og alt efter hvad du og din virksomhed vælger, vil smagsnuancerne variere.

Nogle kaffemaskiner til erhverv er lavet til at brygge på hele bønner. Her kan kaffemaskinen til erhverv selv kværne bønnerne og derefter brygge kaffe på dem. Det sikrer den mest friskbryggede kaffe. Andre kaffemaskiner har ikke en sådan funktion, men kræver formalet kaffe, som fyldes direkte i beholderen. Yderligere kan nogle kaffemaskiner "brygge" instant kaffe, hvilket kan være en fordel, hvis man ønsker at være tidsbesparende. Husk dog, at smagen afhænger af bryggemetode og af kaffemaskinens kvalitet.

Spring derfor ikke over, hvor gærdet er lavest, men køb en kaffemaskine som rent faktisk laver drikkelig kaffe. Hvis ikke budgettet er til at investere i virksomhedens nye kaffeautomat kan leasing være en mulighed. På Kaffeautomatpriser.dk har vi flere leverandører der tilbyder leasing af kaffeautomater.

Find den bedste kaffemaskine til erhverv

Før du og din virksomhed går ud og undersøger markedet, kan det anbefales at klarlægge jeres behov til kaffemaskinens kvalitet og funktioner. Hvis I ønsker den rette kaffemaskine til erhverv, må I først og fremmest definere hvor mange kopper kaffe, der skal drikkes om ugen, og om I sætter pris på mange muligheder for kaffedrikke, eller om I foretrækker sort kaffe.

Når først I har klarlagt jeres behov, kan I nemmere finde den kaffemaskine til erhverv, som matcher jeres specifikke behov. I kan derefter søge de forskellige muligheder hos de forskellige leverandører. Alternativt kan I kontakte os gennem kontaktformularen her på siden og modtage flere gratis og uforpligtende tilbud - direkte fra leverandørerne. Det sikrer jer den rigtige løsning til den bedste pris.

Bestil tilbud på kaffeautomat! Det tager kun 1 minut