Sammenlign priser på kaffeautomater
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Kaffeautomater - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Hvilken model ønskes?

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 07 juni 2021

Kaffemaskiner til kontor

Find den rette kaffemaskine til dit kontor

Kaffemaskiner er i dag blevet et fast inventar på kontoret. Rigtig mange medarbejdere drikker kaffe og nyder godt af dens opkvikkende egenskaber. Kaffepausen bidrager desuden til sammenholdet og giver hygge på kontoret. Kaffemaskiner til kontor fås i mange forskellige kvaliteter og funktioner. Nogle kaffemaskiner til kontor er bygget til at kunne brygge kaffe i store mængder, mens andre kan brygge mange forskellige typer af kaffedrikke.

Store virksomheder, der har et stort behov for kaffe til sine medarbejdere, sværger til kaffeautomaten, som hurtigt og effektivt brygger god kaffe. Kaffeautomaten er blevet meget populær på arbejdspladsen, da den også er meget nem at vedligeholde og derfor ikke kræver særlig mange ressourcer. Der findes dog også andre typer af kaffemaskiner til kontor, dem kan du læse om herunder.

Ved du allerede nu, hvilken kaffeautomat du har brug for, kan du udfylde vores kontaktformular. Du vil modtage op til 4 tilbud på kaffeautomater der dækker dine behov. Det er selvfølgelig 100% gratis og uforpligtende.

Bestil tilbud nu

Udfyld formularen på bare 1 minut

Hvilken type virksomhed er I?

To kopper espressoDet er væsentligt at gøre sig tanker om, hvem der skal drikke kaffen og hvor meget kaffe, der skal brygges, når man skal anskaffe en kaffemaskine til kontoret. Det kan være unødvendigt at købe en stor, dyr kaffemaskine med masser af muligheder, hvis man kun er få ansatte på kontoret.

Men hvis behovet stiger, og mange medarbejdere anvender kaffemaskinen, nytter det ikke noget, at den kun kan brygge 10 kopper på en halv time. Her er det nødvendigt at have en større kaffemaskine til rådighed, som kan brygge kaffe i store mængder og i mange afskygninger.

Hvis du har ansvaret for at købe kaffemaskine til kontor, bør du derfor overveje, hvilket behov din virksomhed har. Først og fremmest skal du dog definere hvilken type virksomhed, I er.

Kantine: De mange gæster i en kantine kræver kaffe på kanden, og derfor er det nødvendigt for en kantine at have en kaffemaskine, som kan brygge kaffe i store mængder på relativt kort tid. Nogle steder bliver der ikke stillet store krav til kaffen, og det kan som regel være nok med sort kaffe. Her vil en industri kaffemaskine være idéel. Andre steder forventes det, at man kan få kaffe i mange forskellige afskygninger, hvor en kaffeautomat vil være oplagt. Visse steder sættes der pris på kaffe i topklasse, hvor en espressomaskine er idéel.

Café: Caféer skal kunne levere kvalitetskaffe til sine kunder. Derfor er det en nødvendighed med en god espressomaskine. En god espressomaskine kan levere den allerbedste kaffeoplevelse, hvilket kræves på langt de fleste caféer. Visse steder kan det være nok med en filterkaffemaskine, selvom mulighederne er begrænsede.

Institution: De fleste institutioner, såsom børnehaver og fritidshjem, kan klare sig med en almindelig kaffemaskine på kontoret. Men i visse tilfælde er man nødt til at kunne producere kaffe i store mængder, hvorfor en decideret industri kaffemaskine må anskaffes. Kaffeautomaten kan også være en mulighed.

Typer af kaffe

KaffehyggeValget af kaffemaskine/kaffeautomat afhænger af, hvad dine medarbejdere godt kan lide at drikke. Overvej derfor hvad behovet er. Du kan eventuelt forhøre dig om dine medarbejdere, særligt foretrækker nogle af disse kaffedrikke:

  • Cappuccino
  • Latte Macchiato
  • Café Latte
  • Cortado
  • Espresso
  • Americano
  • Wiener Melange
  • Chokolade

Kaffeautomater til kontor

Kaffeautomater på kontoret er blevet meget populære de seneste år, da de er nemme at betjene og kræver kun lidt vedligeholdelse. Kaffeautomater til kontor giver kaffedrikkeren mange muligheder og kan levere mange forskellige typer af kaffe. En standard kaffeautomat til kontor kan eksempelvist brygge nogle af de ovennævnte drikke såsom fx: Cappuccino, Café Latte, Cortado m.m.

Med en kaffeautomat til kontor er der desuden mulighed for regulære styrken af kaffe, mælk og sukker, så medarbejderen kan få netop den kop kaffe, der ønskes. Til te-drikkere kan kaffeautomaten levere varmt vand på få sekunder. Hvis din virksomhed har medarbejdere med forskellige behov for kaffe, er kaffeautomaten på kontoret således højst sandsynligt det bedste bud.

Industri kaffemaskine

Mange kontorer kan nøjes med en almindelig filterkaffemaskine. Men hvis I på arbejdspladsen har brug for at kunne fylde mange kander kaffe ad gangen, kan en industri kaffemaskine være den bedste løsning. En industri kaffemaskine på kontoret er dog sjældent set. Disse ses oftest i kantiner og i visse institutioner.

Inden du og din virksomhed går ud og kigger på markedets muligheder, anbefales det at klarlægge behovet til kaffemaskinens kvalitet og tekniske kunnen. Hvis I ønsker den rigtige løsning til kontoret, må I først og fremmest finde ud af hvilket antal kopper kaffe, der skal drikkes om ugen, og om I sætter pris på mange muligheder for kaffedrikke eller om I foretrække sort kaffe.

Når I har klarlagt jeres behov, kan I nemt finde præcis dén kaffemaskine til kontor, som matcher jeres specifikke behov. I kan derefter søge de forskellige muligheder hos de forskellige leverandører. Alternativt kan I kontakte kaffeautomatpriser.dk igennem kontaktformularen øverst til højre og modtage op til flere gratis og uforpligtende tilbud på kaffemaskiner til kontor - direkte fra leverandørerne. Det sikrer jer den rigtige løsning til den bedste pris.

Smag varierer efter kaffemaskinens type

Alt efter hvilken kaffemaskine din virksomhed vælger til kontoret, vil smagen variere. Nogle kaffemaskiner kan brygge kaffe på hele bønner. Her får du friskbrygget kaffe, og dermed bevarer du mest mulig aroma i kaffen. Andre kaffemaskiner til kontor brygger kaffe direkte på formalet kaffe, hvilket stadig sikrer dig god kaffesmag.

Få kaffemaskiner kan levere kaffe lavet på instant kaffe, hvilket kan være fordel, hvis kaffen skal leveres hurtigt. Afhængigt af hvilken kaffemaskine du vælger, vil smagsnuancerne variere. Overvej derfor I kan nøjes med en mindre og billig kaffemaskine eller om I skal have den helt store med alle funktionerne.

Det er langt fra alle virksomheder der har luft i budgettet til at lægge engangsbeløbet til en ny kaffeautomat. Her kan det være en mulighed med et lån til erhverv eller en anden finansieringsløsning. Vores leverandører tilbyder også leasing af kaffeautomater, hvilket du kan læse mere om herunder. 

Lease kaffemaskine til kontor

Hvis din virksomhed kun skal bruge en kaffemaskine i et begrænset tidsrum, kan det være en fordel at benytte sig af leje af kaffemaskine til kontoret. På den måde kan I hurtigt levere den tilbage, når I ikke skal bruge den længere. Samtidigt sikrer I jer også en kaffemaskine, der altid virker. Hvis maskinen ikke virker efter hensigten, kan I blot levere den tilbage og finde et alternativ. Bemærk dog, at leasing kan være en dyr løsning, hvis I planlægger at have kaffemaskinen på kontoret i mange år.

Her på kaffeautomatpriser.dk kan du indhente flere tilbud på kaffeautomater til din virksomheds behov. Vi samarbejder med flere leverandører, som ved de er i konkurrence om din forespørgsel. På den måde sparer du både tid og penge. Vores service er 100% gratis og uforpligtende.

Bestil tilbud nu

Udfyld formularen på bare 1 minut