Sammenlign priser på kaffeautomater
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Kaffeautomater - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Hvilken model ønskes?

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 07 juni 2021

Kaffemaskiner til virksomheder

Find den rigtige kaffemaskine til din virksomhed

Boenner _malet _kaffePå arbejdspladser har kaffemaskinen en central placering, da mange mennesker har lyst til kaffe i løbet af arbejdsdagen. Store virksomheder med mange medarbejdere har brug for kaffemaskiner, der dækker et større behov. Der skal brygges meget mere kaffe end i det private hjem, og behovet for et større udvalg af kaffedrikke er større.

Her kan en kaffeautomat være den bedste løsning inden for kaffemaskiner til virksomheder, da betjeningen er simpel, og kaffebrygningen er hurtig. Der findes dog et hav af forskellige muligheder, og det kan være svært at vide hvilken kaffemaskine til virksomhed, der dækker behovet. Læs mere om kaffemaskiner til virksomheder her på siden og bliv klogere.

Hvilken type virksomhed er I?

Valget af kaffemaskine afhænger meget af, hvilken type virksomhed I er. Hvis I er en lille virksomhed med få medarbejdere, kan det ofte være nok at købe en ganske almindelig kaffemaskine, der brygger på filter, og som leverer sort filterkaffe. Her vil en kaffeautomat eller en industri kaffemaskine være spild af penge, da behovet ikke er særlig stort. Hvis I er en større virksomhed, der har brug for at kunne brygge mange kopper kaffe om dagen, kan behovet for en avanceret kaffemaskine være en nødvendighed. Men behovet afhænger også af, hvilken typer virksomhed I er, og hvem der skal drikke kaffen.

Café: Caféer brygger som oftest kaffe til sine kunder, og gør det som regel selv. Her vil det eksempelvis være nødvendigt med en espressomaskine eller en industri kaffemaskine, som kan brygge kaffe i store mængder.

Kantine: Hvis I har en kantine, kan det ligeledes være nødvendigt at kunne brygge kaffe i store mængder. Det kan være nødvendigt med en industri kaffemaskine, som kan levere kaffe til de mange tørstige mennesker, der besøger kantinen. I visse tilfælde kan det også være relevant med en kaffeautomat, som kan levere mange typer af kaffe - nemt og hurtigt.

Institution: De fleste institutioner kan klare sig med en normal kaffemaskine, da behovet ikke er så stort. Enkelte steder kan det være nødvendigt med en industri kaffemaskine, som kan brygge kaffe i større mængder.

Hvorfor anskaffe en kaffeautomat til virksomhed?

Varm _kaffeKaffeautomater til virksomheder kommer medarbejderne til gode, da en god varm kaffe er en fast del af dagligdagen for mange mennesker. Kaffeautomaten er nem at betjene, og den leverer hurtig kaffe til virksomheder. Den største fordel ved kaffeautomaten er dog, at den kan brygge mange forskellige typer af kaffedrikke. Eksempelvis kan en kaffeautomat levere følgende:

  • Espresso
  • Americano
  • Cappuccino
  • Latte Macchiato
  • Café Latte
  • Cortado
  • Wiener Melange
  • Chokolade

Kaffeautomaten har kort bryggetid og kan således tilfredsstille ethvert kaffe behov hurtigt og enkelt. For dem der bliver træt af at drikke den samme kop kaffe hver gang, kan automaten være en god løsning. Den tilfredsstiller både dem, der ønsker sort kaffe, men også dem der sætter pris på mere cremede og søde kaffedrikke. Kaffeautomatens korte bryggetid sikrer desuden høj effektivitet.

Endvidere giver kaffeautomaten mulighed for at regulere styrken af kaffe og mængden af mælk. Det giver præcis den kaffedrik, som den enkelte medarbejder godt kan lide kaffen. Hvis nogle medarbejdere foretrækker te, kan en kaffeautomat også leverer varmt vand til te. Hvis der er mange forskellige behov i din virksomhed, er kaffeautomaten højst sandsynligt det bedste bud. Brug kontaktformularen her på hjemmesiden og modtag op til flere tilbud på kaffemaskiner og kaffeautomater til virksomheder.

Bestil tilbud nu

Udfyld formularen på bare 1 minut

Industri kaffemaskiner til virksomheder

Hvis din virksomhed har brug for at kunne brygge store mængder af sort filter kaffe, er industri kaffemaskinen højst sandsynligt det bedste bud. Kaffemaskiner til virksomheder minder meget om traditionelle kaffemaskiner, men er blot større og kan rumme mere kaffe. Mange kantiner der skal levere filterkaffe i store mængder, kan ofte ikke nøjes med en almindelig filterkaffemaskine, og her bliver det nødvendigt med en speciel kaffemaskine til virksomheder. Modtag op til flere tilbud på kaffemaskiner til virksomheder her på siden - det er gratis og uforpligtende.

Espressomaskiner til virksomheder

Langt de fleste deciderede espressomaskiner er mere avancerede at bruge, da de kræver manuelt arbejde. Til gengæld leverer de også den bedste kaffesmag. Espressomaskiner tilbydes til dem, der går meget op i den gode kaffesmag. Espressomaskiner til virksomheder kræver dog meget vedligeholdelse og arbejde med rengøring, så disse er oftest ikke populære for dem, der blot ønsker en hurtig kop kaffe. Til caféer og steder hvor der er ansat en decideret barista, er espressomaskinen dog en god løsning, hvis den gode kaffesmag værdsættes.

Smag varierer efter kaffemaskine

Som nævnt findes der forskellige kaffeautomater/kaffemaskiner til virksomheder. De har forskellige bryggemetoder og leverer forskellige kaffedrikke. Der er desuden også mange forskellige kvalitetsklasser. Således afhænger din kop kaffe af, hvilken kaffeautomat I vælger at købe.

En kaffemaskine til virksomheder kan eksempelvis brygge på hele bønner, hvor kaffemaskinen selv sørger for at kværne bønnerne. Andre kaffemaskiner brygger på malede bønner og kværner ikke bønnerne selv. Yderligere kan visse kaffemaskiner brygge på instant kaffe, hvilket kan være en fordel i visse situationer. Der er forskel i smagen på de forskellige typer kaffemaskiner, og du og din virksomhed må derfor overveje hvilken kaffemaskine, der passer til jeres behov.

Find frem til din virksomheds behov og få tilbud på den bedste løsning

Markedet for kaffemaskiner til virksomheder er stort og uoverskueligt, og som indkøber af en kaffemaskine kan det være svært at finde den rigtige løsning. Før du og din virksomhed gør jer tanker om, hvilke kaffemaskiner til virksomheder, der findes på markedet, bør I beslutte, hvilket behov I har. Hvor mange kopper kaffe drikker i om dagen? Har I specifikke behov til kaffedrikke eller kan I nøjes med sort kaffe?

Når I har klarlagt jeres behov, er det meget nemmere at kigge efter en kaffemaskine til virksomheder, som matcher jeres behov. Søg hos de forskellige leverandører eller brug kaffeautomatpriser.dk. Flere af vores leverandører tilbyder desuden leasing af kaffeautomat.

Hvis du udfylder kontaktformularen, vil du modtage op til flere gratis og uforpligtende tilbud på kaffemaskiner til din virksomhed. Hvis du har brug for yderligere information om kaffemaskiner, vil du blive kontaktet af en fagekspert inden for området.

Bestil tilbud nu

Udfyld formularen på bare 1 minut