Sammenlign priser på kaffeautomater
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Kaffeautomater - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Hvilken model ønskes?

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 07 juni 2021

Leasing af Kaffeautomat

Få hjælp til at finde den bedste leasing aftale på en kaffeautomat

Leder du efter information om leasing af kaffeautomat, så kan du hente hurtig og professionel hjælp hos Kaffeautomatpriser.dk. Der er nemlig flere forskellige forhold, som man skal tage stilling til, når man er interesseret i leasing af kaffeautomat.

Nedenfor får du en gennemgang af de overordnede faktorer der spiller ind, og er du interesseret i at høre mere, så ringer vi dig gerne op, med henblik på at diskutere dit behov og dernæst finde den rette løsning for lige netop dig. Det eneste det kræver er, at du udfylder kontaktformularen til højre på siden. 

Hvorfor lease en kaffeautomat?

På mange andre områder vil man fortrinsvist vælge at eje frem for at lease eller leje. Men lige netop i forhold til kaffeautomater, så er der rigtig mange fordele ved leasing af kaffeautomat.

Helt konkret betyder leasing af kaffeautomat, at man indgår en fast aftale af leasing for en kortere eller længere periode. Man bestemmer selv hvor længe leasing perioden skal strække sig over.

Grunden til at der er mange fordele ved leasing er for det første,  at der ofte følger en rigtig god serviceaftale med, når du vælger at lease. Dermed undgår du ubehagelige ekstra regninger og udfordringer, hvis der opstår problemer med din kaffeautomat. Desuden giver en leasing aftale dig mulighed for at bytte kaffeautomaten ud med en anden type, hvis dit behov pludselig ændrer sig undervejs. Dermed brænder du ikke inde med en dyr kaffeautomat, som måske ikke lever op til dine krav eller forventninger. 

Desuden er det en klar fordel, at du med en leasing aftale deler dine udgifter ud over en længere periode, i stedet for at betale en høj engangsydelse, som er tilfældet når man vælger af købe kaffeautomaten. Desuden har du med en leasingaftale mulighed for at overtag din kaffeautomat efter leasing perioden er endt, hvis det er det, du ønsker.

Før du lægger dig fast på en kaffeautomat er det dog stadig vigtigt, uanset om du leaser, leje eller køber, at du kender dit behov, samt krav og forventninger. Det gør processen nemmere og du er i højere grad sikker på, at finde frem til den kaffeautomat, der passer bedst til dig.

Bestil tilbud på kaffeautomat!

Udfyld formularen på bare 1 minut

Forskellige typer af kaffeautomater

Der findes rigtig mange forskellige typer af kaffeautomater.  Prisen afhænger i høj grad af kapacitet og kvalitet.  Mens nogle kaffeautomater kun kan brygge almindelig sort kaffe, har andre kaffeautomater flere funktioner, der gør dem i stand til at brygger mange forskellige typer kaffe, så som cafe latte, cappuccino, machiatto, cortado og mange flere.

Desuden er der forskel på kvaliteten og brygningstiden alt efter  om kaffeautomaten skal brygge kaffe fra hele bønner, formalede eller direkte fra instantkaffe. Du kan læse mere her om de forskellige muligheder inden kaffeautomater til firma

Hvad er prisen på leasing af kaffeautomat?

Prisen på leasing af kaffeautomat varierer bl.a. alt efter hvilken kaffeautomat du ønsker og hvor lang en periode kaffeautomaten skal leases. Du kan læse mere her om det kan betale sig at lease kaffeautomat. Er du interesseret i at høre mere om leasing af kaffeautomat, så kontakt ekspertvalg.dk. Så indhenter vi de absolut bedste tilbud til dig.

Generelt er det svært at sige noget om, hvilken pris du kan forvente at få tilbudt på en kaffeautomat, fordi det selvfølgelig afhænger af virksomhedens behov. Priserne kan varierer fra 300 kr. for en lille kaffemaskine til kontor, til over 50.000 kr. for en stor kaffeautomat til erhverv. 

Det er langt fra alle virksomheder der har så mange midler frie til at investere i en kaffeautomat. Derfor er en løsning for mange danske virksomheder at tage et lån til erhverv. Alternativt er nemlig enten leasing af kaffeautomat eller leje.

Dejligt med en kaffeautomat på arbejdsgangen

Mange virksomheder investere i en kaffeautomat fordi det skaber værdi for både ansatte og kunder eller besøgende. Især i Danmark, som er en af de mest kaffedrikkene nationer i verden, forventes det at man som kunde kan få en kop kaffe, mens man enten venter eller holder møde. 

Men for de ansatte kan det også være en stor gevinst at kunne tilgå en god kop kaffe i løbet af dagen, når energiniveauet og effektiviteten falder. Mange virksomheder har derfor et område, hvor de ansatte kan få sig en kop kaffe og et koldt glas vand

Har din virksomhed brug for en kaffeautomat, så lad Kaffeautomatpriser.dk hjælpe. Vi indhenter tilbud fra flere leverandører på baggrund af jeres behov. Du sparer altså både tid og penge på en skræddersyet løsning til din virksomhed. Det er 100% gratis og uforpligtende.

Bestil tilbud på kaffeautomat!

Udfyld formularen på bare 1 minut