Sammenlign priser på kaffeautomater
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Kaffeautomater - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Hvilken model ønskes?

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 07 juni 2021

Leje af kaffemaskine

Læs om dine muligheder for leje af kaffemaskiner til kontoret

Det er ingen hemmelighed, at kaffemaskiner er vigtigt på jobbet, da kaffe ofte er en fast del af hverdagen. Kaffe har en opkvikkende effekt og kan derfor især vigtigt om morgenen for, at arbejdsdagen kan sparkes ordentligt i gang. Derfor sætter de fleste medarbejdere pris på en god kop kaffe.

En kaffemaskine af god kvalitet på jobbet er således en nødvendighed på de fleste arbejdspladser. Virksomheder kan enten vælge at købe eller leje sin kaffemaskine. Har du fået ansvaret for at købe eller ny kaffemaskine til din virksomhed, finder du en god guide på denne side: Leje af kaffemaskine.

Hvis din virksomhed ønsker at undersøge mulighederne for at leje en kaffemaskine til kontoret, kan I udfylde kontaktformularen øverst til højre. I vil da modtage op til flere gratis og uforpligtende tilbud på leje af kaffemaskiner. Derefter kan I vælge den løsning, som passer bedst til jeres behov.

Bestil tilbud på kaffeautomat!

Udfyld formularen på bare 1 minut

Hvad skal du tænke på, når du lejer en af kaffemaskine?

Nogle virksomheder vælger at købe en kaffemaskine, når de skal have ny kaffemaskine til kontoret, andre vælger i stedet at se på kaffemaskine udlejning. Det kan være en fordel, hvis du gerne vil slippe for at betale et stort engangsbeløb for en kaffeautomat. Især hvis du er i tvivl om, hvorvidt den nye kaffemaskine overhovedet vil blive en succes blandt dine medarbejdere, kan det være en fordel at leje kaffemaskinen en kort periode ad gangen. Det er dog vigtigt, at du gør dig nogle tanker omkring kaffemaskinen, så du ikke "lejer katten i sækken".

 • Lejekontrakt: Det er klogt at sikre sig, at kontrakten er kort, så du ikke binder dig for længe ad gangen. Er kaffemaskinen ikke et hit blandt dine medarbejdere, kan du hurtigt levere den tilbage og finde et alternativ.
 • Mulighed for at udskifte kaffemaskinen: Hvis du underskriver en længere lejekontrakt så sørg for, at du har mulighed for løbende at udskifte kaffemaskinen. Hvis dine medarbejdere ikke er tilfredse med den nuværende løsning, er det godt at kunne bytte kaffemaskinen ud med et alternativ.
 • Pris og kvalitet: Det er indlysende, at du skal sørge for at finde en god løsning. Som udgangspunkt kan det lokke at gå efter den billigste pris, men du skal dog samtidig være opmærksom på, hvad du får med i prisen og specielt, hvad der ikke følger med.
 • Service og vedligeholdelse: Sørg for at du er dækket godt ind, hvis kaffemaskinen skulle gå i stykker. Hvis I lejer kaffemaskine, plejer der som regel at være automatisk service og vedligeholdelse med i aftalen. Du bør dog sikre dig, at dette er tilfældet.
 • Én leverandør: Med én leverandør ved du altid, hvem du skal tage kontakt til, når det gælder din virksomheds kaffemaskine. Din leverandør kan tilbyde dig nye typer af kaffe, når du løber tør. Leverandøren kan også udskifte din kaffemaskine, hvis du er utilfreds med den nuværende.

Hvilke typer af kaffemaskiner findes der på markedet?

Mulighederne inden for kaffemaskiner er mange, og du kan således finde mange løsninger, som potentielt kan dække din virksomheds behov. Omvendt kan de mange muligheder også være forvirrende, og det kan derfor være svært at finde en god løsning til en god pris inden for leje af kaffemaskiner. Nedenfor får du et kort overblik over de forskellige typer af kaffemaskiner, som eventuelt kan lejes:

 • Filterkaffemaskine - Brygger almindelig sort kaffe
 • Espressomaskine - Brygger espresso og andre italienske kaffedrikke
 • Industri kaffemaskine - Til større virksomheder/kantiner, hvor der er behov for store mængder af kaffe
 • Kaffeautomat - Kan brygge mange forskellige kaffedrikke
 • Stempelkande / Cafeterie - Kan lave sort stempelkaffe
 • Kaffemølle - Kværner bønner, hvis du gerne vil lave kaffe fra bunden

Hvilken type virksomhed er du?

Type og størrelse af virksomhed har stor indflydelse på, hvilken kaffemaskine du bør vælge at leje. Små virksomheder med få ansatte vil typisk leje en lille filter kaffemaskine, da der ikke er behov for andet. Mellemstore virksomheder vælger ofte at leje en større kaffemaskiner, som kan brygge større mængder af kaffe ad gangen.

Blandt andet er kaffemaskiner med pod-system blevet populære, fordi de er nemme at vedligeholde og betjene. Samtidigt brygger de hurtigt og kan levere mange forskellige typer af kaffe. Store virksomheder, som ikke har et tilknyttet cafeteria, har oftest brug for at leje en decideret kaffeautomat. En kaffeautomat er stor og avanceret, men kan brygge et væld af forskellige kaffetyper.

Desuden er den som oftest fuldautomatisk og kan levere en færdiglavet kop kaffe uden, at du skal røre en finger. Hvis I er en større virksomhed, som har brug for en avanceret løsning, der kan levere kaffe til mange medarbejdere hurtigt så overvej leje af kaffeautomat til erhverv i stedet for en kaffemaskine til kontor.

Leasing af kaffemaskine

Oftest forbindes leasing af kaffemaskine med leje af kaffemaskine. De to løsninger minder meget om hinanden, men der kan være en lille forskel på dem. Leasing er en mellemting mellem leje og lånefinansiering, hvor der kan betales af på produktet i stedet for blot at leje det. Men faktisk kan en leasingaftale også laves som en lejeaftale.

Forvirringen er total, men det vigtige er ikke, om der er tale om en leasing- eller lejeaftale, det vigtige er, at du får skræddersyet en løsning, som passer til din virksomheds behov. Forhør dig hos de forskellige leverandører og undersøg om, de kan levere en god aftale om leasing af kaffemaskiner, som indfrier jeres krav.

Modtag tilbud på leje af kaffemaskine

Hvis din virksomhed er på udkig efter billig kvalitetsløsning inden for leje af kaffemaskiner, kan kaffeautomatpriser.dk hjælpe dig med at finde den rette løsning. Ved at udfylde kontaktformularen øverst på siden, kan du modtage flere kvalificerede tilbud på leje af kaffemaskiner.

Du vil først blive kontakt af en fagekspert med henblik på at undersøge dine behov. Dernæst vil du modtage op til flere tilbud på leje-aftaler af kaffemaskiner. Husk, at det er gratis og uforpligtende, og du selv kan vælge den aftale, du finder bedst på kaffemaskine leasing.

Bestil tilbud på kaffeautomat!

Udfyld formularen på bare 1 minut