Sammenlign priser på kaffeautomater
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Kaffeautomater - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Hvilken model ønskes?

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 08 juni 2021

Bianchi BVM-serien

Bianchi BVM-serien

BVM 972Bianchi BVM 972

Bianchi BVM 972 er en kompakt maskine, som laver velsmagende espresso og cremede kaffedrikke. Maskinen har en kapacitet på 500 varme og kolde drikke, og har 26 menuknapper med forskellige kaffedrikke.

Det solide kabinet er konstrueret af ekstra stærke materialer. De solide hængsler sikrer mod hærværk og tyveri. Døren har desuden programmerbar kode. Maskinen er strømbesparende og let at vedligeholde.

Bianchi BVM 952

BVM 952 er en kompakt maskine, der brygger på espresso. Maskinen kan levere en lang række forskellige lækre kolde og varme drikke og har en kapacitet på 500 kopper. Menuen består af i alt 26 knapper, som kan konfigureres. Der er desuden mulighed for at dosere sukker.

Lige som de andre modeller er BVM 952 stærkt konstrueret med et godt kabinet og hængsler, der forhindrer hærværk og tyveri. Maskinen er strømbesparende og let at vedligeholde.

Bianchi BVM 931

Bianchi BVM 931 er en fuldautomatisk kaffeautomat, som er beregnet til at blive placeret på et bord eller et kabinet. Menuen består af 16 programmerbare knapper, som kan komfigureres til at brygge forskellige typer af kaffedrikke. Kop dispenseren kan indstilles til at passe til forskellige kopstørrelser. Døren har lås med programmerbar kode. Maskinen er strømbesparende og let at vedligeholde.

Bianchi BVM 921

Bianchi BVM 921 er lige som sin storebror en fuldautomatisk kaffeautomat, som er ideel til små virksomheder. Kaffeautomaten har en kapacitet på 270 kopper og har 11 programmerbare knapper, som kan konfigureres til at brygge forskellige kaffedrikke. Døren har lås med programmerbar kode. Maskinen er strømbesparende og let at vedligeholde.