Sammenlign priser på kaffeautomater
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Kaffeautomater - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Hvilken model ønskes?

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 02 december 2021

Schaerer Coffee Celebration

Schaerer Coffee Celebration fås i mange forskellige modeller: C, BC, BCL. Alle tre modeller kan kombineres, så man har mulighed for at skræddersy en løsning, der passer perfekt til den enkelte virksomheds behov. Modellerne fås i forskellige farver, hvorfor maskinen kan tilpasses de fleste miljøer.

Coffee Celebration Model “C”

Coffee Celebration Model C er et lille og kompakt modul og kan derfor installeres mange steder uden at fylde for meget. Modellen kommer med to beholdere til bønner. Modellen kan bruges som standalone eller kan kobles sammen med andre modeller (moduler).

Schaerer Coffee Celebration

Celebration Model C fås i 4 forskellige farver. Maskinen har et indbygget mælkesystem, som kan forarbejde 15 liter mælk og har desuden også kopvarmer, som holder både kopper, kaffe og mælk varmt i længere tid. Det er muligt at koble diverse betalingssystemer til maskinen, så den kan placeres til offentlig brug.

Schaerer Coffee Celebration model BC

Schaerer Coffee Celebration model BC er en allround kaffemaskine, som kan brygge store mængder kaffe i fantastisk kvalitet. Maskinen fås med op til 4 grinders og har 3 kogere til varmt vand, kaffe og steamer, som sikrer, at maskinen kan køre på højtryk i lang tid, uden at bukke under. Desuden har maskinen en steamer, som kan skumme mælk og varme vand. Maskinen fås eventuelt også med et tilhørende mælkesystem, der har en kapacitet på 15 liter.

Maskinen egner sig godt til caféer, kaffebarer, bistroer, restauranter, hoteller, kontorer mv. Maskinen fås i 4 forskellige farver, der gør, at den kan passe ind i forskellige miljøer.

Coffee Celebration Model “BCL”

Hvis behovet for mælk er stort, er BCL en perfekt løsning. BCL-modellen har integreret køling af mælk, som holder på mælkens friskhed og sikrer god hygiejne, indtil mælken bearbejdes og ender i kaffekoppen. Maskinen kan både servere kold og varm mælk, men kan også levere cremet mælkeskum i ypperste kvalitet til den perfekte kop cappuccino. Maskinen har desuden en kopvarmer, så kopperne ikke køler kaffedrikken ned for hurtigt.

På grund af sin store kapacitet, er maskinen i særdeleshed egnet til mellemstore eller større virksomheder, som har brug for en løsning, der kan arbejde på højtryk og levere store mængder lækker kaffe på kort tid. Maskinen fås i 4 forskellige farver, der gør, at den passer ind i mange forskellige miljøer.

Schaerer Coffee Celebration Combination

Schaerer Coffee Celebration Combination er en kombination af de fire forskellige modeller, som kan sættes sammen til én stor kaffemaskine. For store virksomheder, der har et stort behov for en kaffemaskine, der kan arbejde på højtryk og levere store mængder kaffe over en længere periode, er Coffee Celebration Combination en løsning, der er værd at overveje.