Sammenlign priser på kaffeautomater
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Kaffeautomater - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Hvilken model ønskes?

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 08 juni 2021

Wittenborg 7600

Wittenborg 7600 findes i mange forskellige varianter, som alle brygger kaffe på forskellige måder. Wittenborg tilbyder følgende varianter: 7600 Friskbryg, 7600 Instant, 7600 Espresso.

7600 er udstyret med den nyeste teknologi til at levere kaffedrikke af høj kvalitet. Wittenborg 7600-serien har et stilrent og skandinavisk design, som gør, at maskinerne - trods sin størrelse - passer ind i mange forskellige miljøer. Maskinerne har en imponerende kapacitet på 600 kopper og er derfor den perfekte løsning til større virksomheder, der kræver høj ydeevne samt stabilitet. Blandt andet er kaffemaskinen egnet til kontorer, kantiner og andre travle steder.

Maskinen er brugervenlig og har et overskueligt valgpanel og LCD-display, som gør det nemt at vælge den rette kaffedrik. På grund af den store kopstation, som kan tilpasses, er det muligt at bruge kopper og kander i forskellige størrelser. 7600-serien kan med sin store kapacitet og brede sortiment af kaffe, te og chokolade tilfredse enhver smag inden for varme drikke.

Wittenborg 7600