Stor kaffemaskine

Få de bedste tilbud på en stor kaffemaskine!

Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører

Spar penge

Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kaffeautomater - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvor mange kopper forbruger I pr. dag?

Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 31. maj 2016

Info om stor kaffemaskine

Kaffemaskiner kommer i mange forskellige former og størrelser. Er du dog på udkig efter en stor kaffemaskine, så kan ekspertvalg.dk hjælpe dig med at indhente relevante tilbud fra forskellige leverandører. Vi tilbyder dig en unik sammenligningsservice, hvor du får op til 4 tilbud fra forskellige leverandører.  Er du interesseret i at vide mere om indhentning af tilbud på en stor kaffemaskine, så udfyld kontaktformularen her på siden, og vi kontakter dig inden længe.

Derfor skal du investere i en stor kaffemaskine

En god, stor kaffemaskine er næsten uundværlig på enhver dansk arbejdsplads. For selvom kaffen langt fra er af dansk afstamning, så er det de færreste danskere, der kan komme igennem en hel arbejdsdag uden hjælp fra kaffens opkvikkende koffein. Faktisk siger statistikken af danskerne i gennemsnit drikker ikke færre end 4 kopper kaffe dagligt. Dermed suser danskerne direkte ind på en flot  tredje plads over verdens mest kaffedrikkende folkefærd. Som leder er det derfor mere end bare en almindelig god ide, at sørge for at der altid er varm kaffe på kanden! Det lønner sig uden tvivl på den lange bane.

Hvilken kaffemaskine skal du vælge?

Udbuddet af kaffemaskiner kan synes som lidt af en jungle. Så derfor vil nu hjælpe dig lidt på vej.  Selvom du måske synes, at I, på din arbejdsplads drikker rigtig  rigtig meget kaffe, så er det altså ikke altid nok bare at gå efter en stor kaffemaskine.  For at være sikker på at få en kaffemaskine der passer præcist til ens behov og forventninger, er det derfor vigtigt at stille sig 3 grundlæggende spørgsmål:

1. Hvor mange ansatte er der på arbejdspladsen?

Dette spørgsmål er vigtigt fordi, det siger noget om hvilken kapacitet maskinen skal kunne klare. Er i mange ansatte, kræver det altså ikke bare en stor kaffemaskine, men også en effektiv kaffemaskine, der har en vis hastighed, så den kan betjene mange på en gang, så at sige. 

2. Hvilken type kaffe foretrækker de ansatte?

Der er stor forskel på, hvad de forskellige kaffemaskiner kan producere.  En stor kaffemaskine er ikke ensbetydende med at den kan brygge mange forskellige typer kaffe.  Nogle store kaffemaskiner brygger nemlig kun sort kaffe. Og mens det er rigeligt for nogen, så efterspørger flere og flere et større udpluk af forskellige kaffetyper.  Især er cappuccino, cafe latte, og espresso populære på de danske arbejdspladser.

Spørgsmålet er derfor, om jeres behov passer til en maskine der kan brygge sort kaffe i spandevis eller en mere raffinerede maskine, der har et bredt udvalg. Valget er dit og afhænger helt og holdent af dig og dine kollegaer.

3. Hvor skal kaffemaskinen placeres?

Når man skal vælge kaffemaskine, er det ikke underordnet for valget, hvor maskinen skal placeres. En stor kaffemaskiner skal nemlig  ofte kunne kobles på fast vandforsyning, hvilket derfor betyder, at det er nødvendigt, at placere den i et køkken. Passer denne placering imidlertid ikke med jeres indretning af kontor, så skal i derfor vælge en stor kaffemaskine, som har indbygget vandtank, og derfor kan stå hvor som helst det passer jer bedst. Da en stor kaffemaskine dog ofte måler mere end 1 meter i højden, egner den sig ikke til små snævre rum.

Indhent gratis tilbud på stor kaffemaskine

Lad Ekspertvalg hjælpe dig med at indhente flere gratis tilbud på en stor kaffemaskine. Dermed kan du spare både tid og penge på din nye kaffemaskine.